kiinteistönvälittäjä, LKV Anna Maaninenkiinteistönvälittäjä, LKV Anna Maaninen

94% asiakkaista suosittelee

Anna Maaninen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

anna.maaninen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 3759331Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Ripeä, reipas ja ystävällinen! Asiakas on minulle aina ykkönen! Oletpa ostamassa tai myymässä, saat minulta ammattitaitoista palvelua täydellä sydämellä. Kaikkein tärkeintä minulle on olla sanani mittainen nainen; kun jotain lupaan, sen pidän! Minun kanssani et jää koskaan yksin ihmettelemään mitä myyntiprosessissa oikein tapahtuu, teen tätä työtä juuri sinua varten, ja pidän sinut varmasti ajan tasalla kaikesta mitä tapahtuu. Tyytyväinen asiakas tekee minut onnelliseksi, joten ole yhteydessä, ja lähdetään yhdessä miettimään parhaita ratkaisuja asuntohaaveidesi toteuttamiseen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Anna on ihana, aito ja lämmin ihminen ja näkee todella vaivaa asiakkaidensa eteen. Aivan mahtava kokemus!

Asunnon myyjä

Välittäjä teki kaiken kuten pitikin, otti loistavasti huomioon nykyiset asukkaat, omistajan tarpeet ja tilanteen. Välittäjä on todella hyvä asiakaspalvelija, hyväntuulinen ja asiantunteva. Ripeydestä puhumattakaan. Osasi myös myydä itsensä.

Asunnon myyjä

Myyntihinnan arviointi onnistui. Yksityisnäyttöjä oli runsaasti. Toiminta oli asiantuntevaa ja luottamusta herättävää.

Asunnon ostaja

Olen iloinen, että Anna Maaninen vinkkasi minulle asunnosta ja toimi välittäjänä, vaikka kohde olikin hänen kollegansa - välittäjien yhteistyö oli siis mielestäni toimivaa ja asiakkaalle eduksi.

Asunnon myyjä

Nopea toiminta, tunne että olemme samassa veneessä eli yheinen tavoite!

Asunnon myyjä

Asunto on tätä palautetta antaessani jo myyty. Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti. Olen todella tyytyväinen!

Asunnon myyjä

Välittäjä piti tilanteen ammattitaitoisesti hanskassa koko ajan ja jaksoi samaan aikaan olla ystävällinen ja rauhoittava asiakasta kohtaan. Tällaiselle ammattilaiselle jättää isot asiat mielellään hoitoon! Lisäbonuksena tuli Kiinteistömaailman eri toimipisteiden laaja kontaktiverkko.

Asunnon myyjä

Annan kanssa oli äärimmäisen helppo kommunikoida ja hän piti minut koko ajan ajantasalla. Hänellä oli asunnostani selkeä myyntistrategia, mutta myös viisautta muuttaa sitä juuri oikealla hetkellä kun alkuperäinen suunnitelma ei sitten toiminutkaan. Annan vahvuuksiin kuuluu selvästi tarjousneuvottelut, joissa hän onnistuu toimimaan myyjän eduksi. Kaikki käytännön asiat sujuivat myös sujuvasti, aina näyttöjen järjestämisestä kauppakirjan allekirjoittamiseen. Kaikenkaikkiaan Annasta välittyi vaikutelma, että hän todella pitää työstään. Suosittelen Annaa lämpimästi!

Asunnon ostaja

Sain koko ajan tietoa tarjouskaupan etenemisestä ja omat tarjoukseni etenivät nopeasti.

Asunnon myyjä

Tosi hyvä välittäjä jotka piti ajantasalla ja yritti myyntihintaa vielä keskustelemalla parantaa :)

Asunnon ostaja

Hyvä esittely sekä aitoa ammattitaitoa!

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli erinomaisen napakasti vedetty ja sujuva. Välittäjä oli erinomaisen osaava. Olimme ostajan kanssa kaupantekotilaisuudessa positiivisen ihmeissämme siitä, miten nopeasti kaikki asiat hoituivat. Itse olin myyjä ja ostajalla oli ostotoimeksianto. Oli kuin lottovoitto bongata välittäjän ilmoitus somesta, niin nopeasti ja vaivattomasti sain asunnon myytyä.

Asunnon myyjä

Kaikki meni todella hyvin. Ei tule mitään parannettava mieleen.

Asunnon myyjä

Kaikki toimi oikein hienosti - kiitos :-) Esittely hyvin laadukasta. Yhteydenpito aktiivista.

Asunnon myyjä

Kommunikointi oli hyvin vaivatonta ja luontevaa :)

Asunnon myyjä

Pidin siitä kuinka välittäjä Anna Maaninen kohteli meitä ihmisinä ja henkilöinä, ei pelkästään tapausnumerona kuten asiakkaalke liian usein käy. Hänellä oli aikaa kuunnella kysymykset ja huolenaiheet kunnolla, ja löysi niihin myös aina vastaukset. Informaatiota myynnin edistymisestä saatiin hyvin, itsellä oli koko ajan olo että ollaan mukana ja ajantasalla. Arvostan myös asiatiedon määrää, Annalla on hommat hanskassa.

Asunnon myyjä

Alueen asiantuntemus oli kohdillaan. Arvio tarjouskaupan toteumasta osui juuri kohdilleen, vaikka kauppa lähti epäilyttävän hitaasti käyntiin. Välittäjä oli minuun yhteydessä näyttöjen välillä, joten tiesin missä mennään. Oli hienoa, ettei itse tarvinnut huolehtia mistään papereista, isännöitsijätodistuksen tilaamisesta tms. Kaikki sujui jouhevasti ja ongelmitta. Sain rauhassa keskittyä uudessa kaupungissa uuteen työhön kun luotin, että asiat hoituvat Helsingissä.

Asunnon ostaja

Sain välittäjään hyvin yhteyden ja hän pyrki aina löytämään vastauksen kysymyksiini. Loppua kohden hän sai hellästi tönittyä tilanteen kohti kaupantekoa. Lisäksi välittäjä oli todella helposti lähestyttävä ihminen ja ensiasunnon ostajana pidin sitä tärkeänä.

Asunnon ostaja

Really liked the easy+to+approach attitude of Anna via WhatsApp, and commitment over the weekend, and timely response when our offer was accepted. She also arranged with the owner a second viewing for us. Nothing but good feelings for Annas willingness to help ensure we felt a part of the process. It is our first home, so we are grateful for the time spent to help us.

Asunnon ostaja

Nopeat vastaukset kysymyksiin sekä aina ilmoitus puhelimitse tai viestitse, kun sähköpostiin tuli tärkeitä dokumentteja.

Asunnon ostaja

Välittäjä hankki nopeasti vastaukset esille tulleisiin pulmiin.

Asunnon ostaja

Annalla on positiivinen asenne ja on helposti lähestyttävä. Hän kuuntelee asiakasta ja vie asiat eteenpäin jouhevasti ja nopeasti. Olemme todella tyytyväisiä!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin sähköistä kaupantekoa myöten.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito ja joustavuus. En voisi olla tyytyväisempi. En keksi mitään parannettavaa. Myyjän haastavuus oli johtaa siihen, että kauppoja ei meinannut syntyä, mutta Annan ammattitaidon vuoksi kaupat syntyivät! Oikea kultakimpale myyjälle ja erityisesti Kiinteistömaailmalle!

Asunnon myyjä

Anna on osoittanut uskomatonta kykyä perehtyä aivan uudenlaiseen omistustapaan (osuuskunta) ja tehnyt huolellista selvitystyötä aiheesta samalla tehden myyntityötä ja pitäen minut loistavasti ajan tasalla. Tunsin oloni todella erityiseksi koko prosessin ajan. Vaikuttaa myös, että hänellä on loistava tiimi tukenaan. Vaikea kauppa hoidettiin nappiin lyhyessä ajassa. Olen erittäin tyytyväinen! Antakaa Maaniselle nyt joku mitali tai prenikka, uskomaton nainen!

Asunnon myyjä

Anna oli parasta mitä saatoimme toivoa. Anna oli koko ajan rauhallinen ja varma siitä, että asuntokauppa saadaan hoidettua, vaikka maailmantilanne hidasti asuntokauppaa juuri kun meillä oli kiire saada asunto myydyksi. Anna oli suora ja rehellinen, mutta koko ajan rauhoittava ja meitä tukeva. Viesteihin vastattiin vaikka ne olisi lähetetty mihin aikaan vain. Koko ajan oli sellainen olo, että Annan kanssa asuntokauppa on hyvissä käsissä. Kiitimme itseämme lukuisia kertoja kiinteistövälittäjän valinnasta. Sen lisäksi, etä Anna on asiantunteva ja hoitaa hommat, hän on myös rento ja välitön. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Anna Maaninen
Anna Maaninen, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari