Hei, Olen ahkera ja aikaansaava myynnin ammattilainen, jolle tärkeintä on mahdollisimman positiivinen myyntikokemus sekä myyjälle että ostajalle. Hyvä asiakaspalvelu on minulle sydämen asia. Teen työni tunnollisesti ja pidän sinuun aktiivisesti yhteyttä, kun niin toivot. Etsin sinulle uuden kodin juuri sieltä, mistä toivotkin sen löytäväsi. Soita ja sovi tapaaminen kanssani teille sopivana ajankohtana!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen tyytyväinen välittäjään. Hän selvästi osasi hommansa ja teki kaikkensa asuntomme myynnin eteen. Lopuksi meille tuli vielä kiire sillä olimme jo löytäneet uuden asunnon. Saimme asuntomme myydyksi hyvällä hinnalla ja nopeasti!

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä kaupasta

Asunnon ostaja

Talvella aloimme etsiskellä uutta kotia meille alueelta Länsi- ja Pohjois-Helsinki - Tapiola. Kun helmikuussa sain myytyä taloni Tuusulasta, niin etsintä kiihtyi entisestään. Eli speksi oli "nopeallakin kaupalla haimme 80-110 m2 asuntoa, voi olla remontoitava tai kunnossa oleva. Toisaalta emme olleet missään tulenpalavassa kiireessä, joten mitä tahansa asuntoa emme halunneet ostaa", Alue ja huoneluku määriteltynä kiertelimme asuntoesittelyjä. Kerroimme esittelijoille oman tarpeemme. Monien firmojen esittelijät lupasivat tulla takaisin heillä myynnissä olevien kanssa. Muutama esittelijä laittoikin kertaalleen listan meille jakoon, mutta heidän innostus lopahti kun emme heti ostaneet tarjolla olleista. Mutta sitten satuimme samaan esittelyyn Mian kanssa, kerroimme toiveemme. Oikeasti puolellamme ei heti ollut isompaa toivetta, että mitään suurempaa tapahtuisi. Ja olimmepa väärässä! Mia otti asiamme omakseen, hän listasi asuntoja, lähetti viestejä "Hei Pekka ja Minna, miltäs tämä näyttää, milloin menemme katsomaan?" Ja vaikka kyseinen paikka ei sitten vastannut tarvettamme, Mialta tuli hetikohta uusi viesti. "Hei taas Pekka ja Minna, nyt on tulossa myyntiin tällainen hieno aarre, miltäs tämä näyttää? Milloin mennään katsomaan?" Kerrassa hieno asenne, upeaa toimintaa, aktiivisesti meilejä uusista asunnoista, aktiivista yhteydenpitoa! :) Maaliskuussa löysimmekin kohteen, johon järjestyi näyttö. Valitettavasti sitten jäimme tarjouskilpailussa toiseksi tuoss kohteessa, joten kauppoja ei syntynyt. Mutta tämä ei vaikuttanut Miian asenteeseen, heti kohta oli taas meilissämme sähköposti "Hei taas Pekka ja Minna, nyt on tulossa myyntiin tällainen asunto, miltä näyttää, milloin mennään katsomaan?" Mian aktiivisuus on sellaista, joka v a r m a s t i tuo tulosta Kiinteistömaailmalle Takatöölön toimistolle ja Mialle. Meidän kohdalla loppujen lopuksi löysimme oman laputuksen perusteella kodin, johon muutimme pari viikkoa sitten. Se olisi voinut tulla Mian kautta, ja tuolla asenteella ja aktiivusuudella v a r m a s t i Mia ja Mian kaltaiset kiinteistövälittäjät tuovat tulosta Kiinteistömaailmalle ja onnellisia asiakkaita ovesta sisään. Mia oikeasti kuunteli meitä, muisti meidät ja tarpeemme, ja ei ottanut henkilökohtaisesti sitä, että joku asunto ei ollutkaan mieleemme emmekä ostaneet sitä hienoista esittelyistä huolimatta vaan lähestyi uudelleen ystävällisesti uuden kotitarjokkaan kanssa. Se on ammatillista toimintaa, kiitos! :)

Asunnon myyjä

Kaiken kaikkiaan loistavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua. Aina tavoitettavissa vastaamaan kysymyksiimme. Kuunteli toiveemme.

Asunnon myyjä

Asuntomme myytiin päivässä ja kaupat tehtiin reisulti yli pyyntihinnan. Välittäjämme Mia auttoi meitä alusta loppuun saakka paremmin, kuin olisimme osanneet toivota. Asunto saatettiin kuvaus ja esittelykuntoon itsemme ollessa poissa Helsingistä ja asunto myös välitettiin vaikkemme itse päässeet prosessin aikana edes käymään kaupungissa. Lisäksi koin Mian olleen meille avuksi ihan asunnon luovuttamiseen saakka. Olemme erittäin tyytyväisiä Mian asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Mia on auttanut meitä asunnon hankinnassa, myynnissä ja nyt hän pitää meihin yhteyttä sijoitusasunnon hankinnan tiimoilta. Uskomatonta palvelua, asiantuntijuutta sekä tehokkuutta, mitä miellyttävimmältä kiinteistönvälittäjältä. Olen suositellut Miaa välittäjäksi ja tulen jatkossakin suosittelemaan.

Asunnon myyjä

Asuntomme myytiin päivässä ja kaupat tehtiin reisulti yli pyyntihinnan. Välittäjämme Mia auttoi meitä alusta loppuun saakka paremmin, kuin olisimme osanneet toivota. Asunto saatettiin kuvaus ja esittelykuntoon itsemme ollessa poissa Helsingistä ja asunto myös välitettiin vaikkemme itse päässeet prosessin aikana edes käymään kaupungissa. Lisäksi koin Mian olleen meille avuksi ihan asunnon luovuttamiseen saakka. Olemme erittäin tyytyväisiä Mian asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Mia on auttanut meitä asunnon hankinnassa, myynnissä ja nyt hän pitää meihin yhteyttä sijoitusasunnon hankinnan tiimoilta. Uskomatonta palvelua, asiantuntijuutta sekä tehokuutta, mitä miellyttävimmältä kiinteistövälittäjältä. Olen suositellut Miaa välittäjäksi ja tulen jatkossakin suosittelemaan.

Asunnon myyjä

Tehokas, iloinen ja ammattitaitoinen välittäjä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Mia Lindberg
Mia Lindberg, Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö-Meilahti