kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Ilkka Huttunenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Ilkka Huttunen

96% asiakkaista suosittelee

Ilkka Huttunen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

ilkka.huttunen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 4640205Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

21

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 21 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakkaat pitävät minua yhteistyökykyisenä ja positiivisena ammattilaisena. Työni teen tavoitteellisesti, luottamuksellisesti ja aina hyvää kiinteistönvälitystapaa noudattaen. Yli 14 vuoden kokemus alalta on opettanut minut toimimaan joustavasti ja tehokkaasti kaikissa niissä tilanteissa mitä asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyy. Tehdäänkö yhteistyötä?

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Todella ammattimaista työtä, jossa huomioitiin kaupan molemmat osapuolet. Ilmapiiri oli aina mukava. Vaimokin oli tyytyväinen ja se on paljon se.

Asunnon myyjä

Ilkka Huttunen on erinomainen välittäjä. Luotettava, turvallinen, huumorintajuinen ja ennenkaikkea myös tunneälykäs, mikä on hieno piirre tällaisessa bisneksessä.

Asunnon myyjä

En ole montaa kertaa ollut asuntoa myymässä joten kaikkineen kiumuroineen tilanne oli alkuun jännittävä koska en tiennyt mitä tapahtuu,mutta jo heti ensimmäisellä kerralla kaikki asiat mitä en edes osannut kysyä tuli erittäin selväksi ja se oli minun mielestä ensi sijaisen tärkeää.myös pidin erittäin paljon että kaikki mitä tehtiin asunnon myynnin kannalta kysyttiin minulta ja samalla kerrottin mitä kannattaa tehdä ja miksi, onneksi luotin välittäjän ammattitaitoon enkä sählännyt väliin koska kaikki meni enemmän kuin hyvin.itselleni jäi todella positiivinen kokemus yhteistyöstä Ilkka Huttusen kanssa.

Asunnon myyjä

Ilkka Huttunen on miellyttävin ja paras myyjänne, mitä tulee asiakkaan luontevaan käsittelyyn ja palveluun. Aito itsensä, rakentaa helposti luottamuksen huoneiston omistajaan. Erittäin asiantunteva.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Ilkka Huttunen
Ilkka Huttunen, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari