kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV Kai Lehtolakiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV Kai Lehtola

100% asiakkaista suosittelee

Kai Lehtola

kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Malmi

kai.lehtola@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 514 0164Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti, saksa

Myydyt kohteet

25

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 25 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kokenut, luotettava asuntokaupan asiantuntija - vuodesta 2001 kodit ovat vaihtaneet omistajaa kauttani Helsingin, Vantaan, Espoon ja Sipoon alueilla! Asunto ja kiinteistökaupan osaaja - tunnen erityisesti Pohjois-ja koillis-Helsingin erityispiirteet hyvin. Soita, mailaa, lähetä WhatsApp-viesti tai tule tapaamaan, autan mielelläni kaikissa asuntoasioissa, kiinteistö ja tonttiasioissa sekä vuokrausasioissa! Teen myös kuolinpesän arvioita ja kirjallisia arviokirjoja, kauttamme myös perukirjat. Tervetuloa esittelyihin!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sain asunnostani ihan hyvän hinnan ja nyt unelmieni koti odottaa pientä remonttia ennen kuin pääsen muuttamaan. Nämä asuntokaupat onnistuivat mielestäni hyvin. Tilanne oli haastava, oli juuri tämä Koronan aika. Minun mielestäni Kai osasi vaikeassakin tilanteissa olla ystävällinen ja asiakkaan huomioon ottava. Kai osaa hyvin tasapainotella myyjän ja ostajan välillä, hän on asiantunteva ammattilainen.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti, infoa on hyvin saatavilla netissä ja sain laajasti tietoa asunnosta ja prosessista koko ajan. Välittäjä Kai oli todella hyvin saatavilla ja vastasi nopeasti kysymyksiini oli myös itse minuun aktiivisesti yhteydessä. Kokonaisuus toimi erittäin hyvin! Kaikki sujui todella hyvin ja prosessi oli todella sujuva kokonaisuudessaan. En keksi mitään parannettavaa.

Asunnon ostaja

Kerroitte kaikista asioista hyvin. Vastaisitte todella nopeasti meidän kysymyksin. Välittäjämme oli todella mukavaa. Kaikki on hyvää

Asunnon ostaja

Yleensä minulle tulee kiinteistövälittäjistä epäluotettava kuva, mutta Kai oli tosi rehellinen ja mukava!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV Kai Lehtola
Kai Lehtola, Kiinteistömaailma Helsinki Malmi