Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Tontit, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

37

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 37 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää oli että välittäjä pohti kanssani useita mahdollisuuksia (sijoitusasunnoksi jättäminen, uuden sijoitusosakkeen hankinta ja odotukset siitä)... näki että kyseessä on kokenut ja verkostoitunut tekijä, joka tunsi asuinalueita ja osasi suositella.

Asunnon ostaja

Olimme etsineet jo jonkun aikaa uutta kotia, joten erilaisiin välittäjiin tuli törmättyä. Leenasta jäi todella lämmin kuva. Hän oli ystävällinen ja hänen kautta oli mukava tehdä kaupat. Jäi semmoinen olo että hän todella oli meitä varten

Asunnon myyjä

Leena Pakarinen tekee selvästi omaa työtään suurella sydämellä. Se huokuu hänen olemuksestaan, ja asenteestaan tarttua työhön unohtamatta hänen ihanaa hymyä. Kotikäynti oli siis erittäin miellyttävä kokemus, ja Leena järjesti sen nopealla aikataululla.

Asunnon myyjä

Leena Pakarinen on mahtava välittäjä, oikeastaan paras johon olen koskaan törmännyt. Löysin asunnolleni parhaan mahdollisen välittäjän. Leena on luotettava, iloinen, aktiivinen ja kirjaimellisesti aina tavoitettavissa. Jos haluat loistavan kiinteistövälittäjän, ota yhteyttä Leena Pakariseen, suosittelen lämpimästi. Kaksi viikkoa niin asuntoni oli myyty. Kiitos Leena.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV, KiAT Leena Pakarinen
Leena Pakarinen, Kiinteistömaailma Helsinki Malmi-Tapanila