Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 478 3337Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Arvoasunnot, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen Keskuskauppakamarin laillistama kiinteistönvälittäjä LKV. Toimin kiinteistönvälittäjänä Helsingin kantakaupungissa, Hakaniemessä, Siltasaaressa ja koko itäisessä Helsingissä Kalliosta Porvooseen. Minulla on vankka ammattitaito myynnin johtotehtävistä, projektijohtamisesta ja kiinteistönvälityksestä yli 20 vuoden ajalta. Ammattilaisuus ja laaja elämänkokemus tuovat asuntokauppaan turvallista varmuutta. Avoimuus, ammattitaito ja kokemus tuovat sujuvuutta yhteistyölle ja onnistuneille asuntokaupoille. Hallitsen kiinteistöalan juridiiikan ja päivitän osaamistani. Tämä varmistaa myyjä- ja ostaja-asiakkailleni lainmukaisen ja turvallisen asuntokaupan. Olen myös sähköisen asuntokaupan asiantuntija. Viimeisen vuoden aikana olen tehnyt valtaosan asiakkaitteni asuntokaupoista sähköisesti. Huumorintajuisen, empaattisen ja sosiaalisen luonteeni takia olen avoin ja helposti lähestyttävä. Perehdyn ja taustoitan myyntikohteet aidosti ja huolellisesti. Autan, opastan ja kuuntelen. Kutsu ammattilainen arviokäynnille. Olemme markkinajohtaja ja varmistat oikean myyntihinnan ja onnistuneet asuntokaupat tehokkaasti ja turvallisesti. Tehdään yhteistyötä ja laitetaan pyörät pyörimään! I am a professional Licensed Real Estate Broker. I am glad to provide you with individual consulting and sales services. Looking forward to hearing from you.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kari on erittäin mukava ja hänen kanssaan on helppoa sekä vaivatonta hoitaa asioita. Ilmoitus ja kuvat onnistuivat nopealla aikataululla ja jälki oli laadukasta. Lisäksi Kari oli aktiivinen ja tehokas ostajan löytämisessä.

Asunnon myyjä

Olet rautainen ammattilainen ja mielettömän upea välittäjä jota suosittelemme kaikille tilanteen tullen. On ollut turvallista, hauskaa ja iloista kanssasi koko matkan varrella.

Asunnon myyjä

Se, että myit meidän kodin täyteen pyyntihintaan ja autoit meidät saamaan uuden unelmien kodin on sanomattakin selvää huippusuoritus!

Asunnon ostaja

Toiminnallasi ja tyylilläsi teit yhdestä elämämme suurista päätöksistä ikimuistoisen. Olit koko kaupankäynnin prosessin aikana proaktiivinen ja viestit todella aktiivisesti.

Asunnon myyjä

Ihan mahtavaa, että tämä onnistui näin hyvin ja kuitenkin näinkin nopeasti, vaikka itse olen ulkosuomalainen. Etäyhteyksin kaikki sujui paremmin kuin osasin odottaa ja Kiinteistömaailman Digikauppa oli ulkomailla asuvana paras vaihtoehto.

Asunnon myyjä

Iso kiitos Sinulle, että olet hoitanut huoneistoni myynnin ammattitaitoisesti, luottamuksella ja tehokkaasti. Olet myös vastaillut nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja rauhoitellut minua ja samalla myös huoneiston vuokralaistakin!

Asunnon myyjä

Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja inhimillisestä palvelusta.

Asunnon ostaja

Kiitos Kari tuhannesti! Arvasin että onnistuit tässä ja kaikki menee hyvin. Todellakin nautin nyt hyvistä yöunista kun yksi stressi on vähemmällä:)

Asunnon myyjä

Kari Hyry oli erinomaisen hyvin valmistautunut ja selkeästi panosti tapaamistamme varten. Hänellä tuntui olevan meille aikaa ja onnistui luomaan heti luotettavan ja turvallisen vaikutuksen.

Asunnon myyjä

Kari on dedikoitunein välittäjä kenen kanssa olemme tehneet yhteistyötä.

Asunnon myyjä

Kyllä on ihanaa! Suurkiitos sinulle kaikesta avusta ja tuesta sekä ystävällisyydestäsi!

Asunnon myyjä

Suurkiitos sinulle, Kari! Tämä meni sata kertaa paremmin ja helpommin kuin edes villeimmissä unelmissani osasin kuvitella. Ihan uskomatonta, todella!

Asunnon myyjä

Aivan uskomatonta!! Teit/teitte todella hyvää työtä, paljon kiitoksia siitä!

Asunnon myyjä

Olipas upeat kuvat ja videokin oli todella hyvä! Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Kari Hyry
Kari Hyry, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus