kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Mari Börmankiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Mari Börman

100% asiakkaista suosittelee

Mari Börman

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Malmi-Tapaninvainio

mari.borman@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 199921Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Tontit, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

43

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 43 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen positiivisen elämän asenteen omaava ja ahkera kiinteistönvälittäjä sekä myynnin ammattilainen. Minulla on mittava työkokemus asiakaspalvelusta ja rahoitusalalta. Olen tottunut vastuulliseen ja tulokselliseen työhön. Olen unelmatyössäni; teen työni aina asiakkaan hyväksi aikailematta ja luotettavasti. Olen menestynyt työssäni erittäin hyvin. Minut palkittiin Kiinteistömaailman yhtenä huippumyyjänä vuonna 2021. Onko asunnon myynti tai uuden ostaminen sinulle ajankohtaista? Soita tai jätä minulle yhteydenottopyyntö. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille. Saat kilpailukykyisen tarjouksen myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi. Ota yhteyttä, niin tehdään asuntosuunnitelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mari ja Kiinteistömaailma vakuuttivat meidät jo alkumetreillä ja erottuivat selvästi edukseen valitessamme välittäjää. Marilla oli koko ajan ammattimainen ja aktiivinen ote.

Asunnon myyjä

Koko asunnonmyynnin prosessi meni hienosti

Asunnon ostaja

Oli todella mukava asioida Marin kanssa, sillä hän on ammattitaitoinen, hoitaa asiat nopeasti ja vastasi myös kysymyksiini ja yhteydenottoihini heti. Kaikki hoitui helposti ja sain hyvät ohjeet huomioiden, että olen ensiasunnon ostaja.

Asunnon myyjä

Kauppakirjat kuntoon ja pankissa asiointi oli täsmällistä ja asiantuntevaa. Asuntomme esittely kuvineen onnistu hyvin.

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä palvelusta. Kiinteistövälittäjä Mari Börman ymmärsi meidän tarpeet hissilliseen asuntoon ja rohkaisi tekemään päätöksen jota olimme harkinneet.

Asunnon myyjä

Nopeaa ja tehokasta toimintaa.

Asunnon myyjä

Välittäjä arvio kohteen myyntihinnan erinomaisella tarkkuudella. Hinta-arvio piti ja kun kaupat lisäksi syntyivät 10 vrk:ssa, niin eipä myyntitapahtuma olisi voinut edetä sujuvammin. Omalta osaltamme kaikki sujui erinomaisesti ja sovitun mukaisesti, joten tältä osin palvelu oli ensiluokkaista.

Asunnon myyjä

Asiat esitettiin selkeästi ja näytöistä sovittiin hyvissä ajoin. Kaikki sujui mutkattomasti!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli miellyttävä ja kuunteli asiakasta.

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui alusta loppuun hyvin, asiat etenivät sovitusti ja myös aikamoisella vauhdilla. Mari ja Kiinteistömaailma vakuuttivat meidät jo alkumetreillä ja erottuivat selvästi edukseen valitessamme välittäjää. Marilla oli koko ajan ammattimainen ja aktiivinen ote ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, millä hinnalla ja miten taloamme lähdetään myymään. Lisäksi Marin kanssa oli erittäin mutkatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Oman tärkeän lisänsä prosessiin toivat talosta otetut laadukkaat ja monipuoliset kuvat. Olemme nyt kahdesti myyneet asunnon ja molemmilla kerroilla Kiinteistömaailman kautta. Kummallakin kerralla koko prosessi on sujunut mallikkaasti, vankalla ammattitaidolla. Voin ilman muuta lämpimästi suositella Maria ja Kiinteistömaailmaa kaikille, joilla on asunnonmyyntitarpeita pohjois-Helsingissä!

Asunnon myyjä

Hinta-arvio kohdallaan, prosessin nopea käynnistys, potentiaalisten ostajien haarukointi, tasokas valokuvaus ja videot kohteesta, ajantasainen informointi siitä missä mennään.

