Toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA, Henley Certificate of Management Hannu SaloToimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA, Henley Certificate of Management Hannu Salo

100% asiakkaista suosittelee

Hannu Salo

Toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA, Henley Certificate of Management

Kiinteistömaailma Helsinki Kannelmäki

hannu.salo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 313 7626Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Arvoasunnot, Omakotitalot, Uudiskohteet, Tontit

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

38

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 38 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakkailtani saamani arvostus kiteytyy usein sanoihin 'Neuvottelutaidon mestari'. Neuvottelutaidolla ja juridisella varmuudella katan helposti palkkioni. Mottoni on: Älä palkkaa minua ja meitä, jos emme tuo lisäarvoa vähintään palkkiomme edestä. Olen toiminut vuodesta 2012 alkaen palkittuna yrittäjänä Kiinteistömaailmassa. Sitä ennen toimin 20 vuotta IT-alan pörssiyhtiöissä konsulttina, projektipäällikkönä ja vaativissa esimiestehtävissä. Arvostan suoraselkäisyyttä, lähimmäisen kunnioittamista ja lupauksista kiinnipitämistä. Yrityksemme juuret ulottuvan vuoteen 1996, josta asti olemme vastanneet laadukkaasta palvelusta ja kunnialla ottaneet kantaaksemme myös meitä kohden osuneet reklamaatiot. Välittäminen on vastuuta! Tähtäämme pienimmissä prosessin yksityiskohdissakin siihen, että sinä nukut yösi rauhassa asuntokaupan jälkeen. Missioni on pelastaa niin monta asiakasta kuin mahdollista turvallisten asuntokauppojen pariin.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko toiminta tapahtui erittäin kontrolluidusti. Myynti oli tehty minun kannaltani erittäin helpoksi. Hannu yhdessä kollegansa kanssa hoitivat työn mallikkaasti kuten tiimityö pitää tehdäkin. Täydet pisteet siitä heille! Heidän suorituksensa joka suhteessa oli ammattimaista. Vierraillessani Kiinteistömaailman Lippulaivan konttorilla, siellä vallitsi välitön tunnelma. Jokainen otti minut iloisena vastaan, oli avulias ja halusi palvella minua. Minulle tuli hyvä olo ja tunne: kotini myynti on hallituissa käsissä!

Asunnon myyjä

Prosessin jälkeen tutkailin päänahkaani ja totesin, että harmaat hiukset eivät olleet lisääntyneet, karkaava hiusrajakin oli yhtä pitkällä kuin ennenkin. Olemme erittäin tyytyväisiä aidosti kiinnostuneeseen palveluun ja ammattitaitoon. Tietoa saimme aina kun pyörä liikahti ja olimme koko ajan kartalla. Mahtavaa palvelua!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA, Henley Certificate of Management Hannu Salo
Hannu Salo, Kiinteistömaailma Helsinki Kannelmäki