Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 477 4292Soita minulle

Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Kuolinpesät, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Sijoitusasunnot, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, englanti, kreikka

Olen viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana toiminut niin Suomessa kuin ulkomaillakin vastuullisissa myynti-, sekä asiakaspalvelutehtävissä. Asuntovälitys on sydämen asia, joka vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta onnistuakseen. Minulle asiakkaan toiveiden huomioiminen, kuuntelu ja yhteisymmärrys ovat yksi erittäin tärkeä osa asuntokauppojen onnistumisen takeista. Minä huolehdin siitä, että sinun toiveesi ja sinun tarpeesi toteutuvat yhdessä Kiinteistömaailman kiitetyn ja ammattitaitoisen tiimin inhimillisten käsien kautta. Olen luottohenkilösi halutessasi. Hyvä koti on turvapaikka. Se on tärkeä osa elämää, jossa eletään, kasvetaan ja josta joku päivä lähdetään. Koti on se paikka, jossa tehdään tärkeitä päätöksiä, nautitaan elämästä, levätään uupumuksesta, synnytetään muistoja ja iloitaan huomisesta. Kun vanha ovi sulkeutuu ja uusi avautuu, niin avautuu myös uusi mahdollisuus! Minä autan mielelläni sinua näiden elämän muutosten keskellä, jotka eivät välttämättä aina tunnu niin helpoilta. Turvallinen kodin vaihto, uuden ensi kodin hankinta, mikä tahansa elämäntilanteesi ja asumistarpeesi onkaan, niin ota rohkeasti minuun yhteyttä. Autan sinua tekemään unelmistasi totta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Hei Päivi, Suuret kiitokset avustasi uuden kotini hankinnassa. Apusi on ollut todella arvokasta. Haluan kiittää sinua erinomaisesta asiakaspalvelusta. Otit kysymykseni ja huolenaiheeni vastaan ja selvitit/palasit niihin nopeasti. Proaktiivisuutesi tuli tarpeeseen: Oli hienoa, että toimitit tästä remontoitavasta kohteesta realistisen kunnostusarvion ja kysyit voisiko Danske bank olla minuun yhteydessä. Pankista oltiin yhteydessä pian ja se oli minulle myös todella tärkeää tässä asunnonostoprosessissa. Kiitos siis sinulle! Ja hyvää talvea! Parhain terveisin, Sanna

Asunnon ostaja

Päivi Silvennoisen työstä haluan antaa erinomaiset arvosanat. Päivin kohdalla lisämainintana haluan kiittää hänen empaattista työotettaan (sisältäen asiakkaan huomioimisen myös virallisen prosessin päätyttyä, mistä jäi erittäin hyvä mieli koko kauppatapahtumasta ja Kiinteistömaailmasta). Aurinkoista talven jatkoa kaikille! Yst. Miika

Asunnon myyjä

Hei Päivi, Voi että, Suuri Kiitos! Teit aivan ihanan muiston meille, todella sydäntä lämmittäviä lauseita, herkkiä ja kuvaavia, puhumattakaan kauniista taustamusiikista. Upeaa! Huomaan, että omaat sisäisen intuition liittyen kodin merkitykseen ihmiselle, ja se on harvinaista, pidä siitä kiinni! Samoin sinulle, iloa ja onnea tulevaisuuteesi, kiitos kun saimme tutustua sinuun, terv. Kirsi ja Hannu

Asunnon myyjä

Hei, Päivi! Kiitokset. Kunpa olisimme jo vuosia sitten saaneet Sinun kaltaisesi aktiivisen välittäjän. Yhteydenpitosi oli kiitettävää, etenkin verrattuna edelliseen välittäjään, jota ei edes saanut kiinni mistään; tuntui enimmäkseen lomailevan tai hoitelevan helpompia myyntejä. Otit asioista selvää hyvin (niin muuten myös ostaja). Kauppakirjassa oli otettu hyvin huomioon jopa korona. Itse kaupantekotilaisuuskin meni sujuvasti, kun paperit olivat järjestyksessä ja tarvittavat ihmiset heti paikalla. Kiitos. Ja kuten vanhimmissa työtodistuksissani pankkiajoiltani oli tekstinä "ja voimme häntä suositella".

Asunnon ostaja

Aivan loistavaa palvelua kokonaisuudessaan!

Asunnon ostaja

Your service was very smooth and professional and you are very nice and friendly. I felt like you listened to my needs and genuinely cared. You kept me updated on events and provided the right kind of information about the apartment I bought. Your service was comprehensive and you kept in touch with me and my family even after a successful transaction. I am very happy with our new beautiful home and excited with my family for the coming summer and the years to come. Thank you Päivi!

Asunnon ostaja

Jes! Kiitos ripeästä toiminnasta!

Asunnon ostaja

Paljon kiitoksia, kun olet hienosti selvittänyt kaikkea! -JT-

Asunnon ostaja

Hei Päivi! Kiitokset Vielä kerran erinomaisesta palvelusta, jota saimme asuntokaupassa ja vuokralaisten hankkimisessa. Tunsimme olevamme hyvissä käsissä, toimit tehokkaasti ja asiantuntevasti. Lisäksi osasit rauhoitella, kerroit, että sinä hoidat kaiken, kaikki sujuu niinkuin kuuluukin. Jos joku tuttava tarvitsee kiinteistönvälittäjän palveluita, tiedämme kyllä ketä suositella! -sijoitusasunnon ostaja/vuokratoimeksiantaja-

Asunnon ostaja

Suuret kiitokset Päivi Silvennoiselle. Hänen kanssaan oli erittäin mukava asioida. Päivi hoiti hommansa hyvällä ja välittävällä ammattitaidolla. Asunnon ostosta jäi hyvä fiilis, kun kaikki sujui varsin mallikkaasti.

Asunnon myyjä

Asunnonmyyntiprosessi sujui mukavasti, aikataulussa ja sain asunnosta haluamani hinnan. Kiitokset hyvästä työstä!

Asunnon myyjä

Haluamme kiittää sinua erinomaisesta yhteistyöstä ja avusta asunnon kanssa. Olit joustava ja helposti tavoitettavissa sekä aina äärimmäisen ystävällinen.

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä sinun työhösi!

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset erinomaisesta työstä! Sitten, kun lapset ovat kaikki viimeistä myöten muuttaneet pois kotoaan, niin palataan taas asiaan uuden asunnon myynnin osalta.

Asunnon ostaja

Thank you! It was pleasure to meet you. You are such incredible nice and professional person!

Asunnon myyjä

Kiitos sinulle tehokkaasta ja asiallisesta myyntiprojektista! Palataan asiaan, kun seuraava asuntokauppa on ajankohtainen. Meille jäi sinusta sellainen fiilis, että olemme jatkossakin mielellämme tekemisissä kanssasi.

Asunnon myyjä

Suurkiitokset hyvin sujuneista asuntokaupoista!

Asunnon myyjä

Päivi auttoi meitä asuntomme vuokrauksessa ja kaikessa mahdollisessa siihen liittyvässä hässäkässä. Päivi on sitoutunut, positiivinen, tyylikäs ja tehokas. Asiakaspalvelun aatelia. Meillä oli jo varsin hyviä kokemuksia Kiinteistömaailman kanssa asioimisesta mutta Päivi tuo palvelun ihan uudelle tasolle. Oli helpottavaa pystyä luottamaan siihen, että asiat järjestyvät, kun on itse ulkomailla. Kiitos Päivi omistautumisestasi sekä hyvin empaattisesta mutta ammattitaitoisesta lähestymistavastasi!

Asunnon ostaja

Mahtavaa. Kiitokset nopeasta ja erinomaisesta palvelusta!!

Asunnon ostaja

Päivi on ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen välittäjä. Selkeää, poikkeuksellisen nopeaa sekä toiveeni huomioinutta palvelua, joka johti juuri tarpeitteni mukaisen asunnon löytämiseen lyhyellä varoitusajalla. Arvostin erityisesti Päivin äärimmäistä palveluhenkisyyttä sekä luovaa ratkaisuhakuisuutta, jotka mielestäni kuvaavat parhaiten Päivin ammattitaitoa. Sain kuvan Päivistä välittäjänä, joka aidosti välittää asiakkaan tarpeista – onhan oma koti se kaikkein tärkein paikka niin arjessa kuin juhlassa. 5/5, ehdoton suositus". Terveisin, Jani

Asunnon myyjä

Päivin kanssa oli mukava olla yhteistyössä. Sain ammattitaitoista, positiivista ja periksiantamatonta palvelua. Minut pidettiin koko ajan ajan tasalla ja koin, että Päivi tuki minua vilpittömästi, mikä oli tärkeää myyntiprosessin kestäessä odottamattoman kauan. Voin hyvillä mielin suositella Päiviä.

Asunnon myyjä

Arvostin ennen kaikkea periksiantamattomuutta, on hyvä, että välittäjältä löytyi sitkeyttä!

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen ja kyseiseen kohteeseen perehtynyt palvelu sekä asiakkaan toiveita kuunteleva ja objektiivisia neuvoja antava.

Asunnon myyjä

Hyvä ja asiantunteva välittäjä! Arvio tehty realistisesti -samoin markkinatilanteesta keskustelu hyvin informatiivinen.

Asunnon ostaja

Kiitos Päivi hyvin hoidetusta asuntokaupasta, hyvästä tiedottamisesta uusissa käänteissä, pätevästä ja luotettavasta tiedonhankinnasta sekä miellyttävästä yhteistyöstä.

Asunnon myyjä

Hei Päivi! Ja sydämellinen kiitos tästä upeasta prosessista liikehuoneistoni myynnissä. Otit salamannopeasti tunnelmasta "kopin" ja myyntisuunnitelmasi kosketti syvästi minua, jolle tämä paikka merkitsee tosi paljon. Tämä myyntipäätokseni oli iso asia ja siksi iso asia on myös tutusta tilasta luopuminen monista eri syistä. Sanoit heti ensi vilkaisulla:"Nyt ei myydäkään tyhjää liikehuoneistoa, vaan myydään mielikuvaa!" Se tuntui niin hyvältä!!! Ne olivat juuri oikeat sanat tämän putiikin kohdalla! Toimit koko ajan hienotunteisesti ymmärtäen myös tunneasiat. Tässä liiketilassa on tehty kultaseppämieheni ja minun, kaivertajan, elämäntyö, kohdaten ja toteuttaen ihanien asiakkaiden monenlaiset tilaukset. Samalla saimme erilaisista ihmisistä koko ajan ikäänkuin materiaalia ja oivalluksia seuraaviin töihin. Kerroinkin Sinulle, että tässä tilassa on takuulla hyvät energiat, koska kaikki työt ja tilaukset on tehty asiakkaan toiveisiin paneutuen ja parhaamme tehden, Hyvän ollessa koko ajan mukana!!! Juuri näin toimit Sinäkin, enkä tule ikinä unohtamaan sitä turvallista ja rauhallista oloa, kun ammattitaidollasi ja tarkkuudellasi otit asiani hoitaaksesi. Sain viikoittain pyytämättä ajantasaiset tiedot, ja mitä tahansa kysymistä olikin, uskalsin aina soittaa, samoin teit myös itse, ja niinpä tästä luottamuksesta syntyi myös Ystävyys, joka varmasti säilyy❣ Myös kaupantekotilaisuus oli kodikas ja lämminhenkinen, kuitenkin asiallinen. Kaikki mukana olleet läksimme hyvillä mielin ja me kaupan osapuolet iloisina katseet uuteen. Vielä kerran kiitos Päivi, Sinua suosittelen, ja olen jo suositellutkin ihan kaikille, jotka ovat kiinteistökauppoja harkitsemassa, puolin tai toisin. Lämpimästi Maarit Lausala, kaivertaja Medaljonki Oy

Asunnon ostaja

Thank you so much for the service and guidance offered. I and my family are grateful for the service you have rendered to us. Thank you.

Asunnon myyjä

Olen juuri, välittäjän avustamana, saattanut loppuun asuinhuoneiston myynnin. Kaupassa on välittäjänä toiminut Päivi Silvennoinen, joka nyt vallitsevassa kaupantekotilanteessa on tehnyt ihailtavaa työtä ostajan löytämiseksi. Hän on alusta saakka osoittanut suurta paneutumista kaupanteon eri vaiheisiin sekä tilan saattamisessa näyttävään kuntoon yksityiskohtaisen stailauksen muodossa sekä sähköisissä esittelyissä että yleisö- ja yksityisnäytöissä. Voin kaiken saamani palvelun perusteella suositella Päivi Silvennoisen käyttämistä kiinteistövälitystehtävissä. Helsingissä, 26.9.2023 K Kiljander KTM, VTK

Asunnon ostaja

Päivi Silvennoinen oli välittäjänä hyvin joustava ja osasi lukea tarpeitamme ostajina. Hän piti meidät ajan tasalla kaupankäynnistä vaihe vaiheelta, kun odotimme kuumeisesti DIAS-kaupan etenemistä. Hän myös piti huolen, että minä uutena ostajana olin tietoinen velvollisuuksistani ja oikeuksistani. Hän piti myös huolen, että pääsimme aloittamaan asunnon remontin aikataulussa.

Asunnon myyjä

Kiitos Päivi hyvin suoritetusta toimeksiannosta. Olit asiallinen ja nopea työssäsi. Lopputulos oli mitä parhain. Voin vilpittömästi suositella sinua muillekin. Terveisin M Hartikka

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Päivi Silvennoinen
Päivi Silvennoinen, Kiinteistömaailma Helsinki Hakaniemi