Asunnon myyjä

Kiitos Mari ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta! Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten mukavaa ja mutkatonta kanssasi oli tehdä yhteistyötä. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja koko ajan oli sellainen olo, että olet meidän tukena. Yhteydenpito oli helppoa, hinta-arvio kohdillaan ja saimme sinulta hyviä neuvoja. Suosittelemme lämpimästi Maria ja Kiinteistömaailmaa!

Asunnon myyjä

Huomioitte hyvin meidän tilanteemme ja aikataulumme. Välittäjämme (Mari) ei yrittänyt myydä meille mielikuvia vaan auttoi aidosti.

Asunnon myyjä

Tehokas toiminta ja hyvä palvelu!

Asunnon myyjä

Kaikki meni niin hyvin kuin mahdollista. Ei parannettavaa.

Asunnon myyjä

Joustava yhteistyö, valmis konsepti, aluetuntemus.

Asunnon myyjä

Kokonaisprosessi oli varsin nopea ja sujuva; asunnon löytymisestä, yhteydenotosta, näytöstä (emme itse päässet, koska koronan takia suljetun Uudenmaan rajan ylittäminen ei onnistunut, mutta molempien perheenjäsenet kävivät arvioimassa asunnon) aina ostamiseen asti (3pv). Viestintä toimi pääasiassa hyvin, kuvat vastasivat todellisuutta.

Asunnon myyjä

Kiinteistömme myytiin ripeästi ja odotettua parempaan hintaan.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito aivan ensiluokkaista. Viestintä oli nopeaa ja täsmällistä. Mikäli oman asunnon myyminen on ajankohtaista jossakin vaiheessa, ehdottomasti harkitsemme myyntiä Marin kautta.

Asunnon ostaja

Olen tavannut kymmeniä välittäjiä ja osa heistä on epäluotettavia tai yrittää jopa johtaa harhaan. Mari tuntui todella luotettavalta ja hänestä huomasi että hän on reilu myös ostajaa kohtaan.

Asunnon ostaja

Kiinteistänvälittäjä oli todella aktiivinen, ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä. Kaikki asiointi Mari Börmanin kanssa sujui ongelmitta ja sujuvasti! Hän osasi hyvin ohjeistaa meitä ensiasunnon ostajia ja piti huolen siitä, että kaupanteko sujui puolin ja toisin mukavasti :)

Asunnon ostaja

Hyvä yhteydenpito ja tarpeitten huomiointi. Tehokasta ja mukavaa oli asioida välittäjän kanssa.

Asunnon myyjä

Onnistunut hinta-arvio, todella ripeä myynti ja välittäjän (Mari Börman) toiminta muutoinkin kiitettävän nopeaa mutta samalla huomaavaista. Lämmin suositus.

Asunnon ostaja

Mari selvitti meille kaikki asiat erittäin huolellisesti ja nopealla aikataululla. Marin kanssa oli mutkatonta ja mukavaa asioida.

Asunnon ostaja

Mari piti todella hyvin yhteyttä ja vastaili kaikkiin kysymyksiin, sekä käytännössä hoiti kaiken puolestamme, joten kaupanteko oli todella helppoa.

Asunnon myyjä

Asiantunteva ja hyvä palvelu.

Asunnon myyjä

Kaupat syntyivät nopealla aikataululla.

Asunnon myyjä

Käynti meni kaikin puolin hyvin ja meille jäi välittäjästä myyntiorientoitunut ja positiivinen kuva. Hän näki asunnossa mahdollisuuksia eikä niinkään ongelmia.

Asunnon myyjä

Kaikki onnistui erinomaisesti. Todella hyvää palvelua, ja meitä pidettiin hyvin ajantasalla kaikesta.

Asunnon ostaja

Välittäjä kuunteli toiveita ja osasi ottaa ne huomioon. Hän osasi asettua hienosti ostajan asemaan, joten näyttöön valikoitui vain hyviä kohteita. Ei turhia näyttöjä epäsopiviin kohteisiin.

