avainasiakaspäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Reija Skogavainasiakaspäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Reija Skog

Reija Skog

avainasiakaspäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

reija.skog@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505480581Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

35

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 35 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Olen aktiivinen myynnin ammattilainen, Huippumyyjäksi minut on palkittu useampana vuotena, viimeksi 2023. Panostan asiantuntevaan, laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakastyytyväisyys ja hyvä aluetuntemus sekä laaja kontaktiverkosto ovat valttikorttini. Autan sinua mielelläni niin uuden kodin löytämisessä kuin nykyisen myymisessäkin. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat ratkaisut asuntoasioihisi. Vain soitto riittää.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Reija palveli meitä erinomaisesti, ammattitaitoisesti ja teki työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelen ja olen jo suositellut Reijaa monelle ihmiselle. Hommat sujui niin hyvin etten edes väkisin keksi parannettavaa.

Asunnon ostaja

Ihanan välitön, hauska ammattilainen, joka oli selvittänyt perusteellisesti esittelemänsä myyntikohteen kaikki maholliset asiat. En ole koskaan ennen tavannut samanlaista alan ammattilaista eli välittäjää.

Asunnon myyjä

Reija Skog oli erittäin ammattimainen välittäjä. Suosittelen varmasti eteenpäin.

Asunnon myyjä

Kaupat oli nopeat ja toteutunut hinta mielestäni hyvä

Asunnon ostaja

The whole process was extremely elegant - a pleasant surprise!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli oikein miellyttävä, asiantunteva sekä joustava aikataulujen ja näyttöjen suhteen. Kaupat saatiin maaliin nopealla aikataululla ja tiedon vaihdolla.

Asunnon ostaja

Jo näytössä tuli olo, että jokainen kävijä otettiin tasapuolisesti ja aktiivisesti huomioon. Joissain muissa näytöissä valitettavasti ainoanakaan kävijänä ei ole saanut proaktiivista palvelua vaan lähinnä suppeita vastauksia kysyttäessä. Näissä tapauksissa on paistanut läpi asenne, että välittäjä tietää kohteen kyllä myyvän itsensä ilman sen isompia ponnisteluja. Meidän tapauksessa tällaisesta ei ollut tietoakaan, vaan koko prosessin läpi alusta loppuun tuli huomioiduksi ja pysyi ajan tasalla. Sen lisäksi, että asiat hoituivat käytännön näkökulmasta sulavasti, jäi erityisesti mieleen tapa, jolla me ostajat ja toisaalta myyjä huomioitiin. Puolin ja toisin asuntokaupat on kuitenkin aina iso juttu: myyjä luopuu pitkäaikaisesta kodista muistoineen ja ostajilla on mielessä jo tulevaisuuden suunnitelmat. Tämän inhimillisen puolen Reija onnistui ottamaan todella hyvin huomioon viestinnässään ja kaupantekotilaisuudessa!

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena asiat hoidettiin hyvin ja välittäjä piti minut kokoajan tietoisena, että missä mennään ja uskalsi sanoa omat mielipiteensä. Arvostan!

Asunnon ostaja

Huomasimme monesta yksityiskohdasta, että välittäjä oli kokenut ja asiantunteva ja että työtä tehdään ammattimaisesti ja rutiinilla, joka toi varmuutta.

Asunnon myyjä

Reija Skogia suosittelen jatkossa kaikille, jotka tarvitsevat kiinteistövälittäjää. Hän on ammattitaitoinen ja miellyttävä persoona ja tunsin, että hän vilpittömästi on asiallani.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

avainasiakaspäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Reija Skog
Reija Skog, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari