Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot, Uudiskohteet

Kielitaito

Suomi, englanti, espanja

Myydyt kohteet

19

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 19 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena sekä valokuvaajataustani ansiosta myytävä kotisi saa aina arvoisensa, edustavan näkyvyyden. On kotisi arvohuoneisto tai sijoitusyksiö, löydämme aina oikean kokonaisratkaisun parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi vaivattomasti, ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Välitystyöni yksi lähtökohdista on sinun tarpeidesi mukainen yksilöllinen palvelumuotoilu. Ammattitaitoni tukena ovat luonnollisesti LKV- ja LVV- tutkinnot sekä markkinoinnin korkeakoulututkinto. Ominaisuuksiltani olen yhdistelmä asiantuntemusta, osaamista, aktiivisuutta, nuorekkuutta ja periksiantamattomuutta. Tervetuloa asiakkaakseni! Service also in English.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen käyttänyt usean eri asuntovälittäjän palveluita ja yksikään ei ole onnistunut minua vakuuttamaan aikaisemmin. En keksi tällä hetkellä mitään missä olisi parantamisen varaa.

Asunnon myyjä

Arvostan välittäjää, joka ei ole liian "sutki" ja tuputtava markkinamies vaan aidosti välittäjä.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa kommunikointi oli miellyttävää ja tehokasta aidosti vuorovaikutteisen asennoitumisen johdosta. Riittävästi aikaa käydä kuvioita läpi joka vaiheessa luo selkeän ja rauhallisen olon osallisille. Rennon positiivinen yleistunnelma teki yhteistyöstä helppoa myyntityön alusta loppuun saakka.

Asunnon myyjä

Olimme erittäin positiivisesti yllättyneitä Toni Eklundin miellyttävästä ja rauhallisesta otteesta, joka poikkesi edukseen muista tapaamistamme välittäjistä. Lämpimät kiitokset Tonille!

Asunnon myyjä

Toni E. saapui juuri sovittuun aikaan ja kävi kaikki asuntoon ja myyntiin liittyvät asiat miellyttävän kiireettömästi läpi.

Asunnon myyjä

Toni antoi erittäin asiantuntevan vaikutelman. Ensi tapaamisen perusteella, uskon, että voin hyvillä mielin keskittyä muihin asioihin, sillä välin kun Toni hoitaa asuntoni myyntiä.

Asunnon myyjä

Toni on asiantunteva, luotettava ja aina ystävällinen. Hänen kanssaan on todella hienoa tehdä yhteistyötä. Toni on toiminut välittäjänämme sekä asunnon ostossa että myynnissä. Tonia parempaa välittäjää ei ole!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, BBA Toni Eklund
Toni Eklund, Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö-Meilahti