Asunnon myyjä

Välittäjämme Mari Börman oli ammattitaitoinen ja hyvä. Hän selvästi välitti aidosti asiakkaidensa tarpeista. Hän vastasi sekä puheluihin että viesteihin nopeasti kellosta riippumatta. Hänen ansiostaan käytän jatkossakin kiinteistönvälittäjiä asuntokaupoissa. Kiitos yhteistyöstä!!

Asunnon myyjä

Nopeaa ja tehokasta sekä erittäin helppoa oli asioida Marin kanssa. Mari oli ihan huippu ja vastasi aina nopeasti yhteydenottoihin ja piti hyvin ajantasalla tilanteesta.

Asunnon ostaja

Arvostin sitä, että kaikkiin kysymyksiin sai välittäjän kautta nopeasti vastaukset ja prosessi eteni selkeästi. Välittäjästä tuli luotettava kuva ja saimme rauhassa pohtia asioita, mikä oli tosi hyvä. On meinaan ollut epämielyttävä asioida joidenkin muiden välittäjien kanssa, kun on tuntunut että ehkä olemattomillakin ostajilla painostetaan jättämään oma tarjous ja yritetään vedättää hintaa ylöspäin.

Asunnon myyjä

Mari hoiti kaikki asiat erinomaisesti. Tiesimme koko ajan miten asunnon myynti etenee, kaikki sopimukset oli selkeitä. Asunto saatiin myytyä nopeasti ja hyvään hintaan. Asuntokauppa hoidettiin sähköisenä DIAS kauppana. Mari oli koko prosessin ajan meihin yhteydessä ja tiesimme miten kaikki etenee. Kiitos hyvästä palvelusta ja asioiden hoidosta!

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi sujui myyjän kannalta vaivattomasti ja ammattitaidolla. Myyntikuvat olivat erityisen hyvät ja erottuivat monista muista toimijoista.

Asunnon myyjä

Kaikki asiat meni täydellisesti välittäjän ansiosta! Erittäin ammattitaitoinen ja sosiaalinen välittäjä. Hänen ammattitaidon ansiosta asunto meni heti kaupaksi (edellisellä välittäjllä asunto oli myynnissä yli vuoden ilman tulosta).

Asunnon myyjä

Mitä teimme mielestäsi hyvin? "Mainonnasta viimeistelyyn, kaiken. En keksi mitään kehitettävää, niin tyytyväisiä olemme Mariin!!

Asunnon myyjä

Koko paketti toimi loistavasti.

Asunnon ostaja

Välittäjän tavoitettavuus oli todella hyvää ja helppoa. Osasi vastata kysymyksiin ja/tai selvitti niihin vastaukset. Asiointi oli sujuvaa ja mukavaa. Välittäjästä välittyi aito kiinnostus työtä ja asiakasta kohtaan.

Asunnon myyjä

Mari hoiti kaikki asiat liittyen asunnon myyntiin erittäin hienosti ja ammattitaitoisesti. Suosittelen häntä kaikille tuttavilleni, kun tarvetta asuntokauppoihin. Kiitos!

Asunnon myyjä

Onneksi valitsimme Marin välittäjäksemme. Mari on aidosti kiinnostunut asiakkaan tilanteesta ja hän hoiti koko prosessin erinomaisesti. Yhteystyö oli sujuvaa, viestintä nopeaa ja asiat hoituivat ripeästi. Lisäksi Mari on erinomainen myyjä ja saimme asunnosta paremman hinnan kuin osasimme odottaa. Mari auttoi myös uuden kodin oston kanssa ja vinkkasi myyntiin tulevista kohteista ripeästi. Voimme lämpimästi suositella Maria kiinteistövälittäjäksi, kun haluat lämmintä, ammattitaitoista ja luotettavaa välittäjää.

Asunnon myyjä

Marilta ammattitaitoista ja nopeaa toimintaa. Ei olisi voinut tehdä mitään paremmin. Kiitos.

Asunnon myyjä

Mari Börmanin rooli oli tärkeässä roolissa onnistuneessa asuntokaupassa. Myös kohteen kuvat onnistuivat hyvin.

Asunnon myyjä

Emme keksi parannusehdotuksia. Mari Börman tarttui ensimmäisessä kohtaamisessamme aktiivisesti asuntotilanteeseemme (tapasimme ostaessamme asuntoa) ja laati hyvän myyntisuunnitelman asunnollemme. Yhteydenpito meihin päin oli kiitettävällä tasolla ja se oli mutkatonta ja tuttavallisen luontevaa.

Asunnon myyjä

Mari on ihan paras välittäjä ja asunnon myynti sujui loistavasti.

Asunnon myyjä

Asiointi oli todella helppoa, nopeaa ja ystävällistä. Olen erittäin tyytyväinen. Käytämme palvelua jatkossakin.

Asunnon myyjä

Mari on ammattitaitoinen ja avulias välittäjä. Hän piti meitä ajantasalla ja hoiti asiat sovitulla tavalla.

Asunnon myyjä

Mari, kiitoksia superista asiakaspalvelusta ja avustasi ensiasunnon oston kanssa! Olit aina saavutettavissa kun minulla on kysymyksiä tai huolia ja hoidit prosessin alusta alkaen mielestäni erittäin hyvin. Kiitos.

Asunnon ostaja

Kaikki meni kyllä nappiin, vaikea tuosta olis parantaa

Asunnon myyjä

Mari myi jo toisen asuntoni onnistuneesti. Hänellä oli selkeä näkemys, miten asuntoa kannattaa myydä ja näyttää. Hän on asiantunteva ja hillitty ja herättää luottamusta niin myyjässä kuin ostajassa. Vaikka hänen välityspalkkionsa ei ollut halvin eikä hinta-arvionsa korkeimpien joukossa, sain erittäin laadukkaat kuvat asunnosta ja selkeän strategian asunnon myyntiin. Molemmat asunnot menivät kaupaksi pyyntöä korkeammalla hinnalla muutamassa päivässä, vaikka asuntomarkkinat olivat epävarmat kummankin asunnon myynnin alkaessa. Tarjouskilpailutilanteen syntyessä Mari oli reilu myös ostajia kohtaan ja piti minut jatkuvasti ajan tasalla. Kiinteistömaailma on tunnettu ja laadukas brändi ja konseptiltaan selkeä ja sopii hyvin monenlaisten kohteiden myyntiin.

Asunnon ostaja

Mari kohteli meitä ihmisinä, ei rahana. Hän otti meihin aktiivisesti yhteyttä ja oli mukana prosessissa koko ajan, vaikka se ei ollutkaan näinä aikoina helppo. Todella hyvä kokemus! Välittäjä Mari oli aivan mahtava, empaattinen ja avoin.

Asunnon ostaja

Asuntojen tiedot olivat helposti saatavilla, kaikkiin kysymyksiin sai tyhjentävän vastauksen. Kaupankäyntiin liittyviin kaikkiin mahdollisiin asioihin sai apua ja tietoa. Oli ostajan näkökulmasta hyvin helppo projekti. En keksi mitään parannettavaa. Kaikki asiointi olo erittäin täsmällistä, nopeaa ja tehokasta. Sain kaiken avun ja tiedon, mitä tarvitsin, ja homma toimi moitteettomasti ja meille ostajina tuli tunne, että kaupankäynti on osaavissa ja asiastamme välittävissä käsissä.

Asunnon myyjä

Kiitos Mari! Olet mahtava!

Asunnon myyjä

Iso kiitos Marille joustavuudesta ja sympaattisesta palvelusta. Hän teki parhaansa ja yritti löytää mahdollisimman monipuolisia ratkaisuja ongelmiin. Asunnon myynti oli vaivattomampaa ja todella paljon nopeampaa kuin osasin odottaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Mari Börman
Mari Börman, Kiinteistömaailma Helsinki Malmi-Tapaninvainio