Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

22

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 22 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hei! Haluan auttaa sinua kodinvaihdossa. Vankka asiakaspalvelukokemukseni niin vähittäiskaupassa kuin välittäjänäkin on opettaneet minua arvostamaan sitä tärkeintä - sinua. Merkittävin tehtäväni on löytää kodillesi se paras ostaja ja sinulle ostajana paras koti. Kerro minulle toiveesi niin täytetään ne yhdessä. Kuuntelen sinua herkällä korvalla ja etsin sinulle parhaan ratkaisun toiveisiisi. Johdonmukainen, tarkka ja järjestelmällinen työtapani takaa sinulle huolettoman ja helpon kaupankäynnin. Soita, laita sähköpostia tai nykäise hihasta kohdatessamme niin sovitaan tapaaminen ja laitetaan kodinvaihto vireille. Nyt on hyvä aika asuntokaupalle. Palveluksessasi, Anne

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Anne oli aina saatavilla ja auttoi kaikissa vaiheissa. Ammattitaitoisesti ja ystävällisesti hän neuvoi alusta loppuun, niin tarjouksen jättämisessä kuin kaupanteossa ja vielä kaupanteon jälkeenkin asuntoon liittyvissä asioissa, kärsivällisesti ja huolellisesti.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin pätevä ja asiallinen

Asunnon myyjä

Anne oli todella ystävällinen ja asiantunteva ja ymmärsi tilanteeni erinomaisesti. Kaikki järjestyi erittäin nopealla aikataululla ja jäi sellainen olo että välittäjä vilpittömästi on kiinnostunut asiastani.

Asunnon myyjä

Lämmin, asiantunteva ja välittävä suhtautuminen asioihin. Luotettava

Asunnon myyjä

Selkeä ja varma asiointi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV Anne Oljemark
Anne Oljemark, Kiinteistömaailma Helsinki Herttoniemi-Laajasalo