kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pirkko Rinnekiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pirkko Rinne

100% asiakkaista suosittelee

Pirkko Rinne

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus

pirkko.rinne@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358406862325Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Pirkko Rinne
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

39

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 39 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Uutta kotia etsimässä tai vanhaa myymässä? Sijoituskohde harkinnassa? Olen taitava ihmistuntija sekä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen. Kuuntelevana, empaattisena ja iloisena persoonana omaan kyvyn kohdata Sinut henkilökohtaisella tasolla. Suurimmat onnistumiseni ovat menestyksekkäästi ja pitkäjännitteisesti hoidetuissa asiakas- ja sidosryhmäsuhteissa. Hyvä ja selkeä informointi sekä avoin toiminta ovat kulmakiviä tekemisessäni. Asiakaslähtöisyys, tunnollisuus, positiivisuus ja iloisuus ovat käyntikorttini. Haasteet ovat mahdollisuuksia, erikoisuudet rikkautta. Kaupallinen taustani sekä elämän asenteeni ovat upea työpari – yhdessä aluetuntemuksen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Panostan laatuun ja välitän aidosti ihmisistä. Ota yhteyttä – teemme yhdessä unelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Pirkko oli mahtava! Hänen kanssaan oli helppo asioida, yhteydenpito oli vaivatonta ja hän sai asuntomme myytyä nopeasti huippuhintaan!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli jäänyt mieleen viime vuoden toisen asunnon arviointikäynniltä ammattitaitoisen otteensa vuoksi ja siksi en oikeastaan harkinnut edes muita välittäjiä. Välittäjässä yhdistyy erinomaisesti ihmistuntemus, asiakaspalvelija ja kiinteistöalan ammattilainen.

Asunnon myyjä

Välittäjämme Pirkko tuntui heti ihmiseltä, johon voi luottaa - ja Pirkko oli kaiken luottamuksen arvoinen, ja ylikin. Tuntui hyvältä antaa koti sellaisen ihmisen myytäväksi, joka on reilu ja luotettava myös ostajan suuntaan. Kaiken kaikkiaan potentiaalisesti hyvinkin stressaavasta elämänvaiheesta jäi tosi lämmin muisto, ja siitä kiitos kuuluu ehdottomasti Pirkolle upeine tiimeineen.

Asunnon myyjä

Pirkko oli erittäin ammattitaitoinen ja erinomainen kanssakäymistaidoissaan. Ihanasti huumorintajuinen ihminen :)

Asunnon myyjä

Pääsimme nopeasti asiaan koska välittäjällä oli tarvittavat faktat mukanaan ja ehdotukset kauppatavasta. Lisäksi pystyimme sopimaan heti aikataulun.

Asunnon ostaja

Rento ja huomaavainen asenne ehdoton plussa, yritys erottuu edukseen!

Asunnon ostaja

Yhteistyö Pirkon kanssa oli asiallista ja faktoihin perustuvaa ja hän oli erittäin kärsivällinen. Olemme erittäin tyytyväisiä Pirkon kanssa pääsemäämme lopputulokseen.

Asunnon myyjä

Pirkko on erittäin ammattitaitoinen, vastuuntuntoinen ja proaktiivinen. Hänellä on hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot. Hän osaa kuunnella asiakasta. Koin yhteistyön sujuvana ja mutkattomana.

Asunnon myyjä

Kaikki tapahtui sovitusti ajallaan ja tiedonkulku toimi erinomaisesti. Sähköinen allekirjoitus tarjouksiin oli positiivinen kokemus ja helpotti sekä nopeutti kaupan syntymistä.

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen siihen että välittäjä paneutuu tilanteeseeni ja saan tukea päätöksiini.

Asunnon myyjä

Pirkko Rinne was very professional, friendly and extremely helpful and obviously very good at her job. I would highly recommend her to anyone else looking for an estate agent.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli paitsi erittäin ammattitaitoinen myös oikein mukava ihminen.

Asunnon myyjä

Iloinen ja ystävällinen välittäjä, tuntui heti tutulta ja näin ollen helppo keskustella asioista.

Asunnon ostaja

Saimme vastaukset kaikkiin kysymykset nopeasti ja ystävällisesti. Kaupasta jäi hyvä fiilis.

Asunnon myyjä

Great communication throughout the entire process, Great! Thanks.

Asunnon myyjä

Kokonaisuus selkeä ja ripeä toiminta. Asiakirjat olivat hyvät ja ajallaan. Kysymyksiin vastattiin ja annettiin toimintaohjeita,ei tarvinnut itse miettiä seuraavaa askelta.

Asunnon myyjä

Sen verran asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sain, että vaikea keksiä parannettavaa.

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajana asuntokauppojen ollessa uusi asia, koimme saavamme oikeaa ja luotettavaa tietoa prosessin etenemisestä.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli aktiivinen asunnon myynnissä ja piti myös minut hyvin ajantasalla.

Asunnon myyjä

Hyvin ystävällinen ja ihmisläheinen palvelu eli hyvä kokemus.

Asunnon myyjä

Täysi kymppi tässä vaiheessa. Myimme yhden asunnon ja olemme myymässä toista saman välittäjän kautta ja ei oikeastaan mitään tule mieleen jossa voisi parantaa. Olen aina käyttänyt Kiinteistömaailmaa ja homma on pelittänyt.

Asunnon myyjä

Pirkko Rinne on aivan loistava, asiantunteva ja ihmisläheinen alansa huippuammattilainen. Oli helppoa antaa kotimme myynti hänen käsiinsä, voimme luottaa, että kotimme on hyvissä ja ammattitaitoisista käsissä.

Asunnon ostaja

Asiantunteva, ystävällinen ja osaava. Kympin lady.

Asunnon myyjä

Minut pidettiin kokoajan ajan tasalla ja tiesin miten myynti edistyy. Aikataulullisesti kaikki sopi hyvin ja joustavasti. Kaikki sujui mielestäni hyvin, enkä tiedä mitä olisin kaivannut lisää.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli aivan ihmeellinen. Hänellä on kiinteistönvälitysgeeni.

Asunnon myyjä

Ammattimainen välittäjä, erinomainen palvelu ja stressitön asuntomyynti Kiinteistömaailman kautta. Olen tosi tyytyväinen kaikkeen.

Asunnon myyjä

Hyvin valmistautunut välittäjä, kaikki meni hyvin.

Asunnon myyjä

Minut pidettiin kokoajan ajan tasalla ja tiesin miten myynti edistyy. Aikataulullisesti kaikki sopi hyvin ja joustavasti.

Asunnon myyjä

Netissä hyvät kuvat asunnosta ja vehreästä ympäristöstä. Välittäjän asiantunteva panostus myyntitilanteessa. Positiivisuus ja rohkaiseva tuki tärkeässä kaupassa, jossa aina mukana epävarmuustekijöitä.

Asunnon myyjä

Välittäjä teki kaiken mielestäni hyvin ja suosittelen, että jatkaa vaan samalla hyvällä mallilla!

Asunnon ostaja

Pirkko Rinne on aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä, jolla on ainutlaatuista silmää ihmisluontoon ja asumiseen liittyvissä asioissa.

Asunnon myyjä

Välittäjä loi käynnille rennon tunnelman ja huomioi hyvin lapsetkin.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi vankalla ammattitaidolla ollen samalla empaattinen, kuunteleva ja rohkaiseva. Kympin suoritus!

Asunnon myyjä

Aktiivinen myynti, hyvä esite ja nettisivut. Kaikki hoitui sovitusti. Todella loistavaa työtä!

Asunnon myyjä

Pyyteetöntä toimintaa, jossa ei katsottu kelloa. Omistautumista ja asiakkaan toiveet huomioivaa. Kiitos! Pirkko teki loistavasti ja enemmänkin sen mitä vain voi toivoa. Täys kymppi plus ja sydän. Menestystä koronatilanteen ylitykseen.

Asunnon myyjä

Tehokasta, asiantuntevaa, ystävällistä palvelua. Asunnolle löytyi ostaja nopeasti. Tällä kokemuksella vaikea keksiä parannettavaa.

Asunnon ostaja

Informaatio prosessin kulusta oli todella hyvä, jäi hyvä kuva ensiasunnon ostajana.

Asunnon myyjä

Aktiivinen myynti, hyvä esite ja nettisivut. Kaikki hoitui sovitusti. Todella loistavaa työtä!

Asunnon myyjä

Sähköinen palvelu on hyvä. Kiinteistövälilttäjä piti hyvin lupaukset ja oli tunne, että tilanne on hallinnassa. Hyvä että sai stailausapua välittäjältä. Välittäjät tietävät mikä puree ostajiin, koska itse olen jumissa 70-luvussa. Vielä suuri kiitos hyvästä palvelusta ja ennen kaikkea siitä että ei antanut koronan vaikuttaa palveluun.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hyvin, en tarkalleen tiedä mikä on Kiinteistömaailman osuus ja mikä Pirkko Rinteen henkilökohtainen osuus koko prosessissa, asiakkaallehan näkyy välittäjän työ. Ja siitä ei ole moitteen sanaa. Samoin suositellessani välittäjää tuttavilleni, suosittelen nimenomaan tätä henkilöä.

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui ammattilaisen avulla todella loistavasti. Iso kiitos Pirkolle!

Asunnon myyjä

Markkinointi tehtiin hyvin. Kohdetta käytiin myös katsomassa paljon. Meillä oli tämä kohde myynnissä myös muilla firmoilla, jotka eivät saaneet näytölle katsojia.

Asunnon myyjä

Kaikki meni joustavasti ja nopeasti saatiin myytyä kiitos. Hän oli tosi hyvä kaikki asiat menivät tosi hyvin ja nopeasti, sekä erittäin ystävällinen!

Asunnon myyjä

Erittäin hyvä tutustuminen kohteeseen ja analyysi hinnasta. Sekä usean myyjän yhtäaikainen työ myynnin eteen. Viimeinen silaus oli se, että saatiin useampia tarjouksia. Pirkko "ajoi" myyntiä ja tarvittavia aktiviteetteja erittäin hyvin ja oli aktiivinen. Hänen kanssaan oli ilo tehdä yhteistyötä, minun makuun sopiva. Kyllä meni niin nappiin että ei tule mieleen mitään mikä olisi voinut mennä paremmin.

Asunnon ostaja

Pirkko huomioi lapset joka oli winner move!

Asunnon myyjä

Arvostan, että välittäjä on aktiivinen ja antaa ymmärtää että tulemme onnistumaan.

Asunnon ostaja

Erittäin ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa oli mukava käydä katsomassa kohteita. Hän osasi ottaa hienosti huomioon omat toiveet ja antoi riittävästi tukea ja tilaa päätöksen tekoon. Lämpimästi suosittelen Pirkkoa myös muille asunnon ostajille/ myyjille.

Asunnon myyjä

Pirkko oli ihana - ei ole mahdollista tehdä paremmin.

Asunnon ostaja

Pirkko Rinne palveli meitä erinomaisesti. Oli mukava nähdä, miten hänen lämminhenkinen, ystävällinen ja rauhallinen persoonansa näkyi hänen työtavassaan. Meillä oli tervetullut olo näytöllä. Pirkko piti meidät ajan tasalla tarjousprosessimme ajan ja hän piti meistä huolta ja välitti esim. tarkempia tietoja asunnon materiaaleista myös tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Asunnon ostaja

Asiat sujuivat kaikin puolin sujuvasti ja joustavasti. Kotihaku osoittautui meidän kohdalla toimivaksi tavaksi löytää sopiva kohde.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli persoonana erittäin miellyttävä ja lämminhenkinen. Hänen puheestaan välittyi kuva, että hän "seisoo sanojensa takana" Kiitos Pirkko!

Asunnon ostaja

Minulla oli koko ajan luottavainen olo sen suhteen että ensimmäiset asuntokauppani sujuvat hyvin ilman että tunnen prosessia läpikotaisin. Välittäjä informoi minua kaikesta oleellisesta ja huolehti siitä, että tarpeelliset asiat tulevat hoidetuksi ajoissa ja oikein.

Asunnon myyjä

Pirkko oli erittäin hyvä välittäjä. Hänestä välittyi, että hän halusi myydä juuri minun kotini ja teki töitä sen eteen. Hän oli luotettava ja ammattinsa osaava. Lisäksi Pirkko oli persoonana lämmin ja helposti lähestyttävä. Asunto meni kaupaksi nopeasti. Voin lämpimästi suositella Pirkkoa. Erinomainen välittäjä.

Asunnon ostaja

Kauppa hoitui yllättävänkin rennosti ja joustavasti, joten vaikka olenkin ensiasunnon ostaja, prosessi sujui helpon oloisesti.

Asunnon myyjä

Koimme että välittäjä oli asiantunteva ja aidosti kiinnostunut talomme myyntiin liittyvistä asioista. Hän osasi oikein hinnoitella talomme myyntihinnan. Pirkko on välittäjänä helposti lähestyttävä ja lämmin. Kaikki eteni mielestämme sujuvasti ja jopa yli odotusten.

Asunnon myyjä

Erinomainen asiakaspalvelu, asiantuntemus, informaatio siitä, missä mennään. Kiitos erityisesti välittäjälle, mutta myös koko teamille. Tästä on aika vaikea parantaa, kiitos.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pirkko Rinne
Pirkko Rinne, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus