Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM Jukka-Matti RothMyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM Jukka-Matti Roth

96% asiakkaista suosittelee

Jukka-Matti Roth

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu

jukka-matti.roth@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 386 6695Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Jukka-Matti Roth
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Sijoitusasunnot, Uniikit kohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

33

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 33 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Mielestäni tärkeimmät menestystekijät kiinteistönvälittäjän työssä ovat hyvä yhteistyö ja sujuva kommunikaatio asiakkaan kanssa. Myyjä hyötyy analyyttisestä lähestymistavastani jo hankkeen alkumetreiltä alkaen myyntistrategian suunnittelu- ja hinnanasetantavaiheessa, jolloin erityisesti välittäjän neuvonantorooli korostuu. Helposti lähestyttävä persoonani, yhdistettynä asiakaspalvelualttiuteeni ja neuvotteluosaamiseeni on hyödyksi myyntivaiheeseen siirryttäessä. Koen että usein laiminlyöty ostaja-asiakkaan laadukas palvelu on keskiössä sen luottamuksen herättämiseksi joka vaaditaan onnistuneeseen kauppaan. Ota minuun yhteyttä kun haluat realistisen hinta-arvion asunnostasi tai muuten keskustella asunnonvaihtoon liittyvistä seikoista. Whether you are a buyer or a seller - please do not hesitate to contact me when you are looking for a professional Real Estate Agent! #kiinteistömaailma #kiinteistömaailmahelsinki #kiinteistömaailmahelsinkiullanlinna #kiinteistömaailmaullanlinna #asuntokauppa #ullanlinna #punavuori #kaivopuisto #helsinki #tehtaankatu #ullanlinnankodit #kiinteistönvälitys #eira #eiranranta #kaartinkaupunki #piritanaukio #merikatu #katajanokka #kruununhaka #kamppi #etutöölö #weloveullanlinna #korkeavuorenkatu #neitsytpolku #huvilakatu #helsinkirealestatebroker #helsinkirealestate #realestatehelsinki #parhaatkohtaamiset #vaadienemmänvälittäjältäsi

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko myyntiprojekti hoidettiin todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti ensimmäisestä välitystarjouskäynnistä kaupantekotilaisuuteen. Kommunikointi kanssamme ja reagointi yhteydenottoihin oli nopeaa. Kauppaan liittyvä dokumentaatio oli laadittu selkeäksi. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

Asunnon ostaja

Jukka-Mattilla oli hyvä asenne tehdä töitä, sopivan jämpti, rento ja asiallinen. Asiakkaan kohtaaminen oli alusta alkaen priimaa. Asiantunteva ja ammattitaitoinen. Piti hyvin yhteyttä ja infosi asioista.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli kaikin puolin asiansa osaava ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida! Kaikki sujui sovitusti ja olen enempi kuin tyytyväinen saamastamme palvelusta.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli paras tapaamani välittäjä, ajatteli oikeasti asiakkaan parasta.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli heti kohteesta kartalla, tietoinen tulevasta putkiremontista, energinen ja asiantunteva. Vastasi ymmärrettävästi kysymyksiin. Oli joustava. Jukka-Matti oli dynamiittia!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM Jukka-Matti Roth
Jukka-Matti Roth, Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu