Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0405484611Soita minulle

Mielestäni tärkeimmät menestystekijät kiinteistönvälittäjän työssä ovat hyvin toimiva yhteistyö ja kommunikaatio asiakkaan kanssa, olipa hän ostaja tai myyjä. Näen kiinteistönvälittäjän roolin ikään kuin toimitusjohtajana yhteisessä yrityksessä, jossa myyjä on hallituksen puheenjohtaja. Välittäjän tehtävänä on neuvoa toimeksiantajaa ja ohjata hanketta oikeaan suuntaan, mutta kuitenkin toimeksiantajan toiveiden ja asettamien reunaehtojen mukaisesti. Myyjä hyötyy analyyttisestä lähestymistavastani jo hankkeen alkumetreiltä alkaen, myyntistrategian suunnittelu- ja hinnanasetantavaiheessa, jolloin välittäjän neuvonantorooli erityisesi korostuu. Helposti lähestyttävä persoonani, yhdistettynä asiakaspalvelualttiuteeni ja neuvotteluosaamiseeni, on hyödyksi myyntivaiheeseen siirryttäessä. Olethan yhteydessä jos haluat keskustella asuntosi myyntiin liittyvistä seikoista tai haluaisit kuulla näkemykseni sen käyvästä hinnasta! Autan mielelläni myös uuden asunnon etsinnässä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Jukka-Matin toiminta osoitti poikkeuksellista ammattitaitoa, tehokkuutta ja kykyä toimia häkeltymättä yllättävissäkin tilanteissa. Asunto myyntiin nopeasti, erinomaiseen hintaan ja luottamukseni välittäjään ei päässyt horjumaan hänestä riippumattomien vastoinkäymisten edessäkään.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli kaikin puolin asiansa osaava ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida! Kaikki sujui sovitusti ja olen enempi kuin tyytyväinen saamastamme palvelusta.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli heti kohteesta kartalla, tietoinen tulevasta putkiremontista, energinen ja asiantunteva. Vastasi ymmärrettävästi kysymyksiin. Oli joustava. Jukka-Matti oli dynamiittia!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli paras tapaamani välittäjä, ajatteli oikeasti asiakkaan parasta.

Asunnon ostaja

Jukka-Matilla oli hyvä asenne tehdä töitä, sopivan jämpti, rento ja asiallinen. Asiakkaan kohtaaminen oli alusta alkaen priimaa. Asiantunteva ja ammattitaitoinen. Piti hyvin yhteyttä ja infosi asioista.

Asunnon myyjä

Koko myyntiprojekti hoidettiin todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti ensimmäisestä välitystarjouskäynnistä kaupantekotilaisuuteen. Kommunikointi kanssamme ja reagointi yhteydenottoihin oli nopeaa. Kauppaan liittyvä dokumentaatio oli laadittu selkeäksi. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, KTM, LKV, LVV Jukka-Matti Roth
Jukka-Matti Roth, Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka