Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 775 5277Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Tiina Korpinen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Perheasunnot

Olen toiminut välittäjänä vuodesta 2011. Urani aikana olen suorittanut Kiinteistöalan ammattitutkinnon sekä hankkinut LKV-pätevyyden. Asiakkaitani olen palvellut monenlaisten kohteiden kanssa erilaisissa elämäntilanteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työssäni minulla on eväinä maalaisjärki, sydän sekä rautainen ammattitaito myynnin ja asiakaspalvelun saralla. Otteeni työhön on samanaikaisesti sekä luja että lempeä. Onnistunut asuntokauppa tarkoittaa minulle tyytyväisiä asiakkaita. Tyytyväinen asiakas on yleensä se joka on löytänyt kauttani unelmiensa kodin tai on saanut kodistaan sen arvoisen hinnan. Tule, tehdään yhdessä meidän näköinen onnistunut asuntokauppa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tiina on hieno ja empaattinen ihminen, joka tuntuu tekevän työtä sydämellä. Samalla vaikuttaa siltä, että hän ei jää kovissa paikoissa kakkoseksi. Luja ammattitaito, aitous ja ystävällisyys samassa paketissa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli juuri sellainen kuin toivoimme ja mitä haimme; pätevä, asioihin paneutuva ja miellyttävä. Vastasin kyselyssä välitysfirman suositteluihin "ei", koska kokemukseni mukaan välitystyö on täysin välittäjäsidonnaista, eli positiivinen kokemukseni on täysin liitännäinen Tiinan tekemään työhön eikä sinänsä Kiinteistömaailmaan yrityksenä. Hienoa, että olette saaneet noin huipun välittäjän riveihinne!

Asunnon myyjä

Yhteistyömme Tiinan kanssa alkoi, kun minun, yhdessä muun perikunnan kanssa, piti myydä edesmenneen isoäitini osake. Valitsimme Tiinan välittäjäksi, sillä tunsin Tiinan jo ennestään ja tiesin millaisella tarmolla hän hoitaa jokaisen toimeksiantonsa loppuun saakka. Tiinalle tyytyväinen asiakas on kunnia-asia ja sen me saimme huomata. Kiitos ammattitaitoisen hinnoittelun ja aktiivisen myyntityön, asunto saatiin kaupaksi huomattavasti nopeammin kuin olimme odottaneet ja hintakin miellytti. Vain pari kuukautta tämän jälkeen minulle tuli ajankohtaiseksi oman asuntoni myynti. Itsekin saneeraus-alalla toimivana tiesin, että taloyhtiöön tulossa oleva putkiremontti sekä epäselvät aikataulut/kustannukset sen osalta aiheuttaisivat suuria haasteita myynnin kannalta. Tiina ei kuitenkaan epäröinyt ottaa haastetta vastaan. Alkuhankaluuksien jälkeen Tiina löysi kohteelle useamman ostajaehdokkaan, ja haasteista huolimatta asunto myytiin markkinoiden mukaisella hinnalla kohtuullisen aikataulun puitteissa. Etenkin vaikutuksen minuun teki se, että Tiina jaksoi positiivisilla mielin valaa uskoa myös minuun silloin kuin putkiremonttiin liittyvät haasteet tuntuivat ylivoimasilta. Olen jo suositellut Tiinaa tuttavilleni ja aion käyttää hänen palveluitaan myös jatkossa.

Asunnon myyjä

Odotukset olivat korkeat, koska olimme ostaneet asunnon saman henkilön välittämänä, mutta korkeista odotuksista huolimatta olemme erittäin tyytyväisiä, niin hintatietoisuuteen, aktiivisuuteen ja asiakkaan tarpeiden huomioimiseen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Korpinen
Tiina Korpinen, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka