myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Noora Melavirtamyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Noora Melavirta

100% asiakkaista suosittelee

Noora Melavirta

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

noora.melavirta@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 587 4296Soita minulle

Erityisosaaminen

Myydyt kohteet

34

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 34 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kodin osto on yksi elämän isoimmista ja tärkeimmistä päätöksistä. Siinä joskus tunteet voittaa järjen. Kodin ja asunnon hankintaan ja vaihtoon tarvitaan kuitenkin molempia, anna minun auttaa ammattilaisena sinua. Olen luotettava, energinen ja ripeä. Pidän sinut jatkuvasti ajan tasalla kaikissa asuntokauppasi vaiheissa. Elän unelmaani ja nautin täysillä tästä työstä. Se välittyy ja näkyy toiminnassani. Vuonna 2018 minut palkittiin ketjun huippumyyjänä, Helsingin ykkösenä. Olen suorittanut kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Erityisosaamistani ovat itäinen kantakaupunki ja pohjoinen Helsinki, mutta olen tehnyt paljon kauppaa koko pääkaupunkiseudulla. Paneudun jokaiseen toimeksiantoon koko sydämelläni ja mottoni onkin ”tehdään niin kuin itselle tehtäisiin”.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Noora on löytö! Kaikki piti, mitä sovittiin, ja vähän enemmänkin.

Asunnon ostaja

Heti kun kiinnostava kohde löytyi niin Noora sopi yksityisesittelyn ja pääsimme nopeasti katsomaan. Täydellinen asunto löytyikin nopeasti ja Nooralta saimme kaiken tarvittavan avun/tiedon ja lopulta saimme unelmien kodin :)

Asunnon ostaja

Kaupanteko on tuntunut todella helpolta ja vaivattomalta ihan alusta asti loppuun saakka. Tämä oli minun ensimmäisen asunnon osto, ja yllättyin palvelutasoon, joka on erittäin korkea. Olen todella kiitollinen välittäjilleni sekä Nooralle, että Marko Suvantolle. Asiat ovat aina hoidettu nopeasti,eikä tarvinnut huolehtia yhtään mistään! Myös pankkiin/ verotoimistoon/asuntoyhtiöön yhteyden pito on sujunut mukavasti! Eli ihan kokonaisuudessa aivan loistava, nopea ammattitaitoinen asioiden hoito luottomuksella!! Haluasin vielä alleviivata, että mulle ei ikinä tullut sellaista liian virallista oloa, joka mielestäni ei tosiaan kuulu asiaan, koska kyseessä on KODIN osto :)Nooran kanssa on ollut helppo keskustella asioista ja päästää yhteisymmärrykseen. Täydet pisteet!Kiitos!! Aion todellakin tulevaisuudessa käyttää tiedän palvelut sekä suosittella muille!

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli mutkatonta ja jotenkin ihmisläheistä. En kokenut mitenkään, että teen kauppaa jonkun järjestön tai yrityksen kanssa, vaan koin välittäjän pikemminkin asunnon silloisen omistajan "esiliinaksi" hyvällä tavalla siten, että hän tietää miten asiakkaalle tulee kiinteistöä tarjota sekä mikä juuri ostajaa kiinnostaa. Välittäjä oli ikään kuin tulkkina myyjän ja ostajan välillä. Näin ei tokikaan ollut kaikkien näyttöjen suhteen, missä olimme.Välittäjäni piti yhteyttä ja oli tavoitettavissa erittäin hyvin!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella hyvin tavoitettavissa ja häneltä sai aina vastauksen kysymyksiimme

Asunnon myyjä

Noora piti minuun aktiivisesti yhteyttä ja kertoi hyvin missä mennään ostajaehdokkaiden kanssa. Yksityisnäyttöjä sovittiin myös ahkerasti ja yhdestä niistä kauppa lopulta syntyikin :)

Asunnon ostaja

Välittäjällä on asiallinen, ammatimainen ja auttava ote.

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua sekä Markolta, että Nooralta, suosittelen kaikille lämpimästi.

Asunnon myyjä

Nyt oli kyllä kombo kohdillaan. Dansken Toni ja KM:n Noora olivat voittamaton tiimi. Usean välittäjän kanssa toimineena voin sano ettei parempaa ole ennen tullut vastaan. Kumpikin vastasivat puhelimeen ja ratkaisivat ongelmat proaktiivisesti. Viestintä oli moitteetonta ja käytössä oli modernit kanavat WhatsAppista lähtien. Jäi ihan sellainen fiilis, että asiakaspalvelusta kannattaa maksaa, kun se on tällaista.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa asiointi oli molempiin suuntiin hyvin helppoa ja miellyttävää. Hän huolehti asunnon myynnistä juuri toivomallani tavalla kokonaisvaltaisesti, asiakkaan mielipidettä tarvittaessa kysyen. Kun tarvitsin neuvoja, sain niitä nopeasti, päivästä ja kellonajasta riippumatta. Se, että asunnostani saamani hinta ei aivan vastannut minun eikä välittäjän alkuperäistä tavoitetta, johtui nähdäkseni lähinnä huonosta onnesta: taloyhtiön autopaikkojen jono osoittautui tavallista pitemmäksi, minkä takia menetettiin potentiaalisia ostajia ja mahdollisesti parempia tarjouksia. Tästä sekä minä että välittäjä varmaan opimme, että ajantasainen jonotilanne kannattaa aina selvittää heti myyntiä aloitettaessa - pitäisi varmaan vastaavissa kohteissa kuulua tarkistettavien asioiden muistilistaan?

Asunnon myyjä

Välittäjän erittäin hyvä tavoitettavuus yllätti minut positiivisesti, sekä välittäjän palvelualttius/ oma-aloitteisuus kaikissa eteen tulleissa tilanteissa. Myös työparin hyvä, innnostava ja reipas ote työhön oli huomion arvoista. Koin, että asuntoani myytiin aktiivisesti.

Asunnon myyjä

Olimme todella tyytyväisiä välittäjän positiiviseen, ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen otteeseen. Asuntomme meni kaupaksi nopeammin kuin osasimme odottaa.

Asunnon myyjä

Olen tyytyväinen, asuntokaupat onnistuivat hyvin ja nopeasti..kiitos!!

Asunnon myyjä

Toiminta on erinomaista ja luotettavaa. Tarjouskaupasta en pidä, varsinkaan ostajana. Jätän yleensä ne kohteet väliin.

Asunnon myyjä

Välittäjäni piti yhteyttä ja oli tavoitettavissa erittäin hyvin!

Asunnon myyjä

asunnon hyvät puolet tuotiin hyvin esille; esite oli oikein hyvä; yhteydenpito oli aktiivista; kauppa hoidettiin loppuun asti kiitettävästi;

Asunnon myyjä

Noora Melavirta on erittäin asiakaslähtöinen ja ammattimainen kiinteistönvälittäjä, joka oli aina tavoitettavissa ja apuna. Täydet viisi tähteä!

Asunnon myyjä

Kiitos Nooralle erityisen vaivattomasta ja sujuvasta myyntikokemuksesta. Kaikki sujui niin kuin piti. Luottamus välitäjään 100%! erinomaista asiakaspalvelua.

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja asiointiin Nooran kanssa. En pystynyt itse työkiireiltäni juurikaan pohtimaan asunnon myyntiä, joten oli tärkeää, että välittäjään pystyi luottamaan. Mielikuvani Kiinteistömaailmasta kirjastui ja olette selkeästi premium toimija.

Asunnon myyjä

Minua palvellut välittäjä oli Ammattilainen isolla A kirjaimella, käsissänne on kultakimpale josta kannattaa pitää huolta. Ensimmäinen minua palvellut välittäjä oli myös saman ketjun palveluksessa ja kävelevä katastrofi, vaihdettuani välittäjää mietin haluanko käyttää saman ketjun toista toimistoa ja välittäjää, kannatti ottaa riski.

Asunnon ostaja

Kaupanteko ja kommunikointi oli sujuvaa ja nopeaa.

Asunnon myyjä

Kaikki tapahtui extra nopeasti, asunto oli myyty muutamassa viikossa ja silti hinta oli toiveidemme mukainen.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui varsin hyvin.

Asunnon ostaja

Sain oikein hyvää palvelua, juuri sitä mitä tarvitsinkin. Kiitos :)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Noora Melavirralle kiitos hyvästä välitystyöstä asunnnonmyynnissä. Palvelu oli loistavaa ja ammattitaitoista!

Asunnon myyjä

Nooran vuorovaikutustaidot korostuivat myyntiprosessin aikana, hän otti hyvin huomioon toiveemme ja myynnilliset argumenttimme myyntiesitteen tekovaiheessa. Tarjouskaupan aikana olimme koko ajan tietoisia senhetkisestä tilanteesta, joten myyjänä pystyimme vain nauttimaan koko myyntiprosessista.

Asunnon myyjä

Hyvä välittäjä ++++.

Asunnon myyjä

Jatka vain samaan malliin.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui hyvin ja asiantuntevasti!

Asunnon myyjä

Noora on todella ihmisläheinen ja asiantunteva kiinteistönvälittäjä. Koko myyntiprosessi Nooran kanssa tuntui todella hyvin luontevalta ja mukavalta.

Asunnon ostaja

Erityisen hyvää, selkeää, asiantuntevaa, nopeaa, kärsivällistä ja ystävällistä viestintää ollut Kiinteistömaailman välittäjän Noora Melavirran kanssa, kun olemme yhdessä mieheni kanssa ostaneet asuntoa.

Asunnon ostaja

Kaikki meni erinomaisesti. Kaikki toimi täydellisesti.

Asunnon myyjä

Erinomaisesti meni koko prosessi.

Asunnon ostaja

Noora on selkeä ja suora. Hän ei tyrkyttänyt tai ylimyynyt vaan oli asiallinen ja antoi tilaa. Hän oli tavoitettavissa ja vastasi kärsivällisesti kaikkiin asioihin. Noora ylitti kaikki odotuksemme vaikka olimme ostajan osassa. Aivan super tehopakkaus, pedantti, ammattitaitoinen ja muutenkaan ei mitään parantamisen varaa tule mieleen.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli oikein ammattitaitoinen, kaupankäynnistä jäi hyvä mieli ja tunnelma.

Asunnon ostaja

En osaa sanoa mitä voisi tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Saimme myytyä oman asuntomme juuri niin nopeasti kuten olimme toivoneet ja kommunikointi sujui kaikin puolin upeasti välittäjien kanssa. Noora oli erittäin miellyttävä ja asiantunteva, hän oli hyvin ihmisläheinen ja hänen kanssa oli helppoa keskustella ja sopia asioista. Hän on erittäin ammattitaitoinen, tehopakkaus!

Asunnon ostaja

Välittäjä piti minuun yhteyttä ja oli helposti tavoitettavissa milloin tahansa. Välittäjä ei koittanut myydä vain yhtä kohdetta minulle vaan auttoi löytämään minulle sopivan asunnon. Hän piti minut hyvin ajantasalla useamman kohteen tilanteesta ja uusien tarjouksien tullessa. Hän auttoi ostopäätöksessäni vastaamalla minua askarruttaviin kysymyksiin, muttei missään tilanteessa koittanut tyrkyttää liikaa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantunteva ja jämäkkä eikä asiakasta liikaa "miellyttävä". Välittäjä kommunikoi selkeästi ja piti minut hyvin ajantasalla asuntoni myynnissä. Oli sellainen välittäjä jolta olisin itsekin voinut ostaa asunnon. Luotettavan tuntuinen siis.

Asunnon ostaja

Jatkakaa samaan malliin!

Asunnon myyjä

Olen äärimmäisen tyytyväinen Nooraan kaikin puolin. Hän oli aktiivinen, piti minut ajan tasalla koko ajan, ja ennen kaikkea arvioi asuntoni hyvään hintaan ja vakuutti ammattitaidollaan sen myös menevän kaupaksi siihen hintaan. Minulla oli myös 2 muuta välittäjää alun perin käymässä ja kummatkin heistä antoivat paljon varovaisemman arvion, eivätkä olleet niin vakuuttavia kaupaksimenemisen suhteen kun ko. taloyhtiöön oli putkiremontti tulossa. Olen todella tyytyväinen että valitsin juuri Nooran tähän hommaan. Rautainen ammattilainen, ystävällinen palveluasenne ja aurinkoinen hymy. KIITOS!

Asunnon ostaja

Välittäjämme Noora Melavirta oli todella asiantunteva. Hän hienovaraisesti kartoitti hyvin tarkkaan, minkälaista asuntoa olimme etsimässä. Prosessin aikana kävimme katsomassa useita asuntoja Nooran kanssa, ja koko sen ajan koimme saavamme erityiskohtelua; heti ensimmäisen kohteen jälkeen hän alkoi aktiivisesti etsiä meille mieluisaa kotia ja oli asunnon ostossa intensiivisesti mukana loppuun asti. Kaiken kaikkiaan meille jäi todella hyvä mieli. Mikäli joskus tarvitsemme välittäjää, olemme ehdottomasti yhteydessä Nooraan, ja suosittelemme häntä myös tuttavillemme. Kiitos!

Asunnon myyjä

Noora on huippuvälittäjä!

Asunnon myyjä

Noora piti minua koko ajan täydellisesti ajan tasalla, asunnon myynti hänen avullaan oli helppoa, palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Säästyin itse monelta vaivalta ja stressiltä! Voin suositella!

Asunnon myyjä

Nooralle erityiskiitokset palvelusta ja sen lopputuloksesta! Suosittelen lämpimästi kaikille Nooran palveluita.

Asunnon myyjä

Todella nopea ja laadukas palvelu. Minulla oli koko prosessin ajan tunne että asuntoni on hyvissä käsissä ja kaupat onnistuivat yli odotusten. Sain koko prosessin ajan väliaikatietoja ja minulla oli todella luottavainen olo asunnon myynnistä.

Asunnon myyjä

Sain asunnostani paremman hinnan kuin pyysin ja erittäin nopealla aikataululla niinkuin olin toivonut. Kaikki meni enemmän kuin hyvin... Kaikki meni nappiin! Kiitos Noora!

Asunnon ostaja

Olemme tavanneet talokaupoilla monenlaisia välittäjiä, joista suurin osa on ollut huonoja asiakaspalvelijoita ja huonoja myyjiä. Noora sen sijaan oli todella kiinnostunut meidän tilanteesta. Hän jaksoi hoitaa asiaa kunnolla ja oli luotettava ja luonnollinen joka tilanteessa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Noora Melavirta
Noora Melavirta, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari