Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 773 372Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Omakotitalot

Kielitaito

englanti

Hei! Minulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista asiakaspalvelu-, myynti- ja hankintatehtävistä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Jokainen asuntokauppa on ainutkertainen tapaus kaikille osapuolille. Välittäjän vastuu on huolehtia sekä myyjän että ostajan eduista ja tavoitteista, siten että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Hyvän välittäjän perusominaisuuksia ovat mm. asiakaslähtöisyys, ehdoton rehellisyys ja luotettavuus. Hyvä palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat minulle kunnia-asia; asiakassuhteemme ei lopu kaupantekoon. Jos haluat ahkeran, ammattitaitoisen, Sinua ja asuntoasi aidosti arvostavan asuntovälittäjän, ota yhteyttä minuun.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Toiminta oli erittäin jouhevaa. Tietoa tuli tarpeeksi omasta asunnosta sekä muista alueella myynnissä olleista kohteista. Myyjän ammattitaitoinen palaute auttoi suuresti asunnon myynnissä.

Asunnon myyjä

Kaikki oli hyvin suunniteltua myyntiä ja johti hyvään tulokseen.

Asunnon myyjä

Kaikki meni kuin oli suunniteltu ja toivottu. Terttu Niiniskorpi hoitaa asiat todella hyvin.

Asunnon myyjä

Oman asunnon myynnin jälkeen välittäjä löysi minulle nopeasti toiveitani vastaavan uuden asunnon joka oli vieläpä vapaana.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja luotettava. Hänen kanssaan oli helppo keskustella. Asiat hoituivat.

Asunnon myyjä

Yhteistyö käynnistyi ripeästi ja oli tehokasta koko ajan. Pysyin tilanteen tasalla. Kommunikaatio asiakasta kunnioittavaa ja asiallista. Työskentely kaiken kaikkiaan asiakaslähtöistä kaikki viikonpäivät ja kelloajat mukaan lukien. Sopi hyvin omaan toimintatapaani. Todella suuri positiivinen ero aikaisempiin kokemuksiini(4) kiinteistövälittäjistä. Tertun kokemus ja taito loi uskoa myynnin onnistumiselle. Kiitos vielä sinulle Terttu ja menestystä työllesi.

Asunnon ostaja

Asiallinen palvelu.

Asunnon ostaja

Niiniskorpi on miellyttävä ja asiantunteva ammattilainen, kaikesta näkee, että hän osaa työnsä. Lämmin kiitos hänelle!

Asunnon myyjä

Terttu hoiti asiaa ensimmäisestä tapaamisesta lähtien napakasti ja huolellisesti. Asiakkaana minulla oli tunne että minun eteeni tehtiin kaikki mahdollinen. Asunto meni kaupaksi pikavauhdilla ja kaikki hoitui mutkattomasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, JET Terttu Niiniskorpi
Terttu Niiniskorpi, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus