yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiAT Kirsi Savikkoyrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiAT Kirsi Savikko

100% asiakkaista suosittelee

Kirsi Savikko

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Myllypuro

kirsi.savikko@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 581 0978Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Hei! Asunnon vaihto on yksi elämän suurimmista asioista. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa, tai vasta suunnittelet suuria - yhdessä hoidamme asuntoasiasi kuntoon juuri Sinulle parhaalla tavalla, luotettavasti ja tehokkaasti. Olen paljasjalkainen Helsinkiläinen, yli kymmenen vuoden ajan Itä-Helsinkiläinen, joten vankka aluetuntemus sekä ammattitaito ovat vahvuuksiani. Lupaan Sinulle rehellistä ja ripeää palvelua - ole rohkeasti yhteydessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kirsi Savikon toiminta vastasi täysin odotuksiani ja arvostan hänen ammattitaitoaan. Hän on sopivasti sosiaalinen. Hän antoi tarvittavan informaation eikä alkanut sen enempää spekuloimaan asiakkaitten mahdollisista ajatuksista. Hän oli hienotunteinen ja osoitti myös arvostusta asiakkaitaan kohtaan esiintymällä huolitellusti.

Asunnon myyjä

Tehokasta ja asiantuntevaa toimintaa. Tässä markkinatilanteessa oikein hyvä lopputulos.

Asunnon ostaja

Olimme tyytyväisiä, että saimme mennä vielä katsomaan asuntoa, siellä samalla allekirjoitettiin tarjous, vaikka asunnossa ei ollut näyttöä. Kaikki on mennyt todella mukavasti tässä kaupassa.Voimme luottaa välittäjään meidän 20% maksun jälkeenkin, tiedän asioiden hoituvan.

Asunnon myyjä

Kirsi Savikko ei sanonut koskaan, että nyt on huono aika myydä asuntoa, eli kauppaa tehdään aina, kun on myytävää. Jep!Me olemme tyytyväisiä asuntomme myytiin nopeasti. Kiitokset Kirsille!

Asunnon ostaja

Asiakkailta kirjoitettua asiakaspalautetta: 1. Sopivasti annettiin tilaa ja aikaa, välittäjä ei ollut päällekäyvä. Osasi kertoa ja mitä ei osannut, selvitti nopeasti. Rehellinen. 2. "Kommunikointi oli miellyttävää, keskittyi asunnon hyviin puoliin eikä negatiivisten asioiden keräämiseen. Positiivinen ote ja aktiivinen myyntityö..." 3. "Olimme tyytyväisiä, että saimme mennä vielä katsomaan asuntoa, siellä samalla allekirjoitettiin tarjous, vaikka asunnossa ei ollut näyttöä. Kaikki on mennyt todella mukavasti tässä kaupassa. Voimme luottaa välittäjään meidän 20% maksun jälkeenkin, tiedän asioiden hoituvan.

Asunnon myyjä

Asiakkailta kirjoitettua asiakaspalautetta: 1. "Kirsi hoiti toimeksiannon mallikkaasti alusta loppuun asti. Piti yhteyttä riittävästi, ahkeroi tarmokkaasti kaupan eteen. Toimimme tilanteissa Kirsin neuvojen mukaan - se kannatti. Asunto saatiin kaupaksi alkuperäisen suunnitelman aikataulun ja hinnan mukaan.." 2. "Kaikki meni todella hyvin." 3. "Kysymykseen vastasiko palvelutaso odotuksiani, vastasin, että oli odotusten mukainen. Palvelu oli erinomaista ja pidän sitä odotustasona." 4. "Palvelu oli asiantuntevaa ja laadukasta." 5. "Asia hoitui ilman ongelmia." 6. "Paperiasiat hoidettiin hyvin." 7. "Reipas, nopea ja ammattitaitoinen palvelu sai tyytyväiseksi ja kuohuviinipullo yllätti iloisesti. En keksi parannettavaa." 8. "Kiinteistömaailmalla on positiivinen "ulkonäkö". Yllä vastasin "odotusten mukaisesti", koska toiminta oli kuten pitikin. Liian yleistä alalla on, että toiminta ei ole odotusten mukaista. Tämän takia odotustenkin mukainen toiminta näyttää poikkeuksellisen hyvältä toiminnalta. Vain yhden kokemuksen perusteella en voi suositella Kiinteistömaailmaa yleisesti, mutta Kirsiä ja Tommia kylläkin." 10. "Olen erittäin tyytyväinen saamaaamme palveluun. Koko asuntokauppa onnistui yli odotusten, lähinnä sen myynti aikataulu ( meni 3 tunnissa, ennen ensimmäistä sovittua näyttöä). Kauppahintakin osui kohdalleen, koska tiesimme tinkimisvaran ja välittäjä oli ammattitaitoisesti kertonut ostajille heidän ensimmäisestä tarjouksestaan, että sitä eivät myyjät hyväksy. Pari sähköposti ja puhelin soittoa ja se oli siinä! Iso Kiitos:)" 11. "Kirsillä oli luotettava ja miellyttävä ote. Kun hyväksyy vieraita ihmisiä omaan kotiin välittäjän luotettavuus on tärkeä asia." 12. "Välittäjä oli aktiivinen sekä myyjän, että ostajan näkökulmasta. Uskoisin, että molemmille/kaikille osapuolille jäi hyvä fiilis kaupasta." 13. "Tehokasta ja asiantuntevaa toimintaa. Tässä markkinatilanteessa oikein hyvä lopputulos.

Asunnon myyjä

Paikallistuntemus, sekä asioihin ripeästi tarttuminen plussaa.

Asunnon ostaja

Iso kiitos sinulle Kirsi erittäin hyvin sujuneista asuntokaupoista.

Asunnon myyjä

Parempaa välittäjää ei olisi voinut olla!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiAT Kirsi Savikko
Kirsi Savikko, Kiinteistömaailma Helsinki Myllypuro