Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 413 4454Soita minulle

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Uniikit kohteet, Kuolinpesät, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

22

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 22 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistönvälityksen osaamista ja ammattitaitoa jo 90-luvun alusta. Lukemattomat kodit ovat vaihtaneet omistajaa välitykselläni ja olen jakanut osaamistani yrittäjyyden lisäksi myös Kiinteistömaailman kouluttajana. Jokainen koti ja jokainen kodinvaihto ansaitsee tulla huomioiduksi sinä ainutlaatuisena prosessina mitä se asiakkaallemme aina onkin. Huolellinen suunnittelu ja neuvokas markkinointi tuovat asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen ja tässä olemme hyviä. Kun käännyt puoleemme, saat yksilöllistä asiakaspalvelua sekä räätälöidyn kodinvaihtosuunnitelman ja –toteutuksen. Kauniaisten Kiinteistömaailman yrittäjänä minut on palkittu muun muassa vuoden yrittäjänä 2011.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tiimi toimi hyvin ja erittäin tehokkaasti.

Asunnon ostaja

Välittäjä hoiti prosessia erityisen tehokkaasti, oli aina tavoitettavissa ja oli ystävällinen ja asiantunteva. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Minulle tärkeintä on yhteydenpito, että myyjänä olen ajan tasalla neuvotteluista potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja tiedän mikä on tilanne. Yhteydenpito hoitui mallikkaasti.

Asunnon myyjä

Vesan osalta vuosien kokemus ja ammattitaito näkyy toiminnassa. Ketju voisi ehkä miettiä jotain kanta-asiakasjärjestelmää.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, YKV Vesa Sandberg
Vesa Sandberg, Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö-Meilahti