Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 477 4292Soita minulle

Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Perheasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti, kreikka

Myydyt kohteet

11

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 11 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana toiminut niin Suomessa kuin ulkomaillakin vastuullisissa myynti-, sekä asiakaspalvelutehtävissä. Asuntovälitys on sydämen asia, joka vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta onnistuakseen. Minä huolehdin siitä, että sinun toiveesi ja sinun tarpeesi toteutuvat yhdessä Kiinteistömaailman kiitetyn ja ammattitaitoisen tiimin inhimillisten käsien kautta. Olen luottohenkilösi halutessasi. Hyvä koti on turvapaikka. Se on tärkeä osa elämää, jossa eletään, kasvetaan ja josta joku päivä lähdetään. Koti on se paikka, jossa tehdään tärkeitä päätöksiä, nautitaan elämästä, levätään uupumuksesta, synnytetään muistoja ja iloitaan huomisesta. Kun vanha ovi sulkeutuu ja uusi avautuu, niin avautuu myös uusi mahdollisuus! Minä autan mielelläni sinua näiden elämän muutosten keskellä, jotka eivät välttämättä aina tunnu niin helpoilta. Turvallinen kodin vaihto, uuden ensi kodin hankinta, mikä tahansa elämäntilanteesi ja asumistarpeesi onkaan, niin ota rohkeasti minuun yhteyttä. Autan sinua tekemään unelmistasi totta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Hei Päivi, Suuret kiitokset avustasi uuden kotini hankinnassa. Apusi on ollut todella arvokasta. Haluan kiittää sinua erinomaisesta asiakaspalvelusta. Otit kysymykseni ja huolenaiheeni vastaan ja selvitit/palasit niihin nopeasti. Proaktiivisuutesi tuli tarpeeseen: Oli hienoa, että toimitit tästä remontoitavasta kohteesta realistisen kunnostusarvion ja kysyit voisiko Danske bank olla minuun yhteydessä. Pankista oltiin yhteydessä pian ja se oli minulle myös todella tärkeää tässä asunnonostoprosessissa. Kiitos siis sinulle! Ja hyvää talvea! Parhain terveisin, Sanna

Asunnon ostaja

Päivi Silvennoisen työstä haluan antaa erinomaiset arvosanat. Päivin kohdalla lisämainintana haluan kiittää hänen empaattista työotettaan (sisältäen asiakkaan huomioimisen myös virallisen prosessin päätyttyä, mistä jäi erittäin hyvä mieli koko kauppatapahtumasta ja Kiinteistömaailmasta). Aurinkoista talven jatkoa kaikille! Yst. Miika

Asunnon myyjä

Hei Päivi, Voi että, Suuri Kiitos! Teit aivan ihanan muiston meille, todella sydäntä lämmittäviä lauseita, herkkiä ja kuvaavia, puhumattakaan kauniista taustamusiikista. Upeaa! Huomaan, että omaat sisäisen intuition liittyen kodin merkitykseen ihmiselle, ja se on harvinaista, pidä siitä kiinni! Samoin sinulle, iloa ja onnea tulevaisuuteesi, kiitos kun saimme tutustua sinuun, terv. Kirsi ja Hannu

Asunnon myyjä

Hei, Päivi! Kiitokset. Kunpa olisimme jo vuosia sitten saaneet Sinun kaltaisesi aktiivisen välittäjän. Yhteydenpitosi oli kiitettävää, etenkin verrattuna edelliseen välittäjään, jota ei edes saanut kiinni mistään; tuntui enimmäkseen lomailevan tai hoitelevan helpompia myyntejä. Otit asioista selvää hyvin (niin muuten myös ostaja). Kauppakirjassa oli otettu hyvin huomioon jopa korona. Itse kaupantekotilaisuuskin meni sujuvasti, kun paperit olivat järjestyksessä ja tarvittavat ihmiset heti paikalla. Kiitos. Ja kuten vanhimmissa työtodistuksissani pankkiajoiltani oli tekstinä "ja voimme häntä suositella".

Asunnon ostaja

Aivan loistavaa palvelua kokonaisuudessaan!

Asunnon ostaja

Your service was very smooth and professional and you are very nice and friendly. I felt like you listened to my needs and genuinely cared. You kept me updated on events and provided the right kind of information about the apartment I bought. Your service was comprehensive and you kept in touch with me and my family even after a successful transaction. I am very happy with our new beautiful home and excited with my family for the coming summer and the years to come. Thank you Päivi!

Asunnon ostaja

Jes! Kiitos ripeästä toiminnasta!

Asunnon ostaja

Paljon kiitoksia, kun olet hienosti selvittänyt kaikkea! -JT-

Asunnon ostaja

Hei Päivi! Kiitokset Vielä kerran erinomaisesta palvelusta, jota saimme asuntokaupassa ja vuokralaisten hankkimisessa. Tunsimme olevamme hyvissä käsissä, toimit tehokkaasti ja asiantuntevasti. Lisäksi osasit rauhoitella, kerroit, että sinä hoidat kaiken, kaikki sujuu niinkuin kuuluukin. Jos joku tuttava tarvitsee kiinteistönvälittäjän palveluita, tiedämme kyllä ketä suositella! -sijoitusasunnon ostaja/vuokratoimeksiantaja-

Asunnon ostaja

Suuret kiitokset Päivi Silvennoiselle. Hänen kanssaan oli erittäin mukava asioida. Päivi hoiti hommansa hyvällä ja välittävällä ammattitaidolla. Asunnon ostosta jäi hyvä fiilis, kun kaikki sujui varsin mallikkaasti.

Asunnon myyjä

Asunnonmyyntiprosessi sujui mukavasti, aikataulussa ja sain asunnosta haluamani hinnan. Kiitokset hyvästä työstä!

Asunnon myyjä

Haluamme kiittää sinua erinomaisesta yhteistyöstä ja avusta asunnon kanssa. Olit joustava ja helposti tavoitettavissa sekä aina äärimmäisen ystävällinen.

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä sinun työhösi!

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset erinomaisesta työstä! Sitten, kun lapset ovat kaikki viimeistä myöten muuttaneet pois kotoaan, niin palataan taas asiaan uuden asunnon myynnin osalta.

Asunnon ostaja

Thank you! It was pleasure to meet you. You are such incredible nice and professional person!

Asunnon myyjä

Kiitos sinulle tehokkaasta ja asiallisesta myyntiprojektista! Palataan asiaan, kun seuraava asuntokauppa on ajankohtainen. Meille jäi sinusta sellainen fiilis, että olemme jatkossakin mielellämme tekemisissä kanssasi.

Asunnon myyjä

Suurkiitokset hyvin sujuneista asuntokaupoista!

Asunnon myyjä

Päivi auttoi meitä asuntomme vuokrauksessa ja kaikessa mahdollisessa siihen liittyvässä hässäkässä. Päivi on sitoutunut, positiivinen, tyylikäs ja tehokas. Asiakaspalvelun aatelia. Meillä oli jo varsin hyviä kokemuksia Kiinteistömaailman kanssa asioimisesta mutta Päivi tuo palvelun ihan uudelle tasolle. Oli helpottavaa pystyä luottamaan siihen, että asiat järjestyvät, kun on itse ulkomailla. Kiitos Päivi omistautumisestasi sekä hyvin empaattisesta mutta ammattitaitoisesta lähestymistavastasi!

Asunnon ostaja

Mahtavaa. Kiitokset nopeasta ja erinomaisesta palvelusta!!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Päivi Silvennoinen
Päivi Silvennoinen, Kiinteistömaailma Helsinki Hakaniemi