kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sanna Ramollikiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sanna Ramolli

96% asiakkaista suosittelee

Sanna Ramolli

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Viikki

sanna.ramolli@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 3020803Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti, kreikka

Oma Välittäjäsi Sanna Ramolli. Olen luonteeltani iloinen, aktiivinen ja avoin. Pidän työstäni kodinvälittäjänä ja se näkyy tavastani tehdä työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä sekä aina asiakkaitteni toiveet huomioon ottaen. Ystävällisestä ja tehokkaasta palvelustani saan jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtani. Työn mielenkiintoisuus ja haasteellisuus sekä tyytyväinen asiakas ovat motivaationi lähde, iloni ja paras kiitokseni. "Asunnosta saatiin todella hyvä hinta. Useampi välitysliike arvioi kotini arvon ennen myyntiä ja lopullinen hinta ylitti reippaasti kaikki arviot. Sanna toimi erittäin ammattitaitoisesti ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida."

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Valitsin Kiinteistömaailman seurattuani sen erinomaisia asuntoesittelyjä netissä ja tavattuani osaavia ja miellyttäviä asunnonvälittäjiä tyttäreni asunnonhaun yhteydessä. Valitsemani välittäjä Sanna Ramolli on kerrassaan huippu alansa osaaja, asiakkaaseensa ja hänen tarpeisiinsa kaikella taidollaan ja sydämellään sitoutunut.

Asunnon myyjä

Välittäjämme Sanna Ramolli on lämmin ja sympaattinen tyyppi, joka hoiti kaupat varmasti ja nopeasti ja sai asunnosta arvioitua paremman hinnankin. Minulle suositeltiin Sannaa ja voin yhtyä kehuihin!

Asunnon myyjä

Kiinteistömaailma ei ollut halvin välitysfirma, mutta koin että sain rahoilleni vastinetta. Yritin myydä tuloksetta kotiani kahden muun välitysliikkeen kautta ennen kuin otin yhteyttä Kiinteistömaailmaan, ja asunto saatiin onnistuneesti kaupaksi. Tämä oli tietenkin pitkälti oman välittäjäni Sanna Ramollin ansiota. Sanna on fiksu, lämminsydäminen, toimelias ja pelisilmää omaava tehovälittäjä!

Asunnon ostaja

Sanna Ramollin reipas ja aurinkoinen asenne vakuutti ensitapaamisesta lähtien. Kun kävimme 2 kk:n ajan eri asuntoesittelyissä, jätimme useasti yhteystietomme kiinteistönvälittäjille, jos vaikka ko. alueilta tulisi myyntiin meille sopiva koti ja välittäjät lupasivat aina olla yhteyksissä, tuloksetta kuitenkin. Sanna oli ainoa välittäjä joka otti meihin yhteyttä kun toivealueeltamme tuli asunto myyntiin. Sanna toimi ripeästi, jousti aikatauluissa ja tuli tunne että hän aidosti välitti meidän asioista, jotta saimme kaupat toteutettua toivomallamme aikataululla. Kun pyysimme lisätietoa asunnosta, saimme tiedon viivytyksettä. Ammattitaitoinen, rauhallinen, erinomainen kiinteistönvälittäjä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sanna Ramolli
Sanna Ramolli, Kiinteistömaailma Helsinki Viikki