Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 5854 720Soita minulle

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

17

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 17 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Sanna Tourusella on pitkä kokemus vaativasta asiakaspalvelusta. Se on opettanut häntä kuuntelemaan, ymmärtämään ja auttamaan asiakkaita menestyksekkäästi kiinteistönvälitystehtävissä. Hän on asuntokaupoissa sekä ostajan että myyjän asialla ja pitää kaikki osapuolet aina ajan tasalla myynnin eri vaiheissa selkeästi faktoilla perustellen. Asiakkaat kehuvat Sannan palvelua, sillä hänet saa aina kiinni puhelimella. Huumori ja iloisuus näkyvät myös kotikäynneillä. Hän on aktiivinen ihminen, jonka harrastuksiin kuuluvat koirat, muoti, taide ja kulttuuri. Vapaa-aikana Sanna suunnittelee ja uudistaa vaatteita, joten tyylitajua löytyy. ”Olen huolellinen, tarkka ja innostunut asiakaspalvelija. Haluan tehdä kanssasi asuntokauppaa ahkerasti, ystävällisesti ja lämmöllä mutta myös ongelmat varmasti ratkaisten ja asiat maaliin vieden. Soita minulle, kun haluat asiallesi omistautuneen asunnon myyjän!”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asunnon hinta-arvio oli kohdillaan muihin kilpailuttamiini välitysliikkeisiin verrattuna. Sanna piti ajan tasalla tulevista ja menneistä näytöistä. Hän oli avulias ja aina innostunut työstään. Puhelimitse tavoittaminen onnistui helposti, ei tarvinnut keskustella vastaajan kanssa. Asuntokaupat sujuivat näppärästi.

Asunnon ostaja

Välittäjä on erittäin hyvä, tarkka ja intohimoinen. Hän oli aina paikalla ja valmiina auttamaan sekä neuvomaan.

Asunnon myyjä

”Sanna oli markkinatilanteeseen hyvin perehtynyt jo ennen käyntiä. Hän on miellyttävä, realistinen ja pitää lupaamansa aikataulut yms. Sanna herätti luottamusta!”

Asunnon ostaja

“Sujuvaa kaupantekoa läpi linjan! Sanna on rautainen ammattilainen.”

Asunnon myyjä

”Kommunikointi ja yhteistyö sujuivat hienosti. Viesteihin myös vastattiin hämmentävän nopeasti ja näyttöihin liittyvät aikataulut sovittiin meitä kuullen ja toiveitamme kunnioittaen.”

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Sanna Tourunen
Sanna Tourunen, Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö