Kiinteistönvälittäjä, LKV Klaus HuhtalaKiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Huhtala

100% asiakkaista suosittelee

Klaus Huhtala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

klaus.huhtala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358443219870Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

27

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 27 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Oli suunnitelmissasi sitten ostaa tai myydä asuntosi, olen heti valmis ojentamaan auttavan käteni! Myyntityön ammattini sain jo äidin maidosta, joka toimi kiinteistövälittäjänä yli 20 vuotta. Olen aina ollut kiinnostunut rakennuksista ja muutaman vuoden olenkin työskennellyt rakennusalalla. Asiakkaani kuvailevat minua luotettavaksi, reippaaksi ja systemaattiseksi. Pyrin työssäni siihen, että ostajalle ja myyjälle jää aina hyvä fiilis onnistuneesta kaupasta. Ota minuun reippaasti yhteyttä, mikäli sinulla on suunnitelmissa myydä asuntosi tai ostaa uusi. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan Sinulle paras tapa kohti unelmiasi! Suuren verkostoni kautta voin auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli 10+.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella ammattitaitoinen, samoin valokuvat ja video todella ammattimaisesti tehty.

Asunnon ostaja

Klaus oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa oli mukava olla yhteydessä. Klaus selvitti heti kaikki avoimet kysymykset ja oli yhteydessä meihin koko prosessin ajan. Suosittelen Klaussia ehdottomasti kaikille tutuilleni ja olemme varmasti yhteydessä, jos itse joskus kiinteistövälittäjän palveluita.

Asunnon myyjä

Heidi ja Klaus toivat pöytää rautaisen asenteen ja ammattitaidon. Näillä eväillä oli mukava lähteä seuraamaan asunnon myyntiprosessia.

Asunnon ostaja

Yleisesti ottaen Klausin aktiivisuus oli pääroolissa sen suhteen, että kauppa syntyi. Olisin muuten jäänyt vatuloimaan asiaa ikuisesti.

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä tsemppaava ote. Kaikki pyydetyt paperit tuli ajallaan ja välittäjän sai aina kiinni, kun oli kysymyksiä tai tarvitsi apua. Hyvä Klaus!

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin helposti, ammattitaitoista palvelua. Oli kohteliasta, avointa ja mutkatonta vuorovaikutusta. Asia hoidettiin nopeasti, pidettiin kiinni sovitusta ja tiedotettiin kaikesta tarpeellisesta mallikkaasti. Kauppa sujui super hyvin.

Asunnon ostaja

Sähköinen kaupanteko sujui ongelmitta ja nopeasti. Klaus on mukava, rento ja luotettava välittäjä, joka selvittää asiat heti.

Asunnon ostaja

Klausin kanssa oli oikein mukava asioida, kiitokset hänelle!

Asunnon ostaja

Klaus oli harvinaisen mukava ja ystävällinen tyyppi! :)

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin helposti, ammattitaitoista palvelua. Oli kohteliasta, avointa ja mutkatonta vuorovaikutusta. Asiat hoidettiin todella nopeasti, pidettiin kiinni sovitusta ja tiedotettiin kaikesta tarpeellisesta mallikkaasti. Mielestäni kauppa sujui super hyvin. :)

Asunnon ostaja

Sähköinen kaupanteko sujui ongelmitta ja nopeasti. Klaus on mukava, rento ja luotettava välittäjä, joka selvittää asiat heti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Huhtala
Klaus Huhtala, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari