Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

15

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 15 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiinteistövälittäjämme toiminta oli ensiluokkaista; ammattitaitoista, joustavaa ja aidosti kiinnostunutta. Lämmin kiitos yhteistyöstä, voimme suositella ystäville ja tuttavillemme!

Asunnon ostaja

Mielestäni välittäjä oli ihan huippu - mukava, asiantunteva, tehokas. Tykkään itse toimia nopealla aikataululla ja tämäkin onnistui loistavasti.

Asunnon myyjä

Erityisen tyytyväisiä olimme Sirkan yhteydenpitoon ja ystävälliseen palveluun.

Asunnon ostaja

Sirkka ymmärsi tarpeemme hyvin ja oli avoin ja vilpitön kaupattavien kohteiden suhteen. Hänen välittämien asuntojen osalta meille tuli tunne, että olemme saaneet kattavan kuvan kyseisistä kohteista vikoineen kaikkineen.

Asunnon myyjä

Asiat selvitettiin hyvin ja asiakirjat käytiin läpi tarkasti. Meille myyjinä tuli huolettomampi olo kun luotimme, että välittäjä osaa hoitaa asiat.

Asunnon myyjä

Välittäjäni Sirkka Teittinen on sopivan lähestyttävä "normaali" henkilö, jonka kanssa asiointi ja kommunikointi olivat helppoa. Hänestä puuttuu täysin stereotyyppiset ominaisuudet, joita (minä) valitettavasti myös välittäjiin ajoittain liitetään; lipeväkielinen myyntitykki, joka osaa valikoiden asettaa sanansa ja asiansa. Kuulijan tehtäväksi ja vastuulle (kuten savolaisen kanssa) jää oikean viestin tulkinta. Jäi tunne, että myös hänelle, ei vain asiakkaalle, on tärkeää, että kaikki asuntoon liittyvät tiedot ovat esillä ja eri osapuolien tiedossa. Ja jos kaikki on kohdallaan, kaupat syntyy. Ei niin, että kaupat vain syntyy. Kokemusta nimittäin on. Olemme törmänneet välittäjiin, joiden jäljiltä olemme salapoliisin lailla kaivaneet tietoa taloyhtiön tilasta, ja mutkien kautta saamamme (merkittävät) tiedot on kuitattu vähäpätöisiksi. Mitä ne eivät suinkaan olleet.

Asunnon myyjä

Erittäin asiallinen ja mukava välittäjä. Piti yhteyttä tarpeeksi muttei liikaa.

Asunnon ostaja

Ensiksi ihan pakko sanoa että ihana asiakaspalvelu teillä: järjestyminen, tarkkuus ja hyväntahtoisuus. Olemme tosi tyytyväinen asiakaspalvelusta ja tosi kiitollinen Sirkalle kaikkista. Hän on pätevä, kunnioitava ja kohtelias välittäjä. Koko kaupantekon toiminta suoritti englannin kielillä ilman tulkin apua, se oli tosi tärkeä meille ulkomaalaisille. Negatiivinen momentti puuttui.

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli kaikenkaikkiaan loistava.

Asunnon myyjä

Sirkka palveli erittäin hyvin minua ja ilmoitti kaikesta tarvittavasta etukäteen. Toisaalta hän osasi olla hienotunteinen ja otti huomioon henkilökohtaisessa elämässäni myynnin aikana tapahtuneen menetyksen. Voin lämpimästä suositella Sirkkaa muillekin. Hän herättää luottamusta ja häneltä olisi helppo ostaa myöskin asunto.:)

Asunnon myyjä

Soittaessani Kiinteistömaailmaan Sirkka Teittinen vastasi puhelimeen ja minä sain heti hyvän "fiiliksen" ja minusta ensi yhteydenotto usein voi ratkaista tuleeko jatkoa tahi ei. Olin puhelun jälkeen heti valmis jatkamaan neuvottelut.

Asunnon ostaja

Jälleen kerran saimme erinomaista palvelua ja meidän tarpeemme otettiin hyvin huomioon.

Asunnon myyjä

Välittäjän avoin, konstailematon ja rehellinen lähestymistapa miellytti. Välittäjä osotti myös tahdikkuutta ja hyvää ihmistuntemusta, molemmat asunnonvälitystyössä tärkeitä ominaisuuksia. Olen aikaisemmin käyttänyt Kiinteistömaailman palveluja ja tulen käyttämään niitä, sekä suositelemaan niitä muille myös jatkossa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV Sirkka Teittinen
Sirkka Teittinen, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga