Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, varatuomari Tea Skog-MikkonenYrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, varatuomari Tea Skog-Mikkonen

100% asiakkaista suosittelee

Tea Skog-Mikkonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, varatuomari

Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori

tea.skog-mikkonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 538 1857Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asuntokauppa on yksi elämän suurimmista päätöksistä ja sijoituksista. Suuria päätöksiä tehtäessä on tärkeää tietää, että kauppa hoidetaan ammattitaitoisesti. Juristina, laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ja Kiinteistömaailma-ketjun palkittuna Huippumyyjänä huolehdin tästä asiakkaani edun mukaisesti. Kiinteistönvälittäjänä teen työtä täysipainoisesti asiakastani kuunnellen ja hänen tarpeensa ja toiveensa ymmärtäen. Persoonana olen tehokas, täsmällinen ja ahkera. Yhteistyömme tuloksena lupaan vaivattoman ja turvallisen asuntokaupan, joka myös tuntuu oikealta! Sydänkodin yrittäjänä huolehdin yhdessä puolisoni Jounin kanssa yrityksen vakavaraisuudesta ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Kaikki työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pidämme heistä huolta panostamalla mm. koulutukseen. Olen vahvasti henkilökunnan tukena heidän päivittäisissä myynti- ja hankintatehtävissään. Jag betjänar också på svenska - Feel free to contact me also in English!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tea hoiti myynnin niin hyvin, ettemme olisi voineet toivoa parempaa palvelua. Asiat hoituivat todella ammattitaidolla!

Asunnon ostaja

Tea on paras välittäjä, jonka kanssa olen ollut tekemisissä. Ihan huikea palveluasenne, kiitos!

Asunnon myyjä

Jämptiä ja asiantuntevaa palvelua. Välittäjä otti meidän tilanteen erinomaisesti huomioon. Hän myös piti meidät mahtavasti ajan tasalla kaikista asioista.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa asiointi oli erittäin sujuvaa ja miellyttävää. Hän kuunteli ja huomioi toiveemme eikä painostanut tai ohjaillut myytipäätöksessä kun tarjouksia alkoi tulla. Koin, että saimme hyvää palvelua.

Asunnon myyjä

Ennen välityssopimusta oli tilaisuus rauhalliseen keskusteluun. Välittäjä antoi rehellisen tuntuisen arvion myynnin mahdollisuuksista. Hän oli kaikissa vaiheissa äärimmäisen ammattitaitoinen ja luotettava. Myynti onnistui hyvin nopeasti.

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti työnsä niin kuin toivoimme ja sovimme. En näe kohdallamme parantamisen tarvetta. Olen tyytyväinen.

Asunnon myyjä

Tehokas ja ammattitaitoinen palvelu! Välittäjä oli luotettava ja teki asiat niinkuin sovittiin. Suosittelisin tätä välittäjää muillekin.

Asunnon ostaja

Kaikki meni loistavasti. Kiitokset ja terveiset Tealle!

Asunnon myyjä

Tea Skog vakuutti sekä ammattitaidollaan että sosiaalisilla taidoillaan.

Asunnon myyjä

Tea hoiti kohteemme markkinoinnin ja kaupan, ammattitaidolla, luottamusta herättäen ja erityisen ystävällisessä hengessä. Oli ilo tehdä myynti hänen kanssaan. Voin häntä suositella kenelle tahansa

Asunnon ostaja

Koko prosessi toimi erinomaisesti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä.

Asunnon ostaja

Koin, että meitä ymmärrettiin asiakkaina. Ei tyrkytetty, vastattiin kysymyksiin ja selvitettiin asiat.

Asunnon myyjä

Tea toimi kaikissa asioissa erinomaisesti. Hän on erittäin asiantunteva ja osaava. Hän toimi erittäin ystävällisesti. Erinomainen kiinteistövälittäjä! Suosittelen häntä varmasti ystävilleni ja tuttavilleni.

Asunnon myyjä

Tea otti heti ensi tapaamisella kopin meidän toiveista ja sitkeästi jaksoi kuukausien ajan etsiä meille uutta kotia. Myös vanhan kodin myyntiin sujui todella ripeästi. Tea kuunteli tarkalla korvalla toiveitamme ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Super iso Kiitos Tealle! Kaksi onnistunutta asuntokauppaa hänen kanssaan osoittaa, että hän on tehokas ja osaava asuntokaupan ammattilainen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli rauhallinen, asiantunteva, luotettava ja miellyttävä.

Asunnon ostaja

Välittäjä Tea teki työnsä erittäin ammattitaitoisesti.

Asunnon myyjä

Ihan täydellinen myyntisuoritus, alusta loppuun!

Asunnon ostaja

Välittäjä Tea teki työnsä erittäin ammattitaitoisesti.

Asunnon myyjä

Tealla on todella aktiivinen ote ja erinomainen markkinatuntemus. Asuntomme meni kaupaksi nopeasti ja hyvällä hinnalla. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön!

Asunnon ostaja

Ystävällinen palvelu, hyvin tehdyt esitteet ja esittelyt.

Asunnon ostaja

Myynnillinen ote sopivalla tasolla. Ei ylimääräistä tuputtamista vaan oikeasti välitystoimintaa.

Asunnon myyjä

Hienot kuvat ja näyttävät ilmoitukset. Joustava ja ystävällinen palvelu.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli helppoa ja saimme kysymyksiin nopeasti vastaukset. Teasta jäi heti ensimmäiseltä esittelyltä todella hyvä vaikutelma ja hyvä fiilis jatkui loppuun asti. Hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua!

Asunnon myyjä

Tea on tehokas, jämpti ja luotettava. Koin, että hänen kanssaan oli erittäin helppo ja miellyttävä asioida - hän on todella asiantunteva välittäjä, joka antaa parastaan ja vielä vähän enemmänkin alusta loppuun saakka. Suosittelisin häntä ehdottomasti myös ystävilleni, iso kiitos Tea!

Asunnon myyjä

Tea vakuutti osaamisensa erään ison kohteen esittelyssä ja sen jälkeisessä kontaktoinnissa. Oli erittäin helppoa valita juuri hänet välittäjäksemme. Sopimuksen teko oli selkeä, kaikki muutkin vaiheet esittelystä kaupantekoon hoituivat erittäin asintuntevasti sekä tehokkaasti.

Asunnon myyjä

Hyvin meni. Luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä!

Asunnon myyjä

Nopea yhteydenotto, oikea näkemys markkinahinnasta, ammattitaitoinen ote läpi prosessin, joustavat aikataulut, ajantasainen informointi. Kiitos hyvästä palvelusta!

Asunnon ostaja

Nopeat selkeät kaupat ja hyvä yhteydenpito. Miellyttävä, aidon tuntuinen välittäjä, joka ei tuputtanut omia mielipiteitään vaan antoi rauhassa tutustua kohteeseen paikan päällä.

Asunnon myyjä

Tea oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä. Hän teki työnsä huolellisesti ja nopeasti. Hänen kanssaan oli erittäin miellyttävä asioida ja tehdä yhteistyötä.

Asunnon ostaja

Nopeat ja selkeät kaupat ja hyvä yhteydenpito. Miellyttävä, aidon tuntuinen välittäjä, joka ei tuputtanut omia mielipiteitään vaan antoi rauhassa tutustua kohteeseen paikanpäällä.

Asunnon ostaja

Olemme koko prosessiin tyytyväisiä.

Asunnon myyjä

Välittäjämme oli todella asiantunteva ja hyvä ammatissaan. Pidimme erityisesti asuntomme kuvista sekä videoesittelystä. Pystyin luottamaan siihen, että välittäjämme osaa tuoda esittelyissä asuntomme parhaat puolet esiin.

Asunnon myyjä

Kaikin puolin sujuva prosessi ja erinomainen lopputulos. Sain tiedon Teasta suosittelun kautta ja aivan varmasti suosittelen häntä myös eteenpäin.

Asunnon ostaja

Välittäjästä huokui ammattitaito ja luotettavuus. Hänen kanssaan oli miellyttävää tehdä kauppoja. Hän vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Jopa sai puhuttua Tarjouskaupasta niin että uskalsimme tehdä tarjouksen :) Minulle välittäjä merkitsee paljon. Jos en koe että välittäjä oikeasti välittää minusta, siirryn seuraavaan kohteeseen. Tealta halusin ostaa. Tea oli iso syy miksi tein kaupat juuri tästä asunnosta.

Asunnon ostaja

Välittäjän juristinkoulutus näkyy osaamisena kaupanteossa. Poikkeuksellisen hyvä välittäjä, jonka kanssa aion asioida myös jatkossa, jos tarvetta tulee.

Asunnon ostaja

Erinomaisen hyvää kokonaispalvelua haastavassa ja yllätyksellisessä tilanteessa!

Asunnon ostaja

Tea poikkeaa kaikista muista kohtaamistani välittäjistä myönteisesti. Tea ei ole lainkaan aggressiivinen tai päällekäyvä mutta kuitenkin jämäkkä. Asiat hoituivat sujuvasti koko ajan. Hän on erittäin miellyttävä ammattilainen, jota voin suositella lämpimästi.

Asunnon myyjä

Kiitos Tealle erinomaisesta palvelusta ja ammattitaidosta, taloyhtiön omistaman asunnon myynti oli koko ajan hyvissä käsissä.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hienosti! Suuret kiitokset sydämellisestä palvelusta.

Asunnon ostaja

The broker was professional and the communication was fast, and her English was good. The whole process was very smooth thanks to Tea.

Asunnon myyjä

Aivan erinomaista palvelua alusta loppuun. Kiitos Tealle!

Asunnon ostaja

Kaikki asiat sujuivat täydellisesti, jokaiseen tlanteeseen löytyi ratkaisu.

Asunnon myyjä

Asuntokauppaprosessi ylitti sille asettamamme toiveet ja tavoittet, koska välittäjämme oli ammattitaitoinen, tehokas ja luottamusta herättävä. Hän toimi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Hän on myös helposti lähestyttävä, mukava ja ystävällinen.

Asunnon ostaja

Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja kuuntelevaa. Kauppa sujui juuri niin hyvin kuin koen sen olevan hyvä asiakkaan kannalta. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Asunnon myyjä

Kaikki tekeminen oli ystävällistä ja ammattitaitoista esittelykuvista kaupantekoon.

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset sutjakkaasti hoidetusta asuntokaupasta. Kaikkiin kysymyksiimme saimme aina selkeät vastaukset nopeasti. Kuitenkin kaikkein parasta kaupan hoidossa oli sinun ihmisystävällinen ja huolehtiva suhtautumisesi asiakkaisiin.

Asunnon ostaja

Kerrottuani asuntotoiveeni välittäjä toimitti minulle pitkän aikaa tiedot myyntiin juuri tulleista kohteista. Kun kohde löytyi, hän piti minut ajantasalla tilanteesta. Kaupanteko sujui mutkattomasti. Tiesin voivani luottaa hänen ammattitaitoonsa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli lämmin, asiantunteva ja luotettava. En usko että taso voisi tästä enää nousta! :) Kaikki sujui helposti ja ongelmitta niin oman asunnon myynnin kuin uuden asunnon oston suhteen. Olemme todella tyytyväisiä palveluun! Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, varatuomari Tea Skog-Mikkonen
Tea Skog-Mikkonen, Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori