myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Eero Heinomyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Eero Heino

100% asiakkaista suosittelee

Eero Heino

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

eero.heino@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 515 1801Soita minulle

Onko asunnon osto tai myynti ajankohtaista? Olen tehnyt välittäjänä satoja onnistuneita kauppoja vuodesta 2001 alkaen. Vankka ammattitaito, sinnikkyys, sekä hyvä aluetuntemus takaavat huolettoman ja turvallisen lopputuloksen asuntokaupoissa olet sitten ostamassa tai myymässä asuntoa. Olen myös suorittanut kiinteistönvälitysalan LKV, LVV sekä KED -tutkinnot. Ota yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Eero Heino oli aktiivinen ja otti erittäin hyvin huomioon kaikki toiveemme, lisätietopyynnöt ja teki itse oma-aloitteisia ehdotuksia etenemisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä uuden kodin omistajia, kiitos Eeron!

Asunnon myyjä

Everything was really smooth and we just followed the agent's lead. It was really reliable and easy from our perspective. We recommended the agent to a few friends and neighbors.

Asunnon myyjä

Eeroa tulen suosittelemaan kaikille tuttavilleni kun tarvetta asuntoasioissa. Erittäin ammattimainen kuva ja asuntomme ostajakin antoi hyvää palautetta varsinkin kun he ovat ensiasunnon ostajia ja uskon että kun heidän asuntovaihto on käsillä niin Eero on välittäjä. Parasta asiantuntemusta ja myyntitaitoa on kun ostaja tuntee olonsa varmaksi ja tyytyväiseksi.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mutkattomasti ja nopeasti, asiointi oli mukavaa ja helppoa.

Asunnon myyjä

Asunnosta saatiin hyvä hinta, käytännön järjestelyt sujuivat tehokkaasti, yhteydenpito toimi hyvin, asiantuntevaa ja luotettavaa toimintaa. Suosittelen muille Eeroa ja kiinteistömaailmaa.

Asunnon myyjä

Koko prosessi hyvin hoidettu. Palvelu oli asiallista, luotettavaa, ystävällistä eikä tyrkyttävää. Oletan, että se oli ostajakandidaattien suuntaan samanlaista, mitä pidin tärkeänä.

Asunnon myyjä

Everything was really smooth and we just followed the agent's lead. It was really reliable and easy from our perspective. We recommended the agent to a few friends and neighbors.

Asunnon myyjä

Eero Heino on mielestäni malliesimerkki siitä miten välittäjien tulisi toimia. Asiantuntevasti, pitkäjänteisesti ja rehellisesti. Sen takia valitsin Eeron, koska huomasin vuosia aiemmin miten hän esitteli toista asuntoa minulle. Ajattelin, että näin haluaisin minun asuntoani myytävän joku päivä. Tarve tuli vasta vuosia myöhemmin, mutta valinta oli lopulta selvä.

Asunnon myyjä

Eero hoiti koko prosessin erittäin hyvin ja tulen jatkossakin kääntymään hänen puoleen kun seuraavan kerran tarvitsen kiinteistövälittäjää.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Eero Heino
Eero Heino, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari