Kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI, osakas Hannimaria HaaramäkiKiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI, osakas Hannimaria Haaramäki

Hannimaria Haaramäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI, osakas

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka

hannimaria.haaramaki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 522 0254Soita minulle

Erityisosaaminen

Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Arvoasunnot, Uniikit kohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Monipuolisuus on minun valttini, kiinteistönvälitysalan koulutuksen ja vankan kokemuksen lisäksi olen rakentamisen ammattilainen, rakennusmestari ja sisustussuunnittelija, myös markkinointi ja myyminen on ollut työtäni jo ennen yli yhdeksän vuotta kestänyttä kiinteistönvälitysalaa. Rakennukset, niiden tyylit ja vuosikerrat ovat iso inspiraatio, sisustaminen intohimo, asumisen ilmiöt kiinnostavia ja halu löytää oikeat kodit oikeille ihmisille enemmän kuin tärkeää. Laadukas ja tehokas räätälöity markkinointi on käyntikorttini. Huipputärkeä työ tehdään jo myynnin valmisteluvaiheessa. Työskentelen aktiivisesti valokuvaajan kanssa, huolehdin että laadukkaat kuvat tuovat esiin kohteen parhaat puolet, stailaan huoneet niin, että tämä toteutuu. Kärkiargumentteja korostavat tekstit teen paneutuen. Mietin todennäköisen ostajan profiilia jo etukäteen ja huomioin asian toimenpiteissä. Myyntistrategian laatiminen kohdekohtaisesti tehostaa tulosta. Työnantajani on palkinnut minut yrityksen parhaasta myyntituloksesta kaikkina työskentelyvuosinani (2013-2021). Palkittuna oleminen ei ole itsetarkoitus, vaan positiivinen seuraus tyytyväisistä asiakkaista, joiden suosituksista olen nöyrän kiitollinen. Kiinteistönvälitys on asiantuntijatyötä ja varallisuudenhoitoa, jonka osaaminen tuo konkreettista hyötyä kodinvaihtajille. Palvelen asuntoja ostavia ja myyviä asiakkaitani tavoitteellisesti, yksilöllisesti ja myötäeläen. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Useamman kodin tiimoilta tehdyn yhteistyön perusteella voimme todeta Hannimarian olevan todellinen helmi välittäjänä. Hän on toteuttanut kaikki vaiheet hinnoittelusta ja myyntistrategian suunnittelusta aina kohteen markkinointimateriaalin laatimiseen ja tarjous- / kauppaprosessin hoitamiseen viimeisen päälle ammattimaisesti ja miellyttävästi. Koemme saaneemme merkittävää lisäarvoa Kiinteistömaailman käyttämisestä kotiemme myynnissä ja on selvää, kenen puoleen käännymme seuraavan kerran myyntiä harkitessamme".

Asunnon myyjä

Kyllähän tämä välittäjään kulminoituu, kaikki hyvät arvosanat siis. Hannimaria on tällä toimialalla aivan omaa luokkaansa. Ensimmäinen välittäjä, jota voimme vilpittömästi suositella kaikille".

Asunnon myyjä

Kesälomaa edeltävänä iltana jätimme kotiavaimet Hannimarialle. Palatessamme asuntomme oli siivoutettu, kuvattu, myyty ja kaupat pankissa valtakirjalla tehty. Avaimet käteen-palvelu toimi enemmän kuin kirjaimellisesti. Ei tullut mielenkään tinkiä välityspalkkiosta, eihän Hannimariakaan tingi palveluasenteessaan ja tuloksellisuudessaan. Hänellä on poikkeuksellisen syvä taju asiakkaidensa ja kohteittensa yksilöllisyydestä".

Asunnon myyjä

Välittäjällä oli aito kiinnostus tilanteeseemme ja tarpeisiimme. Välittäjällä oli miellyttävä ja asiallinen toiminta kautta linjan. Hannimariaan oli helppo luottaa. Hän paneutui asunnonvaihtoomme esimerkillisesti. Voimme väittää että ilman häntä asuntomme myynti ei olisi ollut niin sujuvaa ja uuden asunnon haku olisi ollut hankalampaa. Hannimaria auttoi panoksellaan meitä saamaan toivekotimme".

Asunnon myyjä

Välittäjän arviot myyntiajasta ja -hinnasta osuivat kaikessa oikeaan ja ylittivät odotuksemme. Yhteydenpito oli loistavaa ja tarjous- ja kauppa-asiakirjojen hoito erittäin ammattitaitoista".

Asunnon myyjä

Hannimaria Haaramäestä on tullut meidän perheen asuntoasioissa ehdoton luottopakki. Ollaan sitten oltu myymässä tai ostamassa, niin Hannimarialta ollaan saatu täyden kympin arvoinen palvelu. Aivan loistavaa palvelua - täydellä ammattitaidolla!!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI, osakas Hannimaria Haaramäki
Hannimaria Haaramäki, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka