Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358404866133Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Asiakkaan etu on minulle numero yksi ja teenkin asiat tinkimättömästi loppuun asti. Työskenneltyäni seitsemän vuotta myynnin ja asiakaspalvelun parissa nousivat periksiantamattomuuteni ja asiakkaan eduksi hoidetut asiat suurimmiksi teemoiksi saamissani asiakaspalautteissa. Valitessasi minut kumppaniksi asunnonvaihdossa saat heittää huolettomasti vapaalle nauttimaan vaikka kesästä. Minut helsinkiläistyneen torniolaisen voit kutsua kotikäynnille - suunnitellaan ja toteutetaan tie uusiin tuuliin yhdessä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä oli todella mukava ja asiakaspalveluhenkinen. Saimme aina yhteyden Eveliinaan ja hän vastasi kysymyksiin hyvin. Tuli olo, että hän halusi palvella meitä mahdollisimman hyvin.

Asunnon myyjä

Sekä Eveliina että valokuvaaja olivat äärettömän mukavia! Eveliina kyseli paljon asunnosta/taloyhtiöstä/sijainnista. Sain sellaisen käsityksen, että Eveliina halusi olla todella hyvin valmistautunut myyntiä varten! Eveliina on aina vastannut minulle mukavasti ja ylipäätään antanut ystävällisiä ja asiantuntevia arvioita! Eveliina on pitänyt meidät hyvin ajantasalla. Olemme olleet todella tyytyväisiä Eveliinan toimintaan!

Asunnon ostaja

Välittäjä jaksoi auttaa ja vastata kysymyksiini kaupan teon jälkeenkin.

Asunnon ostaja

Hyvä ystävällinen yhteydenpito koko prosessin ajan

Asunnon myyjä

Eveliina hoiti sijoitusasuntoni myynnin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Tiedotus toimi ja kaikki meni paremmin kuin hyvin.

Asunnon ostaja

Kokonaisuus hoidettiin ystävällisesti ja asiakasta erinomaisesti palvellen. Kiitos !

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija  Eveliina Jokinen
Eveliina Jokinen, Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi