Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö

Linnankoskenkatu 12
00250 Helsinki
Puh 044 283 1195
taka-toolo​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
Asuntomyymälämme on auki ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16. Tavoitat meidät tietysti aina 24/7 päivystysnumerostamme 044 283 1195.

Linnakodit Oy LKV | Y-tunnus: 2563396-3
Tietosuojaseloste ›

yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, FM Pirkko Toiviainen

Kiinteistönvälitys kantakaupungissa - erityisesti Töölössä, Meilahdessa ja Ruskeasuolla sekä Länsi-Helsingin alueella - on vahvinta osaamisaluettamme. Tuloksellinen välitystyömme perustuu tehokkaaseen yhteistoimintaan, huolelliseen suunnitteluun ja laadukkaaseen markkinointiin.

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa on hyväksi havaittu vaihtoehtoinen kauppatapa ja sen me osaamme. Kutsu meidät kotikäynnille ja saat kattavan myynti- ja markkinointisuunnitelman veloituksetta. Samalla kuulet, kannattaisiko Sinunkin kotisi myydä Tarjouskaupalla.

Kun asuntoasiat ovat ajankohtaisia ja haluat rinnallesi motivoituneen ja osaavan asuntokaupan ammattilaisen, otathan meihin yhteyttä, se kannattaa! Tavoitat meidät aina päivystysnumerostamme 044 283 1195 tai sähköpostistamme taka-toolo@kiinteistomaailma.fi.

Pirkko Toiviainen
yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, FM

Ajankohtaista

Työpaikkailmoitus

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä