Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 431 9770Soita minulle

Erityisosaaminen

Tontit, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

33

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 33 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Varmaa, ammattitaitoista asunto- ja kiinteistökauppaa liki 20 vuoden ajan. Mielenkiintoinen työ sekä ennen kaikkea halu palvella asiakkaita sydämellä, pitää minut liikkeellä lähes 24/7. Tiedän, että juuri koti on meille kaikille ehkä se suurin hankita elämässä. Arvostan asiakasta sekä kuuntelen hänen toiveitaan uudesta kodista. Tulen mielelläni kanssasi suunnittelemaan asunnonvaihtoa, nykyisen asunnon myyntiä sekä uuden asunnon ostoa. Toimin hyvän välitystavan mukaisesti lainsäädäntöämme noudattaen. Voit palkata minut myös pelkästään etsimään sinulle uutta kotia tai sijoituskohdetta! Olen rento ja helposti lähestyttävä, joten soita tai laita minulle viestiä. Toimin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, erityisen tutut alueet ovat Herttoniemi, Herttoniemenranta, Kulosaari, Laajasalo, Jollas, Kaitalahti, Tammisalo, Roihuvuori, Marjaniemi ja Viikki.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olen ostanut monta taloa viimeisten 30 vuoden aikana. Aira oli millä hyvänsä asteikolla ylivoimaisesti paras välittäjä jonka olen tavannut. Suuret kiitokset hänelle!

Asunnon ostaja

Koko prosessi hoitui Airan kanssa erinomaisesti alusta loppuun. Hän oli kympin arvoinen, vaikea keksiä parannettavaa.

Asunnon ostaja

Aira oli sopivan rento mutta asiallinen. Ei tyrkyttänyt asuntoa tai vähätellyt asunnon puutteita. Hänen kanssaan tuli heti tutuksi.

Asunnon myyjä

Madame kunde sin sak.

Asunnon ostaja

Aira Reinikka toimi ammattitaitoisesti, asiakasta kuunnellen ja arvostaen. Hän osasi huomioida sekä myyjän että ostajan näkökulman kaupanteon eri vaiheissa. Asiointi hänen kanssaan oli erittäin miellyttävää ja luottamusta herättävää.

Asunnon ostaja

Näinkin hankalassa kaupassa koimme kuitenkin kokoajan olevamme erittäin hyvissä ja osaavissa käsissä. Toivoisin että kaikki välittäjät olisivat Airan kaltaisia, hän on Aarre!

Asunnon myyjä

Kaikki meni loistavasti. Ei jäänyt mitään toiveita.

Asunnon myyjä

Oli ilo työskennellä Airan kanssa. Hänen valoisa ja energinen olemuksensa antoi uskoa nopeaan asuntokauppaan. Hintatason tuntemus oli tarkkaa. Kertoi realistisesti kohteesta eikä luonut liioiteltua kuvaa. Kaikki hoitui jämptisti sovitusti. Erinomainen myyjä kaikin puolin!

Asunnon myyjä

Kiva että löytyi sopiva aika nopeasti. Välittäjä näki heti asunnomme valtit. Hän antoi myös neuvoa kannattaako asuntoon sijoittaa remonttia vai ei.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, LKV Aira Reinikka
Aira Reinikka, Kiinteistömaailma Helsinki Viikki