Minna Uunimäki
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358400 990803Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Olen nuoruudessani harrastanut kilpajuoksua ja samalla asenteella tänäkin päivänä pyrin välittäjänä parhaaseen mahdolliseen tulokseen ja onnistumiseen. Tartun kaikkiin vastaantuleviin tilanteisiin innokkaalla, positiivisella ja ihmisläheisellä asenteella. Kodinvaihdossa auttaminen on luottamustehtävä ja asiakkaan yksilöllinen huomioiminen on minulle sydämen asia. Tyytyväinen asiakas on minulle aina tavoite. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voin auttaa juuri sinua.

Välittäjän työssä parasta on kohtaamiset. Tämä on luottamustyö missä pääsee auttamaan ihmisille yhdessä tärkeimmistä asioista elämässä. Kodin hankinnassa, myymisessä  tai vaihtamisessa ja koko vaihtoprosessissa tukemisessa.

Videoiden tekeminen kohteista on minulle tärkeää. Tällä saadaan paras näkyvyys ja voidaan nostaa kohteen parhaat puolet esille. Koitan kehittää videoitani kokoajan ja kehittää jotakin uutta.

Tässä videossa sain mukaani ihanan lemmikkipupun Mustikan. Tämä kuvauspäivä oli muutenkin mitä ihanin kun tämän taloyhtiön asukkaat kävivät juttelemassa toimeksiantajilleni. Ihana taloyhtiö.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Mukava asenne, ei painostusta, välittäjä läsnä ja välitti aidosti että kaikki sujuu hyvin.

Asunnon ostaja

Välittäjä otti hyvin huomioon sen, että olimme toiselta paikkakunnalta. Hänen kanssaan oli helppo ja luontevaa keskustella ja hoitaa kauppaan liittyvät asiat :) Molemmat osapuolet saivat tyydyttävän lopputuloksen.

Asunnon myyjä

Asunnosta tehty video oli tehty huolella ja asiantuntemuksella. Välittäjän osuus ja esittely oli luonnollinen ja teki kohteesta kiinnostavan. Koko prosessi alusta loppuun saakka sujui erittäin hyvin. Ystävällinen, kohtelias ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu.

Asunnon myyjä

Todella hyvää ja inhimillistä asiakaspalvelua välittäjän puolelta.

Asunnon myyjä

Sain myytyä ja ostettua asunnon. Teimme onnistuneet kaupat molemmissa tapauksissa :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Minna Uunimäki
Minna Uunimäki, Kiinteistömaailma Helsinki Malmi-Tapanila