Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0405184292Soita minulle

Myydyt kohteet

18

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 18 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kaupunkilaistunut maalaispoika palveluksessasi! Olen toiminut sijoitusasuntojen parissa vuodesta 2014 lähtien kolmen ystäväni kanssa perustamani yrityksen kautta. Pitkä joukkueurheilutaustani on muovannut minusta vuorovaikutustaitoisen nuoren miehen, joka haluaa menestyä. Oli toiveissasi sitten ensiasunnon osto, sijoitusasunnon hankinta tai asunnonvaihto niin autan sinua mielelläni. Kun haluat suoraselkäistä ja yksilöllistä palvelua uuden sukupolven ammattilaiselta, ota yhteyttä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Koin, että välittäjä otti hienovaraisesti ja myötätuntoisesti huomioon minun sekä poikani poikkeuksellisen, haasteellisen ja herkkävireisen elämäntilanteen asunnon ostajina. Jaakko auttoi, informoi ja opasti meitä asiantuntevasti ja ohjasi prosessia eteenpäin määrätietoisesti tavalla, josta välittyi mielikuva vahvasta ammattilaisuudesta sekä asiakkaan tilanteen ymmärtämisestä.

Asunnon myyjä

Etenkin mieleen jäi Jaakon sosiaalinen pelisilmä: ei panetellut toisia välittäjiä tai ollut heti heittämässä bussin alle myyjiä tai ostajia joilla oli sanotaanko vaikkapa toiveikkaat hinta-haaveet, kuitenkin samalla liiallisen lipomisen välttäen. Hemmetin hyvin vedetty myyntiprosessi kokonaisuudessaan!

Asunnon ostaja

Asiakaspalvelu oli aina ystävällistä ja välittäjään oli helppo olla yhteydessä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Jaakko Järvensivu
Jaakko Järvensivu, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari