Myyntijohtaja, LKV, LVV, KED Teija NumminenMyyntijohtaja, LKV, LVV, KED Teija Numminen

100% asiakkaista suosittelee

Teija Numminen

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka

teija.numminen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 560 8117Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Teija Numminen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Uniikit kohteet, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

ruotsi, englanti

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Etelä-Helsingissä vuodesta 2004. Vuodet ja tyytyväiset asiakkaat ovat hioneet vuorovaikutustaitojani. Olen hyvä kuuntelija, jonka kanssa on helppo toimia. Luotettavuus ja kyky löytää kullekin asiakkaalle juuri se oikea vaihtoehto ovat leimaa-antavia piirteitä työssäni. Minulla on korkeatasoinen kansainvälinen koulutus: laillistetun kiinteistö- ja vuokravälittäjän tutkinnot yhdistettyinä huippuyliopistossa (London School of Economics) suoritettuun maisterintutkintoon antavat erinomaiset valmiudet toimia haastavienkin asuntokauppojen parissa. Vankka kokemukseni muun muassa kuolinpesien, arvoasuntojen ja taloyhtiöiden omistamien tilojen myynnistä kertovat asiakkaitteni luottamuksesta ja kyvystäni toimia hienovaraisesti. Suhtaudun työhöni tinkimättömästi. Turhia lupauksia en anna. Tekoni saavat puhua puolestaan ja yhä uudelleen palaavat asiakkaani kertovat asenteeni oikeellisuudesta. Tervetuloa asiakkaakseni.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Teijan ammattitaito ja motivaatio ylittivät tason, jota odotin. Hän oli selkeä, johdonmukainen ja informoi minua riittävästi. Suosittelen Teijaa ja parhaat kiitokset vielä hänelle :))

Asunnon myyjä

Asuntokaupat ovat tosiaan useimpien ihmisten isompia ostoksia-siis meidän tavallisten palkansaajien. On ilo tehdä tällaisessa tilanteessa ammattilaisten kanssa yhteistyötä ja olen siitä myös valmis maksamaan. Pidän siitä, että saan rehellistä ja suoraa informaatiota ja että kaikki asiat otetaan huomioon sekä myyjän että ostajan kannalta. Huolellinen työ palkitaan tässäkin asiassa! Kiitokset Teijalle miellyttävästä yhteistyöstä ja luotettavasta huolellisesta, tehokkaasta toiminnasta. Hän myi kaksi yksiötä ja molemmat kolmessa päivässä. Tarjouskauppa on reilu tapa ja kaikkien osapuolten etu.

Asunnon myyjä

Ylinomaisesti paras välittäjä, jonka kanssa toimistomme on koskaan asioinut. Teija on todellinen ammattilainen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KED Teija Numminen
Teija Numminen, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka