myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Sari Heinonenmyyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Sari Heinonen

100% asiakkaista suosittelee

Sari Heinonen

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

sari.heinonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 5564120Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Perheasunnot, Arvoasunnot, Kuolinpesät

Kun mietit asunnon vaihtoa, ota minut mukaasi jo alku vaiheessa. Lupaan paneutua asunnonvaihtoasioihisi yksilöllisesti vuosien aikana kertyneellä ammattitaidolla sekä kunnianhimoisella ja periksi antamattomalla asenteellani. Olen aloittanut urani täällä Haagassa, jossa myös lapsuuteni koti sijaitsi. Aloitin koulutaipaleeni Kylänevan kansakoulussa, joten alue on minulle tuttua. Olen toisen polven ammattilainen, minulla on alalta jo reilu 30 vuoden kokemus välitysalan eri tehtävistä. Työstä on muodostunut jo elämäntapa. Vapaa aikani vietän mieluusti perheeni parissa ja intohimoni on matkustus ja mieluusti aina jonnekin uuteen paikkaan. Haaveena on käydä kerran vuodessa paikassa, jossa en ennen ole käynyt. On ilo kuulua aktiiviseen huipputiimiin ja olla mukana päivittäin auttamassa asiakkaita heitä elämän tärkeimmässä päätöksessä. Soita vaikka heti ja kutsu minut kotikäynnille – siitä se lähtee!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta! Välittäjä oli nopeasti tavoitettavissa ja hoiti myyntiä varmoin ottein. Emme voisi olla tyytyväisempiä!

Asunnon myyjä

Erinomainen kokemus. Asun ulkomailla ja asunnon myynti onnistui siita huolimatta hyvin.

Asunnon ostaja

Sari oli 10+++++! Aion suositella häntä ehdottomasti eteenpäin. Välittäjässä on tärkeää rehellisyys ja luotettavuus ja Sari oli ehdottomasti sellainen! :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Sari Heinonen
Sari Heinonen, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga