Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0503236378Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Christian Helin
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti, espanja

Itäinen kantakaupunki on ollut minulle tärkeä pienestä pitäen. Päiväkotiin menin Hermanniin Kotikallion päiväkotiin ja koulutaipaleeni aloitin Vallilan ala-asteella, josta siirryin sitten ylä-asteelle Mäkelänkouluun. Viimeiset reilut 10 vuotta olen viihtynyt perheeni kanssa Kalliossa.   Olen toiminut alueella välittäjänä vuodesta 2008 alkaen ja olen saanut ollut mukana monenlaisten asuntojen myynnissä aina yksiöistä kokonaisiin kerrostaloihin. Mukaan on mahtunut myös erilaisia saneerauskohteita sekä liiketiloja. Vuosien varrella myös auttanut useampaakin taloyhtiötä heidän omistamien asuntojen myynnissä.    Kokemusta taloyhtiöiden toiminasta ja remonteista minulle on kertynyt myös useammalta vuodelta ollessani mukana taloyhtiön hallituksessa. Tutuksi on käytännön kautta tullut isojenkin korjausten prosessit ja läpivienti taloyhtiöissä.   Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa perheen kanssa, urheilla ja olen aktiivisesti mukana juniori urheilussa. Yrityksemme tukeekin paikallista joukkuetta Helsingin Ponnistusta. Lisäksi vapaa-ajalla toimin huoltajana HIFK:n U12 jääkiekko- joukkueessa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjässä arvostan miellyttävän vakuuttavaa aitouden ja rehellisyyden vaikutelmaa joka Christian Helinissä henkilönä ja ammatinharjoittajana on läsnä. Christian Helinin ammattitaito, perehtyneisyys ja paneutuvuus loi luottavaisen ja turvallisen tunteen koko prosessin ajaksi. Asiakkaana tunsin että minut huomioitiin täysin ja korkeatasoisesti. Laadukkainta mahdollista kiinteistövälitystä!

Asunnon myyjä

Alkujaan oli tarkoitus myydä asunto itse. Pyysimme välittäjiä arvioimaan asuntoa lähinnä varmistuaksemme hintatasosta. Helinin arvio asunnon mahdollisesta hinnasta oli kuitenkin merkittävästi korkeampi kuin muiden asuntoa arvioimassa käyneiden välittäjien ja hän osasi perustella tarjouskaupan asuntomme myyntitapana erinomaisen vakuuttavasti. Ja niinhän siinä sitten kävi, että tarjouskaupalla asuntomme kävi kaupaksi muutamassa viikossa sellaisella hinnalla, joka tuskin olisi ollut perinteisellä kauppatavalla mahdollinen. Välittäjä tienasi palkkionsa, myyjille kaukomatkan, jos ei pariakin, ja säästi vaivoilta. Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa :D

Asunnon ostaja

Kiitos asiantuntevasta palvelusta : ). Tunsin koko prosessin ajan olevani tärkeä asiakas!

Asunnon myyjä

Christian piti minut tilanteen ajan tasalla. Hän oli sitoutunut myyntiin ja näki vaivaa, että myyntihinta saatiin nostettua ylös. Christianilla oli hyvät omat kontaktit ja järjesti yksityisnäyttöjä. Hän auttoi ja kertoi vinkkejä asioissa jotka ei välttämättä olisi olleet hänen vastuullaan, eli koen että sain hieman lisäarvoa myynnille.

Asunnon myyjä

Käytimme toisen kerran Christian Helinin palveluita erittäin hyvällä menestyksellä ja yhteistyöllä. Kiitos ja menestystä jatkoon!

Asunnon myyjä

Välittäjämme piti hyvin yhteyttä paitsi meihin, myös ostajaehdokkaisiin eikä vain odottanut tumput suorina josko tarjouksia alkaisi tulla. Tämän myötä välittäjä osasi aika hyvin arvioida, millaisia tarjouksia tulee, keneltä ja milloin - tuntui että välittäjä oli aina pari askelta edellä.

Asunnon ostaja

Paras tapaamani välittäjä, asiantunteva, kohtelias, asiallinen.

Asunnon myyjä

Christian Helin hoiti asuntomme myynnin erinomaisesti. Asiointi hänen kanssaan oli joustavaa ja kommunikointi erittäin helppoa. Asuntomme meni kaupaksi hyvään hintaan ja erittäin nopeasti, tavoitteiden ja suunnitelman mukaisesti. Kiinnostus asuntoa kohtaan oli suurta jo Kiinteisteistömaailman omia kanavia pitkin, ja useita yksityisnäyttöjä oli sovittu jo ennenkuin ilmoitus oli Oikotiellä/Etuovessa.

Asunnon myyjä

Asuntoni myynti onnistui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. :-) Olin erityisen tyytyväinen ilmoituksessa olevaan videoon, jossa Christian kertoo kohteesta.

Asunnon myyjä

Välittäjä Christian Helin hoiti tehtävänsä erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Meidän tapauksessamme kaikki meni täysin nappiin! Christian on kuuden tähden kiinteistövälittäjä viiden tähden asteikolla!

Asunnon myyjä

Helin teki erittäin hyvää työtä kallion kodit pisteessä. Pakko sanoa että rautainen ammattilainen ja pelisilmää löytyi.

Asunnon ostaja

Välittäjä teki työnsä täsmällisesti ja asiallisesti.

Asunnon myyjä

Tarkkaa on asunnon myynti. Melkeinpä sukuselvitykset tarvittiin. Asiakkaan ajan tasalla pitäminen oli hyvä, josta itsekin pidän. Tarttui asiaan ammattitaidolla ja hyvällä käytöksellä.

Asunnon ostaja

Prosessi meni jouhevasti ja välittäjä auttoi hyvin ensikertalaista.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli asiantunteva ja rehellinen, joka on mielestäni erittäin tärkeää ja herättää luottamusta.

Asunnon myyjä

Kohde oli haastava, mutta taloyhtiö kompensoi sitä. Myynti tehtiin nopeasti. Välittäjän aktiivisuus ja alueen tuntemus oli hyvä. Välittäjä sai nostettua hintaa lopussa 2000€, joka oli myönteinen asia - KIITOS siitä.

Asunnon myyjä

Välittäjä Christian Helin oli asiantunteva, rauhallinen ja sai näyttämään asiat helpoilta, vaikka asunnon alku myyntiasetelma oli jopa haasteellinen. Kiitos! Myyntityyli oli luottamusta herättävä.

Asunnon myyjä

Sain todella hyvää palvelua, iso kiitos Christian Helin!

Asunnon ostaja

Helppoa yhteydenpitoa ja nopeat vastaukset. Joustavat aikataulut.

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin.

Asunnon myyjä

Hyvä myytävän kohteen alueen tuntemus ja kontaktit. Verkkomarkkinointi tehokasta ja laaja kontaktipinta. Aktiivinen kohde-esittely

Asunnon myyjä

Valokuvat ja esite nettisivuilla olivat ensiluokkaiset. Asuntoa esiteltiin ahkerasti ja kauppoihin tähdättiin määrätietoisesti. Välittäjä loi optimismia myös huonommiksi muuttuneissa markkinatilanteissa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, KiAT Christian Helin
Christian Helin, Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama