kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Laura Hiltunenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Laura Hiltunen

100% asiakkaista suosittelee

Laura Hiltunen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Pakila-Paloheinä

laura.hiltunen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0442448478Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Laura Hiltunen
Katso esittelyni

Olen aktiivinen ja aikaansaava asuntokaupan ammattilainen. Olen elänyt lapsuuteni ja nuoruuteni Pohjois-Helsingissä ja vieläkin saatat törmätä minuun työn lomassa Paloheinän portailla tai talvisin hiihtoladuilla; tutuilta, rakkailta kulmilta on kiva myydä! Olen itse ehtinyt asua jo monenlaisissa kodeissa ja käynyt eri elämänvaiheita läpi, joten minun on helppo samaistua asumisen tarpeisiin. Minulla on 30 vuoden kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä ja hyvä palvelu onkin minulle sydänmenasia. Miksi tehdä asiat keskinkertaisesti kun ne voi tehdä hyvin? Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla Pohjois-Helsingissä jo seitsemättä vuotta, suorittanut alan tutkinnot LKV, LVV ja KiAT ja tiedän, mitä pientalojen myynnissä on hyvä huomioida. Minulle on tärkeää, että toimin aina suoraselkäisesti ja asiakkaiden etua ajatellen Hyvän Välitystavan mukaan. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa; ota minuun yhteyttä, autan sinua mielelläni. Lupaan tehdä parhaani, että asunnonvaihto on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat omaisuudellesi parhaan mahdollisen arvon.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Haluan vielä kiittää sinua lämpimästi tästä yhteistyöstä. Kaikki meni täysin nappiin ja talo sai oikeanlaisen omistajan ja hän sopii Pirkkolan henkeen.

Asunnon myyjä

Välittäjä piti riittävästi yhteyttä, ja tarjoutui pyytämättä hakemaan avaimen minulta sekä tarkastamaan asunnon tilan (siisteyden yms.) vuokralaisen poismuuton jälkeen. Minun ei siis tarvinnut käydä asunnolla ensitapaamisen/myyntitoimeksiannon allekirjoittamisen jälkeen. Välittäjällä oli kaikin puolin aktiivinen ote asunnon myyntiin.

Asunnon myyjä

KAIKKI sujui niin vanhan myynnin kuin uuden oston kanssa sujuvasti! Emme voisi olla tyytyväisempiä. Välittäjä huomioi meidät ”yksilöllisesti”, piti ajantasalla, jaksoi vastata tyhmiinkin kysymyksiin ja tuntui että meillä on yhteinen tavoite!

Asunnon ostaja

Välittäjä hoiti koko prosessin erittäin asiantuntevasti. Hän toi ostajan näkökulmasta olennaiset asiat esiin ja oli helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Hän toimi aina ripeästi ja piti minut ajan tasalla.

Asunnon myyjä

Palvelu oli ystävällistä, mutta ei tunkeilevaa.

Asunnon myyjä

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIITOS sinulle avusta tässä projektissa. Olen ollut erittäin tyytyväinen asioiden etenemiseen. Kanssasi oli erittäin miellyttävä asioida!

Asunnon myyjä

Laura oli erittäin välitön ja vilpittömän oloinen, antoi vaikutelman että oli kiinnostunut myymään asuntoamme. Erittäin hyvä kokemus!

Asunnon ostaja

Kaikki asiat sujui hyvin! Olimme ajan tasalla koko prosessin ajan, mitä arvostamme kovasti.

Asunnon ostaja

Kiitos paljon, Laura. This is why, you are the best. Even at night 10 o'clock, you took time to respond to customers question and concern. I am really impressed with your committment, dedication and support.

Asunnon myyjä

Pidin Lauran tavasta myydä. Hän oli aina tavoitettavissa ja oli sopivan jämpti. Pidin erityisesti, että hän oli innokas pitämään esittelyjä.

Asunnon myyjä

Hyvä asiantuntemus asuntokaupoista, luetettava, palvelualtis ja ystävällinen.

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena homma toimi meidän näkökulmasta hyvin ja oli mukavaa myydä asuntoa, kun oli asiantunteva ja luotettava välittäjä mukana.

Asunnon ostaja

Ammattitaitoinen, ystävällinen ja rehellinen prosessi.

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi alusta loppuun erittäin hyvin hoidettu Lauralta ja tämä oli vielä spesiaali tapaus, kun asunto laitettiin ensin vuokralle.

Asunnon ostaja

Laura oli asiallinen ja kuunteli toiveitamme hyvin, ei yrittänyt tuputtaa tai ylimyydä mitään, vaan toimi faktapohjalta. Hän piti meihin hyvin yhteyttä ja etsi juuri meille sopivia vaihtoehtoja ja sopi joustavasti tapaamisia.

Asunnon ostaja

Asiantunteva välittäjä. Pidimme erityisesti, ettei ollut myyntiprässiä, vaan saimme rauhassa miettiä asunnon ostoa ja pääsimme tutustumaan kohteeseen useamman kerran. Erittäin hyvä kokemus!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Laura Hiltunen
Laura Hiltunen, Kiinteistömaailma Helsinki Pakila-Paloheinä