Myyntijohtaja kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, alalla 11 vuotta Petra Saarmila-LönnqvistMyyntijohtaja kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, alalla 11 vuotta Petra Saarmila-Lönnqvist

100% asiakkaista suosittelee

Petra Saarmila-Lönnqvist

Myyntijohtaja kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, alalla 11 vuotta

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu

petra.saarmila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 386 6692Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Perheasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Kuolinpesät, Uniikit kohteet

Kielitaito

Suomi, englanti, italia

Myydyt kohteet

21

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 21 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen asiakaslähtöinen ja palvelen Sinua sydämellä ja tehokkaasti - kaikissa asuntoasioissasi - olet sitten ostamassa ensimmäistä kotiasi tai vaihtamassa nykyisestä isompaan tai pienempään. Aurinkoisesta ja läsnäolevasta asenteestani saan jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtani. Runsaan kymmenen vuoden kokemuksella asuntokaupasta tunnen erityisen hyvin Etelä-Helsingin ja sen asuntomarkkinat ja talot! Erityisosaamista minulla on arvoasuntokaupasta. Miten voin olla avuksi? Tehdään yhdessä myynti- ja markkinointisuunnitelma asunnollesi! Ota minuun yhteyttä! Contact me! Contattami!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Petra on erinomainen ja asiantunteva välittäjä, jota suosittelen mieluusti. Hän piti minut ajantasalla koko prosessin ajan ja vastaili viesteihin todella nopeasti. Myyntiprosessi sujui vaivattomasti. Lisäksi Petra eroaa monesta muusta kaupungin välittäjästä siinä, että hänellä on suuri kontaktiverkostonsa.

Asunnon myyjä

Petra oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Kommunikaatio pelasi hyvin ja hänen erittäin kunnianhimoinen hintatavoite toteutui. Itse myyjiä palkkaavana, kouluttavana ja sparraavana myynnin ammattilaisena olin otettu Petran taidoista. - A.H

Asunnon myyjä

Tuttavani suositteli Petraa ja voin kyllä suositella edelleen - hän on mukava, pro ja hänellä on hyvä, tehokas ote. -M.L.

Asunnon myyjä

Petra erityisesti mutta Kiinteistömaailman Tehtaankadun toimiston toiminta oli ehdottoman ylivertaista! Suurkiitos...TAAS :) - R.T.

Asunnon myyjä

Erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. - R.N.

Asunnon myyjä

Kiinteistömaailman palvelutaso ylitti merkittävästi odotukseni. Kokonaisarvosana on yhdestä (1) viiteen (5). Petralle pitäisi antaa vähintäin 16. - I.S. - ostaja ja myyjä

Asunnon ostaja

Asiakkaan tarpeita kuunneltiin ja sopiva kohde löytyi heti. Välittäjä ymmärsi, mitä etsitään, eikä tarjonnut "jotain sinne päin" vain myydäkseen jotain. Välittäjä oli aina tavoitettavissa, ystävällinen ja palvelualtis. Petralla on rempseä asenne ja tekemisen meininki, kaupanpäälle tuli asiantuntemusta alueesta, hinnoista, markkinatilanteesta, sisustusvinkeistä ja lähialueen parhaista ravintoloista. Täyden palvelun paketti!

Asunnon ostaja

Kiinteistönvälittäjä Petra Saarmila on asiantuntija. Hän on koulutettu, osaava, tarkka, erityisen luotettava ja tavattoman miellyttävä. Ostamassa tai myymässä Petra Saarmila hoitaa elegantisti kaupan ja asiakkaana voi rauhassa odotella kaupan päättämistä ja asiakirjojen allekirjoittamista. Suosittelen lämpimästi Petra Saarmilaa. - E.J.

Asunnon myyjä

Petra Saarmila è un'eccellente agente immobiliare. Professionale, disponibile, sorridente, fa tutto il possibile per accontentare il cliente in maniera perfetta. È riuscita a vendere il mio appartamento a un ottimo prezzo in meno di una settimana... Al di là delle mie più rosee aspettative. Inoltre Petra parla italiano molto bene e ti sa mettere a proprio agio anche in un paese così diverso dall'Italia. - Matteo, Helsinki Kamppi

Asunnon myyjä

Kaikki toimi niin kuin piti ja Petra teki loistavaa työtä. A.K -ostaja ja myyjä

Asunnon myyjä

Kaikki meni todella huolettomasti. Petra on helposti lähestyttävä ihmis-ihminen! - A.H

Asunnon ostaja

Aivan loistava ja ammattitaitoinen välittäjä. - Y.C

Asunnon ostaja

Petra oli todella ammattitaitoinen! Vielä ammattitaitoa enemmän arvostan hänen luonnollisuuttaan ja aitouttaan kaikissa tilanteissa ja kohtaamisissa. Aito ihminen. Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja ammattimaista. Ei turhia lupauksia, vaan selvää tekstiä ja faktoja asioista. Tarjouksemme mentyä läpi, hän hoiti kaikki käytännönjärjestelyt asiaan kuuluvalla tavalla ja nopealla aikataululla. On hienoa nähdä ihminen omillaan työssään ja ammatissaan. Asiakaspalvelutyö on haastavaa ja kun siihen lisää vielä myyntityön, on yhtälö sitä luokkaa, että harva pystyy sen toteuttamaan. Petra pystyy tähän hyvin ja vielä luonnollisella tavalla. -S.J.

Asunnon myyjä

Petra oli kuudes välittäjää joka kävi katsomassa asuntoa ja hän antoi korkeimman hinta-arvion asunnosta kaikista välittäjistä. Asunto meni kaupaksi ensimmäisen näytön jälkeen aikaisemmin samalla viikolla tapahtuneesta vintin vesivahingosta huolimatta. Timanttista duunia! 5/5 - A.B

Asunnon myyjä

Teit todella vakuuttavaa työtä. Tapaamiset oli tehokkaita, ensitapaamisen pitch meille paras, koska siitä välittyi aito innostus tehdä homma hyvin, meille se on tärkeintä, lopputulokseen vaikuttaa sitten monet asiat mutta keskimäärin onnistuu parhaiten innostuneet osaavat ihmiset. Kiitos paljon. - M.K -myyjä ja ostaja

Asunnon myyjä

Myynti sujui esimerkillisesti. Tästä on vaikea enää parantaa. - J.L

Asunnon ostaja

Erinomaista proaktiivista palvelua. Helpotti ostopäätöstä ja ymmärsi sijoitustarpeemme johon antoi vinkkejä ja apua. Petra ansaitsee suuret kiitokset!

Asunnon ostaja

Upea välittäjä, hienosti hoidettu kauppa, aikataulut pitivät ja olin uudessa kodissa ennenkuin huomasinkaan! -E.K.

Asunnon myyjä

Petra on ystävällinen, aktiivinen, miellyttävä, kokenut, loistava asiansa osaava ammattilainen - tottakait suosittelen häntä aina tilaisuuden tullen!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntijohtaja kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, alalla 11 vuotta Petra Saarmila-Lönnqvist
Petra Saarmila-Lönnqvist, Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu