yrittäjä, LKV, YKV, AKA (a) Antti Kainulainenyrittäjä, LKV, YKV, AKA (a) Antti Kainulainen

100% asiakkaista suosittelee

Antti Kainulainen

yrittäjä, LKV, YKV, AKA (a)

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka

antti.kainulainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358500 402 670Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Olen toisen polven kiinteistönvälitysalan yrittäjä ja päässyt tutustumaan alaan isäni mukana jo polvenkorkuisesta lähtien. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1998 ja yhtenä kulmakivenä menestykselleni on alusta asti ollut halu panostaa omaan osaamiseeni. Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) olen ollut vuodesta 1999 ja auktorisoidun kiinteistöarvioijan AKA (a) tutkinnon olen suorittanut vuonna 2005. Lisäksi minulla on kiinteistönvälitysalan korkein tutkinto YKV vuodelta 2011. Nämä tutkinnot yhdistettynä laajaan, vuosien saatossa muodostuneeseen kontaktiverkkoon, intohimoon työtäni kohtaan sekä Tradenomin tutkintoon ovat tuoneet asiakkaikseni kuluttajien lisäksi myös suuria rakennusliikkeitä ja instituutionaalisia sijoittajia. Vaikka suurin osa asiakkaistani tuleekin nykyään suositusten perusteella, autan mielelläni myös uusia asunnonvaihtajia. Olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja valmis panostamaan osaamiseni parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Toimin koko Pääkaupunkiseudun alueella ja erityisen hyvin tunnen Helsingin asuntomarkkinat ja hintatekijät. Ota yhteyttä ja tehdään onnistunut asunnonvaihto yhdessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitos ripeästä toiminnasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Antti on todella oikealla alalla ja oli hienoa saada tehdä hänen kanssaan yhteistyötä.

Asunnon ostaja

Antti Kainulainen hoiti hommansa erittäin ammattimaisesti ja asiallisesti! Sen lisäksi vielä ihana tyyppi!

Asunnon myyjä

Asunto meni kaupaksi ennen ensimmäistä näyttöä. Vaikea antaa syventävää palautetta, kun Antti sai alta aikayksikön asuntomme myytyä. 10+ suoritus! Jatkossa en edes harkitse myyväni itse asuntoani.

Asunnon ostaja

Mielikuva kiinteistövälittäjistä muuttui positiivisempaan suuntaan, toiminnassa ei mitään moitittavaa.

Asunnon myyjä

Sain erittäin hyvän vaikutelman Kiinteistömaailman toiminnasta Antin vuoksi - kiitos hyvästä palvelusta!

Asunnon ostaja

Reipas ote ja ripeä toiminta, olen tyytyväinen lopputulokseen!

Asunnon myyjä

Mukava, ammattitaitoinen ja välitön palvelu, ei turhia viivyttelyjä. Aina tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Antti on hoiti toimeksiantomme ammattitaidolla, asiakaslähtöisesti ja aidosti välittäen

Asunnon myyjä

Erittäin asiallista ja miellyttävää toimintaa. Tärkeät asiat käytiin selkeästi läpi, aikataulut pitivät ja yhteydenottoihin vastattiin kiitettävän nopeasti.

Asunnon myyjä

Välittäjänne oli todella loistava. Käytimme aikaisemmin pientä välitysliikettä joka ei ollut ammattitaitoinen, joten vertauskohtaa on. Pidimme erityisesti välittäjämme hienovaraisesta ja ystävällisestä käytöksestä ja voimme luottaa häneen täysin.

Asunnon myyjä

Ammattitaito ja osaaminen huippuluokkaa. Samoin markkinoiden tuntemus. Myyjänä olo oli vaivatonta.

Asunnon ostaja

Rakenteilla olevaa kohdetta pääsimme katsomaan heti yhteydenoton jälkeen, mikä oli todella positiivista. Sekä osto- että myyntiprosessi on sujunut joustavasti ja asiakkaalle mahdollisimman vähän vaivaa tuottavalla tavalla. Asiat ovat edenneet ripeästi ja niitä on hoidettu erittäin ammattimaisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, YKV, AKA (a) Antti Kainulainen
Antti Kainulainen, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka