kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Anna Iskalakiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Anna Iskala

100% asiakkaista suosittelee

Anna Iskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö

anna.iskala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 511 6434Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Perheasunnot, Kuolinpesät, Sijoitusasunnot, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, ranska, ruotsi, englanti, italia

Myydyt kohteet

38

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 38 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Positiivinen asenne, diplomaattisuus sekä luovuus ja estetiikan taju ovat piirteitä, joita löydän itsestäni yhä uudelleen. Olen parhaimmillani, kun pääsen ratkaisemaan ongelmia ja auttamaan asiakkaitani tavoittamaan unelmiaan. Viestintäalan koulutus, vuosikymmen ulkomailla ja vielä useampi Helsingin kantakaupungissa sekä kiinteistönvälitysalan tutkinnot tukevat kaikki työuraani. Yrittäjyys on opettanut, mitä on asettaa päämääriä ja aikatauluja, ja miten niissä pysytään. Kuulun Kiinteistömaailman Helsingin TOP-3 kiinteistönvälittäjiin (tuotot 2021, 2022 ja 2023). Olen Kiinteistömaailman huippumyyjä vuosilta 2023, 2022 ja 2021. Vuonna 2023 sijoituin sijalle 3 (yli 500 välittäjää). Toimin Hyvän välitystavan lähettiläänä vuosina 2019-20. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta! Laitetaan yhdessä asuntoasiasi kuntoon! Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisina.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Anna on ihmis-, eli asiakaslähtöinen välittäjä! Tarkoitan, että hänen kanssaan en tuntenut olevani tekemässä bisnestä, vaan luopumassa vanhasta, uuden edessä. Tällaiseen suhtautumiseen toivoisin törmääväni palvelualoilla enemmänkin!

Asunnon ostaja

Olen hyvin tyytyväinen omaan asuntokauppaani, jonka Kiinteistömaailma hoiti sujuvasti. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä. Olin positiivisesti yllättynyt että yksityisnäyttö onnistui nopeasti ja sitä kautta koko kaupantekoprosessi saatiin vietyä läpi ripeästi. Sekä minä että asunnon myyjä voitimme!

Asunnon myyjä

Anna on ehdottomasti ammattitaitoisin, ystävällisin ja palvelualttein välittäjä, jonka kanssa olen koskaan asioinut (olen myynyt ja ostanut useita asuntoja elämäni aikana).

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantuntija ja alansa huippuosaaja. Sain tilannetiedot kohteen myynnin kehittymisestä ajallaan. Pystyin luottamaan häneen ja sopimukseemme täysin. Tulen turvautumaan hänen osaamiseensa jatkossakin.

Asunnon ostaja

Yllätyin positiivisesti kiireettömästä keskustelusta, tilojen esittelystä sekä varsinkin tiiviistä yhteydenpidosta ja pyydettyjen lisämateriaaalien ja liitteiden nopeasta toimittamisesta. Todella hyvin hoidettu kaupan valmistelu välittäjän puolelta.

Asunnon ostaja

Anna Iskalalle erityiskiitos! Hän oli merkittävässä osassa, että uskalsin tehdä asuntokaupan. Todella ammattitaitoinen, mutta myös erittäin sympaattinen ja luottamusta herättävä. Ilo asioida hänen kanssaan.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Anna Iskala
Anna Iskala, Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö