myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED Eero Heinomyyntipäällikkö, LKV, LVV, KED Eero Heino

100% asiakkaista suosittelee

Eero Heino

myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

eero.heino@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 515 1801Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Eero Heino
Katso esittelyni

Onko asunnon osto tai myynti ajankohtaista? Olen tehnyt välittäjänä satoja onnistuneita kauppoja vuodesta 2001 alkaen. Vankka ammattitaito, sinnikkyys, sekä hyvä aluetuntemus takaavat huolettoman ja turvallisen lopputuloksen asuntokaupoissa olet sitten ostamassa tai myymässä asuntoa. Olen myös suorittanut kiinteistönvälitysalan LKV, LVV sekä KED -tutkinnot. Ota yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Eero Heino oli aktiivinen ja otti erittäin hyvin huomioon kaikki toiveemme, lisätietopyynnöt ja teki itse oma-aloitteisia ehdotuksia etenemisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä uuden kodin omistajia, kiitos Eeron!

Asunnon ostaja

I think that Eero is a very skillful, reliable, professional person, who understands the problems of the customer, and mediated very well with the seller. He helped us in a very difficult, unusual sitiuation. He is like a Formula 1 pilot, ready to face all unexpected difficulties! I would recomment Eero to everybody!

Asunnon myyjä

Eeroa tulen suosittelemaan kaikille tuttavilleni kun tarvetta asuntoasioissa. Erittäin ammattimainen kuva ja asuntomme ostajakin antoi hyvää palautetta varsinkin kun he ovat ensiasunnon ostajia ja uskon että kun heidän asuntovaihto on käsillä niin Eero on välittäjä. Parasta asiantuntemusta ja myyntitaitoa on kun ostaja tuntee olonsa varmaksi ja tyytyväiseksi.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mutkattomasti ja nopeasti, asiointi oli mukavaa ja helppoa.

Asunnon myyjä

Asunnosta saatiin hyvä hinta, käytännön järjestelyt sujuivat tehokkaasti, yhteydenpito toimi hyvin, asiantuntevaa ja luotettavaa toimintaa. Suosittelen muille Eeroa ja kiinteistömaailmaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED Eero Heino
Eero Heino, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari