myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTK Tomi Suvinenmyyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTK Tomi Suvinen

100% asiakkaista suosittelee

Tomi Suvinen

myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTK

Kiinteistömaailma Helsinki Tapanila-Puistola

tomi.suvinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0443355135Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

35

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 35 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hei! Älä epäröi ottaa yhtettä kun tarvitset apua niin suurissa kuin pienissäkin asuntoasioissa. Olen luotettava, asiakaslähtöinen, toimelias uuden sukupolven välittäjä, joka vie kodinvaihtoon liittyvät asiat varmuudella maaliin asti. Paljon kokemusta hankalistakin kiinteistön kaupoista ja toiminta alueena koko pääkaupunkiseutu. Ollaan yhteyksissä ja nähdään näytöillä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Tulimme heti juttuun välittäjämme kanssa, hän oli tehokas ja tunsi asuinalueemme asuntokaupat. Kaupat syntyivät nopeasti ja toivomallamme hinnalla.

Asunnon ostaja

Koko yhteistyöstä jäi todella hyvä maku suuhun! Välittäjä oli ammattitaitoinen ja koko ajan läsnä, tavalla tai toisella. Kaikki asiat ja yksityiskhdat sujuivat aivan loistavasti eikä missään vaiheessa ollut ongelmia eikä koskaan tullut sellaista tunnetta, että eihän tästä tule mitään. Olen erittäin tyytyväinen Kiinteistömaailmaan ja erityisesti Tomi Suviseen. Kiitän!

Asunnon myyjä

Piti aktiivisesti kokoajan meidät ajantasalla tilanteesta ja vakuutti meidät reippaalla ja positiivisella asenteella, että kaupat syntyy kyllä, ja niinhän ne syntyivätkin, ENNÄTYS AJASSA!!! Kuukausi toimeksiannon jälkeen!! Siinä haasteita vähän muillekin!! Edellinen toimeksi antaja teki töitä 4 kk tuloksetta vedoten taloustilanteeseen kun ei saanut asuntoa myytyä, sitten tuli Tomi ja näytti miten kauppoja tehdään vaikeissakin tilanteissa, joten kyllä on myyjissä eroa!!! :)Positiivinen mieli jäi joten kiitoksia Tomille vielä!!!

Asunnon myyjä

Välittäjä piti hyvin tilanteen tasalla koko ajan ja toimitti kaikki tehtävänsä täsmällisesti, kiinnostus asiakkaaseen säilyi senkin jälkeen, kun nimet oli myyntisopimiksessa.

Asunnon ostaja

Tomi on hyvä ja reipas kauppamies!

Asunnon myyjä

Tomi on erinomainen välittäjä. Hän hoitaa pyydetyt asiat luotettavasti, pitää juuri sopivasti yhteyttä mutta ei tyrkytä itseään liikaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTK Tomi Suvinen
Tomi Suvinen, Kiinteistömaailma Helsinki Tapanila-Puistola