myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED Eero Heinomyyntipäällikkö, LKV, LVV, KED Eero Heino

100% asiakkaista suosittelee

Eero Heino

myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

eero.heino@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 515 1801Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Eero Heino
Katso esittelyni

Onko asunnon osto tai myynti ajankohtaista? Olen tehnyt välittäjänä satoja onnistuneita kauppoja vuodesta 2001 alkaen. Vankka ammattitaito, sinnikkyys, sekä hyvä aluetuntemus takaavat huolettoman ja turvallisen lopputuloksen asuntokaupoissa olet sitten ostamassa tai myymässä asuntoa. Olen myös suorittanut kiinteistönvälitysalan LKV, LVV sekä KED -tutkinnot. Ota yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sain suosituksen Eerosta ystävältäni ja en ensitapaamisemme yhteydessä epäröinyt hetkeäkään yhteistyötämme. Kaikki sujui myynnin ajan odotustemme mukaan ja olen erittäin tyytyväinen saamaamme palveluun.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui ripeästi ja ammattitaidoilla.

Asunnon myyjä

Eeroa tulen suosittelemaan kaikille tuttavilleni kun tarvetta asuntoasioissa. Erittäin ammattimainen kuva ja asuntomme ostajakin antoi hyvää palautetta varsinkin kun he ovat ensiasunnon ostajia ja uskon että kun heidän asuntovaihto on käsillä niin Eero on välittäjä. Parasta asiantuntemusta ja myyntitaitoa on kun ostaja tuntee olonsa varmaksi ja tyytyväiseksi.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mutkattomasti ja nopeasti, asiointi oli mukavaa ja helppoa.

Asunnon myyjä

Asunnosta saatiin hyvä hinta, käytännön järjestelyt sujuivat tehokkaasti, yhteydenpito toimi hyvin, asiantuntevaa ja luotettavaa toimintaa. Suosittelen muille Eeroa ja kiinteistömaailmaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED Eero Heino
Eero Heino, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari