Katso esittelyvideoni - Marika Holländer
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Teen työni aina erittäin huolella ja ilolla, joten voit olla varma, että olet hyvissä käsissä! Elämänkokemukseni ja positiivisuuteni myötä osaan kohdata erilaisia ihmisiä arvostaen ja innostaen, tästä on hyötyä neuvottelutilanteissa. Ennen kiinteistönvälitysalaa työskentelin mm. myynti- ja markkinointialalla. Minulta löytyy myyntitaitoa ja silmää tuoda kotisi parhaat puolet esiin. Kolmen lapsen äitinä ymmärrän myös perheiden vaatimuksia. Ulkoilu- ja koiraihmisenä tiedostan mm. hyvien ulkoilualueiden merkityksen. Rakastat sitten kaupunkimiljöötä tai luonnon rauhaa, autan sinua löytämään sen ihanan kodin. Jos sinulla on kodin myynti mielessä tai haluat uuden kodin, otahan yhteyttä! I'm happy to help you in English whenever you're selling your current home or want to buy the home you've always dreamt of. I also understand the challenges of settling down in a new country, as I have lived abroad many years myself.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välitön, kiva tunnelma, ei tuputtamista vaan luontevaa ajatusten vaihtoa. Saimme hyviä neuvoja jatkoon ja myös hyviä vinkkejä mitä kodissamme kannattaa muuttaa ennen myynnin aloittamista.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli kuunteleva, avoin ja aito. Osasi valita oikeat sanat, oikeassa paikassa. Kun ei heti saanut kiinni, laitteli viestiä, eli välittää. Iso kiitos hänelle.

Asunnon myyjä

Lämmin suositus ehkä maailman, tai ainakin Suomen parhaasta kiinteistövälittäjästä! Itsekin myynnin parissa työskentelevänä olin välillä aidosti ihan hämmästynyt Marikan tavasta hoitaa meidän kiinteistökauppa maaliin. Emme ole ensimmäistä kertaa myymässä kotia emmekä voineet välttyä myöskään vertailulta aiempiin kokemuksiin, jotka nekin ovat olleet oikein hyviä. Silti, Marikan aito, läsnäoleva, kuunteleva mutta myös kantaa-ottava tapa oli poikkeuksellinen. Hän stailasi meidän kodin aivan ihastuttavaksi (en tiennyt, että meillä voi näyttää niin ihanalta ja kun tarjouksia alkoi yllätykseksemme tulla, hän oli kylmähermoinen, piti koko ajan tasalla, teki pitkiä päiviä, vielä silloinkin kun me jo väsyimme, hän kannusti jatkamaan. Marikan ammattitaitoisissa käsissä oli varma olla ja loppusuoralla olin jo niin vaikuttunut, että kyselin häntä jo meillekin myyntihommiin mutta en onnistunut, koska hän on nyt unelmatyössään ja se todella näkyy. En voi muuta kun lämpimästi suositella. Jos tarvitset kotiisi oikeasti hyvää välittäjää, kannattaa olla yhteydessä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija  Marika Holländer
Marika Holländer, Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi