kiinteistönvälittäjä, koulutuspäällikkö, LKV, LVV, KiAT Tarja Pykäläinen-Kazankiinteistönvälittäjä, koulutuspäällikkö, LKV, LVV, KiAT Tarja Pykäläinen-Kazan

100% asiakkaista suosittelee

Tarja Pykäläinen-Kazan

kiinteistönvälittäjä, koulutuspäällikkö, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Viikki

tarja.pykalainen-kazan@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 8902030Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kodeissa ja niiden asukkaissa on aina eroja. Niin on myös välittäjissä. Jos olet ostamassa, myymässä, vaihtamassa tai vasta haaveilemassa, avuksi kannattaa ottaa ajoissa ammattilainen. Olen vilpittömästi kiinnostunut asiakkaitteni, niin ostajien kuin myyjien, tarpeista ja tyytyväiset asiakkaat ovatkin paras kiitokseni. Tavoitteenani on aina onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas. Ota yhteyttä jo tänään, niin sovitaan juuri Sinulle paras tapa nykyisen asuntosi myyntiin tai uuden asunnon ostoon. Asiakaspalautteitani: ”Kiinteistömaailman kautta sain myytyä asuntoni vaivatta. Ilman Tarjaa ei kauppoja olisi syntynyt; jos Tarja ei olisi ollut esittelemässä kohdetta, josta olin kiinnostunut, en olisi uskaltanut lähteä myymään omaa kotiani. Tarja on ihan huippu!” Asunnon myyjä . ”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tarja Pykalainen-Kazan on todella ystavallinen ja osaava, rautainen ammattilainen. Yhteistyo hanen kanssaan oli jouhevaa ja kommunikaatio pelasi taydellisesti, han piti minut ajantasalla Koko myyntiprosessin lavitse. Asun Lontoossa, enka fyysisesti paassyt paikalle kertaakaan myynnin ajan, siita huolimatta kaikki sujui mainiosti ja Tarja oli luotettava kumppani.Olin myos tyytyvainen hintaan jolla asuntoni myytiin. Koko prosessi ylitti odotukseni, kiitos kaikesta Tarjalle.

Asunnon ostaja

Tarja oli erittäin altis auttamaan, eikä hermostunut vaikka kanssani ehkä olisi ollut syytäkin?

Asunnon myyjä

Tarja on asiallinen ja jalat maassa, mitään ei kaunistella, liiotella tai vähätellä, mikä tekee kaupan teosta luotettavaa sekä myyjälle että ostajalle. Kiitos!

Asunnon myyjä

Kun välittäjämme vaihtui edellisestä välittäjästä Tarjaan, oli ero huomattava. Tarja laittoi asiat rullaamaan ja saimme asunnon lähes heti myytyä.

Asunnon ostaja

Tarja hoiti asuntokaupan todella hyvin! Ensiasunnonostajana sain tarpeeksi tietoa asunnosta ja oli "turvallista" ostaa asunto. Tuntui että Tarja oli myös mun puolella asuntokaupoissa. Ei tullut sellaista fiilistä, että olisi jollain tapaa huijattu tai koitettu pimittää jtn tietoa. Asuntoesittelyssä Tarja heti esitteli asunnon mulle, kuin potentiaaliselle ostajalle.

Asunnon myyjä

Olimme kaikin tavoin positiivisesti yllättyneitä sekä Kiinteisömaailmasta että omasta välittäjästämme. Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja hänen ansiostaan saimme kodistamme hyvän hinnan. Koko "matkan" aikana miunulla oli olo, että hän hoitaa asiat niin hyvin kuin mahdollista. Jo ensimmäisestä kotikäynnistä, jossa toimeksianto tehtiin, asiat oli selvillä niin että maallikkokin ymmärsi ja tuli olo, että ammattitaitoinen ihminen todella myy kotimme. Lisäksi välittäjämme piti meidät ajantasalla koko ajan. Emme olisi voineet saada parempaa palvelua. Kiinteistömaailman Kotikansio oli myös mieluinen yllätys. Se oli merkki minulle, että hommat on hoidossa ja olen kaikesta ajantasalla.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ammattilainen, palvelualtis ja kauppa eteni todella nopeasti.

Asunnon ostaja

Ystävällistä, asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista palvelua.

Asunnon myyjä

Tarja Pykäläinen-Kazan oli erittäin aktiivinen ja piti viikoittain yleisesittelyn. Sen lisäksi asunnossa oli useita yksityisnäyttöjä. Yhteydenpito häneen oli miellyttävää ja hän oli aina käytettävissä, kun sitä tarvitsimme. Saimme vaikutelman, että hän teki työtä vaivojaan säästämättä. Hänen asiantuntemuksensa ja työtapansa ansaitsevat erityiskiitoksen.

Asunnon ostaja

Tarja did a great job in helping us get a new home. And it is of great help that she can speak English, too. Even though I can understand and speak Finnish, it was much easier for me and my wife to get all the details explained to us in English. Thanks a lot!”

Asunnon myyjä

”Kiinteistömaailman kautta sain myytyä asuntoni vaivatta. Ilman Tarjaa ei kauppoja olisi syntynyt; jos Tarja ei olisi ollut esittelemässä kohdetta, josta olin kiinnostunut, en olisi uskaltanut lähteä myymään omaa kotiani. Tarja on ihan huippu!”

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, koulutuspäällikkö, LKV, LVV, KiAT Tarja Pykäläinen-Kazan
Tarja Pykäläinen-Kazan, Kiinteistömaailma Helsinki Viikki