Katso esittelyvideoni - Julia Jäppinen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Kodinvaihdon ympärille kiteytyvät elämämme suurimmat muutokset ja tärkeimmät päätökset. Kiinteistönvälitystyössä oikeustieteilijän taustani, vuosikymmenen kokemus asunnoista sekä kiinnostus varallisuudenhoitoon liittyviin asioihin antavat työn luonteeseen vaadittavaa perspektiiviä. Olen työssäni tarkka, täsmällinen ja ripeä, perehdyn jokaisen asiakkaani tilanteeseen erityisellä huolellisuudella. Tunnen pääkaupunkiseudun hyvin, olen asunut Etelä-Helsingissä aina ja asuinalueena se onkin minulle erityisen lähellä sydäntä. Asun perheeni kanssa Kruununhaassa ja työskentely Kruununhaan Kiinteistömaailmassa onkin tehnyt monesta asiakkaasta vuosien varrella ystäviä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki sujui putkeen, Julia on 10/10.

Asunnon myyjä

Julia on erittäin palvelualtis ja palvelee hyvin myös ostajaa.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui hienosti aina hinta-arviosta asunnonmyyntiin. Välittäjä tarttui joka vaiheessa samoin tein toimeen ja piti meidät hyvin ajantasalla. Meidän osuutemme oli helppo. Hoidimme vaan asunnon näyttökuntoon ja seurasimme jännityksellä tarjouskauppaa. Olin täydellisen tyytyväinen välittäjän työhön. Asuntomme meni nopeasti kaupaksi ja saimme siitä tavoitehinnan.

Asunnon myyjä

Tietty perusteellisuus ja huolellisuus antaa kuvan vastuullisesta toiminnasta. Olemme hyvin tyytyväisiä.

Asunnon ostaja

Erinomainen asiakaspalvelu! Nopea, tarttuva ja tekevä! Ymmärsi meidän tarpeet, mahdollisuudet ja ajatukset. Myös huomasi meidät eri kohteen keskustelusta ja mahdollisti tämän kohteen oston. Erinomainen ammattilainen!

Asunnon myyjä

Rauhallinen ja asiakkaalle tilaa antava vuorovaikutus toimi erityisen hyvin.

Asunnon myyjä

Julia on aivan mahtava. Ei mitään lisättävää. Lukee hyvin asiakkaan tarpeet ja vastaa viesteihin heti ja venyy, ja venyy, niin että hommat saadaan tehtyä. Hän esitteli, hankki tiedot, neuvoi, avusti uuden asunnon ostossa ja näin ostimme neljässä päivässä asunnon huomioiden, että kaikki pyhäpäiviä. 10 pistettä!

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!.

Asunnon myyjä

Ei mitään voi tehdä paremmin. Mahtava suoritus! Mahtava Julia. 7 päivän myynti, vaikka iso asunto. Uuden löytyminen 4 päivää. Tavoitehinnat toteutuivat. Paras ikinä tapaamani ja käyttämäni välittäjä.

Asunnon ostaja

Helppo, nopea ja hyvä palvelu! kiitos vielä kerran:)

Asunnon ostaja

Julia kertoi etukäteen hyvin, mitä taloyhtiö tulee vaatimaan remontilta. Esittely sujui hyvin ja aina tarvittaessa saatiin hänet puhelimella hyvin kiinni. Kaupanteon yhteydessä jäi vielä erityisen hyvä fiilis Juliasta, kun hän kertoi meille alueen palveluista ja jopa sen missä koiraa on hyvä ulkoiluttaa. Meillä jäi puolisoni kanssa erittäin hyvä fiilis Juliasta välittäjänä sekä ihmisenä".

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella aktiivinen asunnon myynnin suhteen, esitteli sitä usein ja joustavasti. Kaikki sujui juuri niinkuin sovittiin ja asuntokin meni kaupaksi huippuhinnalla".

Asunnon myyjä

Olen todella iloinen, että nimenomaan Julia hoiti asuntoni myynnin. Julia on asiantunteva ja erittäin tarkka - luotin koko ajan hänen tekemiseensä ja näkemyksiinsä. Asunto myyntiin nopeasti yli odottamani hinnan, joten en voi olla kuin tyytyväinen. Kiitos Julia!

Asunnon myyjä

As before, Julia´s work was perfect". "In actual fact, it is difficult to find things to improve with Julia´s work. She is extremely dynamic, worked non stop to help us, and was fully understanding of our needs".

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED Julia Jäppinen
Julia Jäppinen, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka