Kiinteistömaailma Helsinki Konala, Kauppakeskus Ristikko

Ajomiehentie 1
00390 Helsinki
Puh 010 622 4555
ristikko​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
MA - PE 10.00 - 18.00 LA 10.00 - 14.00

Länsi-Helsingin Huoneistot Oy | Y-tunnus: 2537096-4
Tietosuojaseloste ›

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV Tuomas Hinkkuri

Huipputiimimme on täällä Sinun asumistasi varten!
Kauttamme saat kaiken tarvittavan asunnonvaihtoon liittyen. Palvelemme asunnon myyntiin, ostamiseen, vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi saat kauttamme myös asiakirjapalveluita. Markkinajohtajana sekä luotettavana alan toimijana pystymme antamaan käyttöösi tarkat hinta-arviot, PK-seudun isoimman myyntivoiman, laajat kontaktiverkostot, nykyaikaiset myyntitavat sekä alueellisen osaamisen. Vuosien kokemuksemme avulla voimme tarjota paljon erilaisia keinoja asunnonvaihtoa helpottaaksemme. Asiantuntijuuttamme ja osaamistamme käyttävät myös rakennusliikkeet sekä muut isot alan toimijat.

Kaiken toimintamme keskiössä on asiakas ja asiakkaan tarpeiden selvittämisen jälkeen yleensä muut asiat kyllä hoituvat. Jos siis asunnon myynti, ostaminen tai vuokraaminen on ajankohtaista elämässäsi, niin ole yhteydessä meihin. Teemme asioista sinulle helppoja ja onnistuneita. Kutsu meidät kotikäynnille numerosta 010 622 4555 tai sähköpostilla ristikko@kiinteistomaailma.fi. Myymälämme löydät osoitteesta Kauppakeskus Ristikko (1.krs), Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
Tuomas Hinkkuri
yrittäjä, toimitusjohtaja

Tuomas Hinkkuri
yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä