Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Perheasunnot

Myydyt kohteet

16

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 16 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Vuosien kokemus asiakaspalvelutehtävistä ovat johdattaneet minut unelmatyöhöni, jossa olen parhaimmillani saadessani ratkoa asiakkaideni pulmia ja avustaa kodinvaihtoon liittyvien unelmien toteuttamisessa. Tyytyväinen asiakas on minulle aina sydämen asia, ja saankin asiakkailtani kiitettävää palautetta ammattimaisesta ja tehokkaasta työstä. Pienen lapsen äitinä ymmärrän hyvin myös lapsiperheiden asumistoiveita- ja haasteita. Asiakkaanani saat minut ja koko Kruununhaan Kiinteistömaailman rautaisen ammattilaistiimin tueksesi, olemme palkittu ketjun parhaasta asiakastyytyväisyydestä vuonna 2017. Tervetuloa asiakkaakseni !

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki sujui putkeen, Julia on 10/10.

Asunnon myyjä

Julia on erittäin palvelualtis ja palvelee hyvin myös ostajaa.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui hienosti aina hinta-arviosta asunnonmyyntiin. Välittäjä tarttui joka vaiheessa samoin tein toimeen ja piti meidät hyvin ajantasalla. Meidän osuutemme oli helppo. Hoidimme vaan asunnon näyttökuntoon ja seurasimme jännityksellä tarjouskauppaa. Olin täydellisen tyytyväinen välittäjän työhön. Asuntomme meni nopeasti kaupaksi ja saimme siitä tavoitehinnan.

Asunnon myyjä

Tietty perusteellisuus ja huolellisuus antaa kuvan vastuullisesta toiminnasta. Olemme hyvin tyytyväisiä.

Asunnon ostaja

Erinomainen asiakaspalvelu! Nopea, tarttuva ja tekevä! Ymmärsi meidän tarpeet, mahdollisuudet ja ajatukset. Myös huomasi meidät eri kohteen keskustelusta ja mahdollisti tämän kohteen oston. Erinomainen ammattilainen!

Asunnon myyjä

Rauhallinen ja asiakkaalle tilaa antava vuorovaikutus toimi erityisen hyvin.

Asunnon myyjä

Julia on aivan mahtava. Ei mitään lisättävää. Lukee hyvin asiakkaan tarpeet ja vastaa viesteihin heti ja venyy, ja venyy, niin että hommat saadaan tehtyä. Hän esitteli, hankki tiedot, neuvoi, avusti uuden asunnon ostossa ja näin ostimme neljässä päivässä asunnon huomioiden, että kaikki pyhäpäiviä. 10 pistettä!

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!.

Asunnon myyjä

Ei mitään voi tehdä paremmin. Mahtava suoritus! Mahtava Julia. 7 päivän myynti, vaikka iso asunto. Uuden löytyminen 4 päivää. Tavoitehinnat toteutuivat. Paras ikinä tapaamani ja käyttämäni välittäjä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KED Julia Jäppinen
Julia Jäppinen, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka