kiinteistönvälittäjä, LKV Aira Reinikkakiinteistönvälittäjä, LKV Aira Reinikka

100% asiakkaista suosittelee

Aira Reinikka

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Viikki

aira.reinikka@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 431 9770Soita minulle

Erityisosaaminen

Tontit, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Varmaa, ammattitaitoista asunto- ja kiinteistökauppaa 20 vuoden ajan. Mielenkiintoinen työ sekä ennen kaikkea halu palvella asiakkaita sydämellä. Tiedän, että juuri koti on meille kaikille ehkä se suurin hankinta elämässä. Arvostan asiakasta sekä kuuntelen hänen toiveitaan uudesta kodista. Tulen mielelläni kanssasi suunnittelemaan asunnonvaihtoa, nykyisen asunnon myyntiä sekä uuden asunnon ostoa. Toimin hyvän välitystavan mukaisesti lainsäädäntöämme noudattaen. Voit palkata minut myös pelkästään etsimään sinulle uutta kotia tai sijoituskohdetta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olen ostanut monta taloa viimeisten 30 vuoden aikana. Aira oli millä hyvänsä asteikolla ylivoimaisesti paras välittäjä jonka olen tavannut. Suuret kiitokset hänelle!

Asunnon ostaja

Koko prosessi hoitui Airan kanssa erinomaisesti alusta loppuun. Hän oli kympin arvoinen, vaikea keksiä parannettavaa.

Asunnon ostaja

Aira oli sopivan rento mutta asiallinen. Ei tyrkyttänyt asuntoa tai vähätellyt asunnon puutteita. Hänen kanssaan tuli heti tutuksi.

Asunnon myyjä

Madame kunde sin sak.

Asunnon ostaja

Aira Reinikka toimi ammattitaitoisesti, asiakasta kuunnellen ja arvostaen. Hän osasi huomioida sekä myyjän että ostajan näkökulman kaupanteon eri vaiheissa. Asiointi hänen kanssaan oli erittäin miellyttävää ja luottamusta herättävää.

Asunnon ostaja

Näinkin hankalassa kaupassa koimme kuitenkin kokoajan olevamme erittäin hyvissä ja osaavissa käsissä. Toivoisin että kaikki välittäjät olisivat Airan kaltaisia, hän on Aarre!

Asunnon myyjä

Kaikki meni loistavasti. Ei jäänyt mitään toiveita.

Asunnon myyjä

Oli ilo työskennellä Airan kanssa. Hänen valoisa ja energinen olemuksensa antoi uskoa nopeaan asuntokauppaan. Hintatason tuntemus oli tarkkaa. Kertoi realistisesti kohteesta eikä luonut liioiteltua kuvaa. Kaikki hoitui jämptisti sovitusti. Erinomainen myyjä kaikin puolin!

Asunnon myyjä

Kiva että löytyi sopiva aika nopeasti. Välittäjä näki heti asunnomme valtit. Hän antoi myös neuvoa kannattaako asuntoon sijoittaa remonttia vai ei.

Asunnon ostaja

Kävimme läpi kaikki mahdolliset "dokumentit" ja sain niistä mukaani kaikki. Minkäänlaista kiirettä tai painetta kauppaan liittyvistä seikoista ei ollut.

Asunnon myyjä

Kaupat tehtiin yksityisnäytöin nopeasti ja hyvään hintaan, korona-ajasta huolimatta.

Asunnon ostaja

Zero bullshit -asenne vakuutti.

Asunnon ostaja

Kaikki toimi nopeasti ja vaivattomasti!

Asunnon myyjä

No ihan maailman paras välittäjä. Ei mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Aira Reinikka on todella hyvä välittäjä, oli ilo saada hänet myymään asuntomme.

Asunnon ostaja

Välittäjällä oli lämmin, aktiivinen ja informatiivinen ote koko prosessin ajan.

Asunnon myyjä

Aira Reinikka hoiti asuntomme myynnin erittäin hienosti. Häntä voi todellakin suositella vaikka kenelle. Asiat sujuivat johdonmukaisesti ja jouhevasti.

Asunnon myyjä

Nopea ja hyvä toiminta joka johti nopeaan kauppaan sovitulla hinnalla

Asunnon myyjä

Alusta saakka saimme asunnostamme järkevän arvion, joka toteutui. Välittäjä oli avoin ja piti meihin yhteyttä säännöllisesti. Hän oli asiantunteva ja hänen puoleensa pystyi kääntymään milloin vain. Yhteistyö oli todella mutkatonta ja kotoisaa.

Asunnon ostaja

Kokonaisuudessaan asunnon osto sujui sutjakkaasti ja hyvin. Olemme tyytyväisiä.

Asunnon ostaja

Olen erittäin tyytyväinen koko palveluun. Asiat sujuivat todella hyvin, minulle selitettiin kaikki juurta jaksaen ja minulla oli koko ajan luottavainen olo tehdessäni asuntokauppoja. Olen jotenkin aivan haltioissani asiakaspalvelusta, aikataulujen joustavuudesta yms. Olen ensiasunnonostaja ja todella niin onnekas että minulle sattui juuri Aira asunnonvälittäjäksi. Aira oli todella selkeä, johdonmukainen ja asiantunteva. Yleensä kaikki asiakirjat ovat hepreaa minulle, mutta Aira nosti sieltä juuri oikeat ja tärkeät kohdat niin että ymmärsin kaiken. Tämän palvelun perusteella olen valmis ostamaan seuraavankin asunnon Kiinteistömaailman kautta.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen, avulias ja erittäin asiantunteva. Koin saavan henkilökohtaista palvelua ja välittäjä oli aina tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Selkeä toimintasuunnitelma. Sujuva ja riittävä yhteydenpito myynnin / kaupan eri vaiheissa. Hyvä tavoitettavuus. Ennen kaikkea ystävällinen, helposti lähestyttävä, asiantunteva ja mutkattomasti asioihin suhtautuva myyjä.

Asunnon myyjä

Kokonaisuus, projekti alusta loppuun. Ei jäänyt mitään sellaista, kaikki meni niin hyvin.

Asunnon myyjä

Airan asiakaspalvelu oli huippuluokkaa. Ymmärsi myös hyvin meidän tavoitteet myyjinä ja piti niistä kiinni.

Asunnon ostaja

Airan kanssa asioiminen oli helppoa. Hän vastasi viesteihin nopeasti ja piti meidät ajantasalla asioissa. Mitään epäselvää ei jäänyt.Todella mukava ja rautainen ammattilainen.

Asunnon myyjä

Asunnon vaihto onnistui helposti, vaikka vanha asunto oli vielä myymättä. Olen tyytyväinen koko asunnonvaihtoprosessiin.

Asunnon ostaja

Kyseessä oli ensiasuntoni osto, joten prosessit ja asiat olivat uusia. Olin erittäin vaikuttunut kuinka hyvin minut pidettiin tilanteen tasalla ja vastattiin kysymyksiin. Koin todella saavani hyvää ja ystävällistä palvelua.

Asunnon myyjä

Kaikki saatiin haastavassa tilanteessa luovittua erittäin hyvällä lopputuloksella asiantuntevasti ja inhimilisesti!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ammattitaitoinen, innostava, ystävällinen, auttavainen ja hoiti koko asuntokaupan kaikin puolin erinomaisesti. Parasta, mitä Kiinteistömaailmalla voi olla, on Aira Reinikan kaltainen huippuosaaja.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Aira Reinikka
Aira Reinikka, Kiinteistömaailma Helsinki Viikki