Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö

Linnankoskenkatu 12
00250 Helsinki
Puh 044 283 1195
taka-toolo​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
Asuntomyymälämme on auki ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16. Tavoitat meidät tietysti aina 24/7 päivystysnumerostamme 044 283 1195.

Linnakodit Oy LKV | Y-tunnus: 2563396-3

yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, FM Pirkko Toiviainen

Kiinteistönvälitys kantakaupungissa - erityisesti Töölössä, Meilahdessa ja Ruskeasuolla sekä Länsi-Helsingin alueella - on vahvinta osaamisaluettamme. Tuloksellinen välitystyömme perustuu tehokkaaseen yhteistoimintaan, huolelliseen suunnitteluun ja laadukkaaseen markkinointiin.

Uudiskohteiden myynnistä meille on kertynyt paljon osaamista vuosien varrella ja meillä on ollut ilo olla mukana monissa uudiskohdeprojekteissa luotettavana yhteistyökumppanina jo projektin suunnitteluvaiheen hinnoittelusta alkaen. Jaamme mielellämme vuosien kokemuksesta kertyneen uudiskohdeosaamisemme.

Kun asuntoasiat ovat ajankohtaisia ja haluat rinnallesi motivoituneen ja osaavan asuntokaupan ammattilaisen, otathan meihin yhteyttä, se kannattaa! Tavoitat meidät aina päivystysnumerostamme 044 283 1195 tai sähköpostistamme taka-toolo@kiinteistomaailma.fi.

Pirkko Toiviainen
yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, FM

Ajankohtaista

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä