Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358505994492Soita minulle

Erityisosaaminen

Tontit, Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Kiinteistömaailman vahva brändi, ja modernit työkalut yhdistettynä tehokkaaseen asiakaslähtöiseen tapaani toimia takaavat toivotun lopputuloksen asuntokaupassa. Autan sinua mielelläni hoitamaan asumistarpeesi kuntoon, oli kyseessä sitten asuntosi myynti, vuokraus tai vaikkapa uuden asunnon etsintä. Toimin myös sijoittaja-asiakkaiden parissa. Asunnon myynti alkaa kotikäynnistä, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää tilanteestasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvin miellyttävä, ammattitaitoinen ja luotettavan oloinen. Suosittelen lämpimästi!

Asunnon ostaja

Asunnon osto sujui mutkitta, kiitos siitä.

Asunnon ostaja

Asunnonostoprosessi sujui kokonaisuudessaan mainiosti. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kustakin asiasta kauppojen edetessä!

Asunnon myyjä

Mick hoiti asuntokaupan esimerkillisesti ensitapaamisen arvioinnista aina kaupantekoon asti. Erityisesti arvostin tiedottamista, joka tapahtui välittömästi asuntonäyttöjen jälkeen. Myös muu tiedottaminen hoitui kiitettävästi niin meilin kuin puhelimenkin kautta. Mick ymmärsi, että ostaja on kiinnostunut pienistäkin muutoksista liittyen asuntokauppaan ja tiedotti niistä hyvin. Kiinteistömaailmalle suuri plussa ammattivalokuvaajan hyödyntämisessä, asuntokuvien taso oli huippuluokkaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Mick Frondelius
Mick Frondelius, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus