kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Laura Hiltunenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Laura Hiltunen

92% asiakkaista suosittelee

Laura Hiltunen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Pakila

laura.hiltunen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044-2448478Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Laura Hiltunen
Katso esittelyni

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen aktiivinen ja aikaansaava asuntokaupan ammattilainen. Olen elänyt lapsuuteni ja nuoruuteni Pohjois-Helsingissä ja vieläkin saatat törmätä minuun työn lomassa Paloheinän portailla tai talvisin hiihtoladuilla; tutuilta, rakkailta kulmilta on kiva myydä! Olen itse ehtinyt asua jo monenlaisissa kodeissa ja käynyt eri elämänvaiheita läpi, joten minun on helppo samaistua monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Minulla on 30 vuoden kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä ja hyvä palvelu onkin minulle sydänmenasia. Miksi tehdä asiat keskinkertaisesti kun ne voi tehdä hyvin? Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan tutkinnot LKV, LVV ja KiAT. Minulle on tärkeää, että toimin aina suoraselkäisesti ja asiakkaiden etua ajatellen Hyvän Välitystavan mukaan. Olen työssäni tarkka ja ahkera. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa; ota minuun yhteyttä, autan sinua mielelläni. Lupaan tehdä parhaani, että asunnonvaihto on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat omaisuudellesi parhaan mahdollisen arvon.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Teit erinomaista työtä, sujuvasti ja joustavasti".

Asunnon myyjä

Välittäjä piti riittävästi yhteyttä, ja tarjoutui pyytämättä hakemaan avaimen minulta sekä tarkastamaan asunnon tilan (siisteyden yms.) vuokralaisen poismuuton jälkeen. Minun ei siis tarvinnut käydä asunnolla ensitapaamisen/myyntitoimeksiannon allekirjoittamisen jälkeen. Välittäjällä oli kaikin puolin aktiivinen ote asunnon myyntiin.

Asunnon myyjä

Kiitos asuntoni välityksestä, se tehtiin ammattitaidolla, olen erittäin tyytyväinen. Haluan suositella tuttujakin käyttämään teidän asuntomyymälän palveluita. Kiitos Laura!

Asunnon myyjä

Kiitos on sinun, olet niin ihana ihminen, ettei voi sanoin kuvata, KIITOS!

Asunnon myyjä

Palvelu oli ystävällistä, mutta ei tunkeilevaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Laura Hiltunen
Laura Hiltunen, Kiinteistömaailma Helsinki Pakila