Erityisosaaminen

Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti, indonesia

Myydyt kohteet

10

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 10 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen toiminut menestyksellisesti välittäjänä Kiinteistömaailman Malmi-Tapaninvainion myymälässä vuodesta 2004 lähtien ja takana on nelisensataa asunto- tai kiinteistökauppaa koko pääkaupunkiseudun alueella. Kodin välittämisen ja myynnin lisäksi etsin asiakkailleni uusia koteja sekä annan neuvoja ja vinkkejä hinnoista sekä esim. taloyhtiöistä – myös senkin jälkeen, kun oma asunto tai talo on myyty. Valtaosa nykyisistä toimeksiannoistani tulee vanhoilta asiakkailtani tai suosittelujen kautta. Työssäni panostan enemmän laatuun kuin toimeksiantojen määrään ja hoidan asuntojen sekä kiinteistöjen myynnit yksilöllisesti, ammattimaisen tehokkaasti ja keskittyen huolella nimenomaan sinun asuntosi tai talosi myyntiin enemmän kuin itseni mainostamiseen. Minut tavoittaa käytännössä lähes aina eli 24/7 lukuunottamatta niitä hetkiä, jolloin olen pelaamassa jääkiekkoa tai Lapin tuntureilla vaeltamassa ja kalastamassa. Services also in fluent English

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Pertti Kanon perehtyi asuntoon ja ympäristöön erinomaisesti. Hänellä oli kyky nopeasti nähdä asunnon hyvät puolet ja välittää ne ostajaehdokkaille. Tilanteiden muuttuessa hän kykeni reagoimaan niihin nopeasti ja asianmukaisesti. Hän oli mielestäni kaikkia osapuolia sekä myyjää että ostajia kohtaan ystävällinen, tasapuolinen ja hienotunteinen. Asuntokaupan saattoi alusta alkaen sopimuksen solmimisesta kaupantekoon asti luottavaisena jättää hänen hoidettavakseen. Ihan kaikkien käsiin ei voisi näin luottavaisesti jättää näin isoa asiaa.

Asunnon myyjä

Kaikki on tehty niin hyvin kuin on voitu. Enempää ei voi pyytää. Pertille, Kiitos lämminhenkisestä palvelusta ja häneen voi luottaa kaikessa.

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti osuutensa niin, että koin saavani henkilökohtaista palvelua. Käytännössä välittäjä piti minut erittäin hyvin ajan tasalla tilanteesta silloinkin kun ei mitään erityisempää tapahtunut. Hän oli erityisen ahkera myös näyttöjen pitämisessä, mikä ei ole tänä päivänä itsestäänselvää. Välittäjä myös osoitti ymmärtävänsä ratkaisujani ja osasi tukea niiden juoksutusta oikeaan suuntaan. Yksilöllinen ja jatkuva ylläpito eri tilanteissa ja käänteissä oli erinomaista.

Asunnon myyjä

Asiat hoitui heti ja palvelu pelasi täydellisesti eikä välittäjä ollut koskaan myöhässä. Tiedotukset myynnin tilasta tulivat heti eli täydellinen toimitus, jota olen suositellut muille.

Asunnon myyjä

Ahkera myyntiote. Erinomainen yhteydenpito - jokaisen näytön jälkeen kirjallinen viesti. Napakasti hoidetut paperityöt. Ystävällinen ja kommunikoiva ote prosessiin.

Asunnon myyjä

Enpä tiedä, voiko välittäjä tehdä jotain vielä paremmin. Oli täyden kympin arvoinen.

Asunnon myyjä

En keksi mitään negatiivista sanottavaa, aivan huippu tyyppi !!

Asunnon myyjä

Välittäjä Pertti oli aidosti kiinnostunut asiasta eikä maalaillut mitää turhia kuvia myynnistä. Ammattitaitoinen ja osaava välittäjä. Ilo työskennellä hänen kanssaan!

Asunnon myyjä

Kuuntelitte. Sopiva aktiivisuus, mutta ei päälle käyvä. Ihminen ihmiselle. Aivan loistavaa palvelua.

Asunnon ostaja

Olen erittäin tyytyväinen välittäjään ja hänen antamaan palveluun. Maahanmuuttajana kaipaan paljon tietoa kaupanteosta, mitä välittäjä tiedotti ja selitti. Välittäjä pitänyt onnistuneesti aikataulunsa, jotta kaikki meni suunnitelman mukaan.

Asunnon myyjä

Pertti on miellyttävä, asiallinen ja täsmällinen. Luotettava !

Asunnon myyjä

Oman asunnon kaupat ja uuden asunnon kaupat hoituvat hyvässä yhteistyössä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, metsänhoitaja Pertti Kanon
Pertti Kanon, Kiinteistömaailma Helsinki Malmi-Tapaninvainio