kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehtokiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto

96% asiakkaista suosittelee

Johanna Lehto

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi

johanna.lehto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 432 6590Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kuolinpesät, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

28

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 28 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Onnistunut asuntokauppa syntyy tekemisen, osaamisen ja tietämyksen kautta. KTM - ja LKV tutkinnot, kahdeksan vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja aiempi työkokemukseni kansainvälisen yrityksen palveluksessa ovat harjaannuttaneet minut toimimaan tehokkaasti ja tuloksellisesti. Nykyiset tyytyväiset asiakkaani sen jo tietävätkin, koska apua tarvitessaan aina uudelleen kääntyvät puoleeni. Syntyperäisenä helsinkiläisenä tunnen kantakaupungin korttelit hyvin ja erityisesti Töölön ja Munkkiniemen ympäristöineen. Kymmenen vuotta ulkomailla viidessä eri maassa harjaannutti minut myös varsinaiseksi muuttoammattilaiseksi! Jokainen asiakas on minulle tärkeä, olipa kyseessä niin arvoasunnon myyjä, uutta kotia etsivä perhe tai vaikkapa nuori ensiasunnon ostaja. Luottamalla ammattimaiseen työhöni voit olla turvallisella mielellä joko ostaessasi uutta asuntoa tai myydessäsi nykyistä kotiasi. I am also happy to serve you in English to find the optimal solution for your housing needs.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Luotettava ja asiallinen. Mukavaa asioida. Asiat sujuu ja etenee. Johanna on myyjänä tehokas ja ammattitaitoinen ja ihmisenä erittäin mukava. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Mielestäni Johannalla oli realistiset näkemykset hintapyynnöstä, alueesta ja myyntiajasta. Hän on persoonana miellyttävä, lähestyttävä ja asiallinen.Erittäin palveluhenkinen ja eri tilanteiden haltuunottaja.Kiinteistömaailman valokuvaaja otti myös upeat myyntikuvat. Suosittelen lämpimästi!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella perusteellinen, asiallinen ja ystävällinen. Tuli toimeen erinomaisesti haastavissa hintaneuvotteluissa ja teki lujasti töitä. Saimme lopulta asunnostamme erinomaisen hinnan ja prosessi oli nopea ja kevyt. Erityismaininta myös todella hyvälle kuvaajalle!

Asunnon myyjä

todella tyytyväinen siihen, miten Johanna oli kiinnostunut minun ajatuksistani ja kokemuksistani asunnosta ja taloyhtiöstä sekä tavoitteistani, kun asuntoani lähdettiin hinnoittelemaan ja myymään. Tämä korostui etenkin sen vuoksi, että kilpaileva välitystoimisto teki hinta-arvion sen perusteella, että he saisivat asunnon laitettua asuntovahti-palvelunsa tiettyyn, hyvin myyvään hintakategoriaan eikä sen perusteella, mikä asunnon arvo oikeasti oli. Myös yhteydenpito ja tiedonvälitys toimi erinomaisesti koko prosessin ajan ja sai minut tuntemaan oloni luottavaiseksi. Tämän vuoksi edes jonkin verran alle tavoitetason jäänyt lopullinen kauppahinta ei harmittanut niin paljon.

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajina erityisesti koimme erityisen hyvänä, että meille selitettiin kaikki selkeästi ja ymmärrettävästi - kokoajan oli tunne, että tiedettiin mieheni kanssa missä asunnon oston suhteen mentiin. Johanna oli erittäin mukava ja helposti lähestyttävä ja hänen kanssaan oli erittäin mukava olla tekemässä elämämme yhtä suurimmista päätöksistä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto
Johanna Lehto, Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi