Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

42

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 42 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hei, Olen positiivisen elämän asenteen omaava ja ahkera kiinteistönvälittäjä. Minulla on mittava työkokemus asiakaspalvelusta ja rahoitusalalta. Olen tottunut vastuulliseen ja tulokselliseen työhön ja työni teen aina asiakkaani hyväksi. Olen unelmatyössäni. Teen työni aikailematta ja luotettavasti. Onko asunnon myynti tai uuden ostaminen sinulle ajankohtaista? Soita tai jätä minulle yhteydenottopyyntö. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille. Saat kilpailukykyisen tarjouksen myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi. Ota yhteyttä, niin tehdään asuntosuunnitelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mari ja Kiinteistömaailma vakuuttivat meidät jo alkumetreillä ja erottuivat selvästi edukseen valitessamme välittäjää. Marilla oli koko ajan ammattimainen ja aktiivinen ote.

Asunnon myyjä

Koko asunnonmyynnin prosessi meni hienosti

Asunnon ostaja

Oli todella mukava asioida Marin kanssa, sillä hän on ammattitaitoinen, hoitaa asiat nopeasti ja vastasi myös kysymyksiini ja yhteydenottoihini heti. Kaikki hoitui helposti ja sain hyvät ohjeet huomioiden, että olen ensiasunnon ostaja.

Asunnon myyjä

Kauppakirjat kuntoon ja pankissa asiointi oli täsmällistä ja asiantuntevaa. Asuntomme esittely kuvineen onnistu hyvin.

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä palvelusta. Kiinteistövälittäjä Mari Börman ymmärsi meidän tarpeet hissilliseen asuntoon ja rohkaisi tekemään päätöksen jota olimme harkinneet.

Asunnon myyjä

Nopeaa ja tehokasta toimintaa.

Asunnon myyjä

Välittäjä arvio kohteen myyntihinnan erinomaisella tarkkuudella. Hinta-arvio piti ja kun kaupat lisäksi syntyivät 10 vrk:ssa, niin eipä myyntitapahtuma olisi voinut edetä sujuvammin. Omalta osaltamme kaikki sujui erinomaisesti ja sovitun mukaisesti, joten tältä osin palvelu oli ensiluokkaista.

Asunnon myyjä

Asiat esitettiin selkeästi ja näytöistä sovittiin hyvissä ajoin. Kaikki sujui mutkattomasti!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli miellyttävä ja kuunteli asiakasta.

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui alusta loppuun hyvin, asiat etenivät sovitusti ja myös aikamoisella vauhdilla. Mari ja Kiinteistömaailma vakuuttivat meidät jo alkumetreillä ja erottuivat selvästi edukseen valitessamme välittäjää. Marilla oli koko ajan ammattimainen ja aktiivinen ote ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, millä hinnalla ja miten taloamme lähdetään myymään. Lisäksi Marin kanssa oli erittäin mutkatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Oman tärkeän lisänsä prosessiin toivat talosta otetut laadukkaat ja monipuoliset kuvat. Olemme nyt kahdesti myyneet asunnon ja molemmilla kerroilla Kiinteistömaailman kautta. Kummallakin kerralla koko prosessi on sujunut mallikkaasti, vankalla ammattitaidolla. Voin ilman muuta lämpimästi suositella Maria ja Kiinteistömaailmaa kaikille, joilla on asunnonmyyntitarpeita pohjois-Helsingissä!

Asunnon myyjä

Hinta-arvio kohdallaan, prosessin nopea käynnistys, potentiaalisten ostajien haarukointi, tasokas valokuvaus ja videot kohteesta, ajantasainen informointi siitä missä mennään.

Asunnon myyjä

Kiitos Mari ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta! Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten mukavaa ja mutkatonta kanssasi oli tehdä yhteistyötä. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja koko ajan oli sellainen olo, että olet meidän tukena. Yhteydenpito oli helppoa, hinta-arvio kohdillaan ja saimme sinulta hyviä neuvoja. Suosittelemme lämpimästi Maria ja Kiinteistömaailmaa!

Asunnon myyjä

Huomioitte hyvin meidän tilanteemme ja aikataulumme. Välittäjämme (Mari) ei yrittänyt myydä meille mielikuvia vaan auttoi aidosti.

Asunnon myyjä

Tehokas toiminta ja hyvä palvelu!

Asunnon myyjä

Kaikki meni niin hyvin kuin mahdollista. Ei parannettavaa.

Asunnon myyjä

Joustava yhteistyö, valmis konsepti, aluetuntemus.

Asunnon myyjä

Kokonaisprosessi oli varsin nopea ja sujuva; asunnon löytymisestä, yhteydenotosta, näytöstä (emme itse päässet, koska koronan takia suljetun Uudenmaan rajan ylittäminen ei onnistunut, mutta molempien perheenjäsenet kävivät arvioimassa asunnon) aina ostamiseen asti (3pv). Viestintä toimi pääasiassa hyvin, kuvat vastasivat todellisuutta.

Asunnon myyjä

Kiinteistömme myytiin ripeästi ja odotettua parempaan hintaan.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito aivan ensiluokkaista. Viestintä oli nopeaa ja täsmällistä. Mikäli oman asunnon myyminen on ajankohtaista jossakin vaiheessa, ehdottomasti harkitsemme myyntiä Marin kautta.

Asunnon ostaja

Olen tavannut kymmeniä välittäjiä ja osa heistä on epäluotettavia tai yrittää jopa johtaa harhaan. Mari tuntui todella luotettavalta ja hänestä huomasi että hän on reilu myös ostajaa kohtaan.

Asunnon ostaja

Kiinteistänvälittäjä oli todella aktiivinen, ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä. Kaikki asiointi Mari Börmanin kanssa sujui ongelmitta ja sujuvasti! Hän osasi hyvin ohjeistaa meitä ensiasunnon ostajia ja piti huolen siitä, että kaupanteko sujui puolin ja toisin mukavasti :)

Asunnon ostaja

Hyvä yhteydenpito ja tarpeitten huomiointi. Tehokasta ja mukavaa oli asioida välittäjän kanssa.

Asunnon myyjä

Onnistunut hinta-arvio, todella ripeä myynti ja välittäjän (Mari Börman) toiminta muutoinkin kiitettävän nopeaa mutta samalla huomaavaista. Lämmin suositus.

Asunnon ostaja

Mari selvitti meille kaikki asiat erittäin huolellisesti ja nopealla aikataululla. Marin kanssa oli mutkatonta ja mukavaa asioida.

Asunnon ostaja

Mari piti todella hyvin yhteyttä ja vastaili kaikkiin kysymyksiin, sekä käytännössä hoiti kaiken puolestamme, joten kaupanteko oli todella helppoa.

Asunnon myyjä

Asiantunteva ja hyvä palvelu.

Asunnon myyjä

Kaupat syntyivät nopealla aikataululla.

Asunnon myyjä

Käynti meni kaikin puolin hyvin ja meille jäi välittäjästä myyntiorientoitunut ja positiivinen kuva. Hän näki asunnossa mahdollisuuksia eikä niinkään ongelmia.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Mari Börman
Mari Börman, Kiinteistömaailma Helsinki Puistola