Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 478 3337Soita minulle

Erityisosaaminen

Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Arvoasunnot, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja toiminut sekä myynnin asiantuntija- ja johtotehtävissä että kauppiaana yli 20 vuoden ajan. Pitkä ura ja laaja elämänkokemukseni tuo asunnonvaihtoon vakautta ja varmuutta. Avoimuus, ammattitaito ja palvelualttius tuovat sujuvuutta mutkattomalle yhteistyölle ja onnistuneille asuntokaupoille. Päivitän jatkuvasti asuntokaupan juridiikkaa, mikä takaa turvallisen asuntokaupan sekä asunnon myyjille että ostajille. Huumorintajuisen ja sosiaalisen luonteeni takia olen avoin ja helposti lähestyttävä. Autan, opastan ja kuuntelen. Kutsu ammattilainen arviokäynnille. Olemme markkinajohtaja, joten varmistat oikean myyntihinnan ja onnistuneet asuntokaupat tehokkaasti ja turvallisesti. Tehdään yhteistyötä ja laitetaan pyörät pyörimään! I am a professional Licensed Real Estate Agent. I am glad to provide you with individual consulting and sales services. Looking forward to hearing from you.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kari on erittäin mukava ja hänen kanssaan on helppoa sekä vaivatonta hoitaa asioita. Ilmoitus ja kuvat onnistuivat nopealla aikataululla ja jälki oli laadukasta. Lisäksi Kari oli aktiivinen ja tehokas ostajan löytämisessä.

Asunnon myyjä

Ihan mahtavaa, että tämä onnistui näin hyvin ja kuitenkin näinkin nopeasti, vaikka itse olen ulkosuomalainen. Iso kiitos Sinulle, että olet hoitanut huoneistoni myynnin ammattitaitoisesti, luottamuksella ja tehokkaasti. Olet myös vastaillut nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja rauhoitellut minua ja samalla myös huoneiston vuokralaistakin! Etäyhteyksin kaikki sujui paremmin kuin osasin odottaa ja suosittelemasi Kiinteistömaailman Digikauppa oli ulkomailla asuvana paras vaihtoehto. Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja inhimillisestä palvelusta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Kari Hyry
Kari Hyry, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus